Ben ve Avatarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mayk

Kayıtlı Üye
Avatarımdan dolayı banlanacakmışım degiştirmezsem buyrun banlayın hemde bu sebeple banlayacaksanız lütfen süresiz banlayın
avatarım türkiyedeki siyasi bir partiyi veya oluşumu temsil etmiyor

facebook profilimde tüm kayıtlı oldugum forumlarda arabamın arka camında dükkanımın kapısında aynı simge var bu simgeyi içinde barındıramayacak ortamlarda ben zaten olmam k.kalmayın

Avatarımdan dolayı banlanacakmışım degiştirmezsem buyrun banlayın hemde bu sebeple banlayacaksanız lütfen süresiz banlayın
avatarım türkiyedeki siyasi bir partiyi veya oluşumu temsil etmiyor

facebook profilimde tüm kayıtlı oldugum forumlarda arabamın arka camında dükkanımın kapısında aynı simge var bu simgeyi içinde barındıramayacak ortamlarda ben zaten olmam k.kalmayın

hayırdır hocam sıkıntı ne

forumda avatarı ilk serkan abi kullanmıştı ya da ben öyle gördüm.. daha sonra bazı konularda tartışmalar oldu ondan sonra yasakladılar kişisel görüşler foruma yansıtılmasın diye..

Hoşuma gidiyor ve destekliyorum. Ama burası ne siyasi bir ortam ne spor forumu ne islami bir forum nede taraf olunabilecek durumları sergileyen bir site.

Öyle ki sen R4BİA selamı eklersin diğer gelir Gezi avatarı ekler. Bir başkası TKP bayrağı sallar bir başkası MHP avatarı ekler... Olay uzar gider.

Ne sana özel bir durum ne de başkasına. Bu duruma sebep olanda yine sizlersiniz. Muslera06'nın bile avatarını kaldırdım arkadaşlar. Ben de destekliyorum ama bunu foruma yansıtmıyoruz. Burası YouTube forumu. YouTube webmaster topluluğu. Git dolar işareti felan ekle. Keyfimizden değiştir demiyoruz veya desteklediğimizden/desteklemediğimizden değil.

Kaldırmayacağım diyorsanız cevap yazıp belirtin. Ben kaldırır arkasından banlarım. Ve ayrıca empati.

Arkadaşlar benim de profilimde tepkimi belirttiğim bir olay hakkında resim vardı ve profil fotografı konuyu açan arkadaşın avatarıyla aynıydı.Dün benim etiket ve videolarla ilgili yani kesinlikle siyaset olmayan bir yorumumun altına 'senin bu profilin müslüman kardeslerimize küfürdür' yazmış.Yanlış anlasılmasın arkadaslar fotoğrafım gezi parkı simgesiydi sadece.O olaydan sonra bu karar çıktı ve yorum atan arkadaş değiştirmediği için banlandı.Yani admin arkadas sevmediği için değil bu tür olayları engellemek ıstedıgı ıcın değiştirmenizi istemiştir.

Uzatmaya, büyütmeye gerek olmayan bir durum...

Ülkemizin içinde bulunduğu bu günlerde herkes kendini bir taraf olmak zorunda hisseder oldu...

Kimisi "Gezi" ile ilgili avatar resmleri koyarken kimisi de "Mısır ve Süriye" ile ilgili avatar resimleri koymakta...

Bunlar ile ilgili açılan tüm konuların sonu hep tattışmaya gitmiştir, bunun nedeni de birbirimizin görüşlerine saygı duymayı bir türlü öğrenemememiz ne yazıkki...

Daha 3 gün önce birbirinin avatar resmlerini eleştiren 2 arkadaşı okudum ve okadar dar görüşlülerdiki aslında kendilerine yapılmamasını istedikleri şeyi karşılarındaki insanlara yapıyorlar idi...

Avatar resmi sizin bir fotoğrafınızın ya da ikonunuzun koyulması için açılan bir alandır...

Bu alanın kullanım amacı düşüncelerinizi, siyasi görüşlerinizi (Bence avatarın siyasi değil ama ne yazikki ülkemizde siyasi kabul ediliyor) paylaşacağınız alan değildir...

Kaldırmaz isen banlarım demediğini kabul ediyorum arkadaşımızın dedi isede frm adına düzeltmesini ben yapayım...

Bu yazdıklarım eşiğinde avatarını değiştirmeni sadece rica edebilirim, sebebinide yukarıda belirttim...

Hoşuma gidiyor ve destekliyorum. Ama burası ne siyasi bir ortam ne spor forumu ne islami bir forum nede taraf olunabilecek durumları sergileyen bir site.

Öyle ki sen R4BİA selamı eklersin diğer gelir Gezi avatarı ekler. Bir başkası TKP bayrağı sallar bir başkası MHP avatarı ekler... Olay uzar gider.

Ne sana özel bir durum ne de başkasına. Bu duruma sebep olanda yine sizlersiniz. Muslera06'nın bile avatarını kaldırdım arkadaşlar. Ben de destekliyorum ama bunu foruma yansıtmıyoruz. Burası YouTube forumu. YouTube webmaster topluluğu. Git dolar işareti felan ekle. Keyfimizden değiştir demiyoruz veya desteklediğimizden/desteklemediğimizden değil.

Kaldırmayacağım diyorsanız cevap yazıp belirtin. Ben kaldırır arkasından banlarım. Ve ayrıca empati.

bu şekilde açıklamak güzel olmuş hocam
bu açıklamadan sonra eminim diğer arkadaşta durumu anlayışla karşılıyarak avatarını değiştirecektir
yeter ki iyi niyet olsun

valla arkadaşım olay aslında siyasi görüşden daha çok milliyetçilikle alakalı.her milletin öncelikleri var. bizde istemeyiz katliam olsun falan filan ama dedelerimizi arkadan vuranlarıda unutmamak lazım. kendinize şu soruyu sorun sadece. size özgürlüğü getiren dedelerinizmi yoksa sizi arkadan vuranlarmı...

yok usta ben kaldırmıyorım
her ne kadar hepimiz webmaster olsakta dünyadaki tek amacımız para kazanmak veya cıkar ortamı oluşturmak degil ben her ortamda her forumda aynı avatarı kullanıyorum amacım insanların aklına orayı getirmek
insanların dramını acısını kan durana kadar gündemde tutmak bu forumda da sen bana bu uyarıyı yapana kadar bu konu ile ilgili hiç bir tartışmaya girmedim hiç bişeyde yapmadım

hamdolsun müslümanım kendimce kimligimi saklamadan özgürce yaşamak istiyorum internettede sokaktada bu avatar siyasi bir simge deildir siyaset üstü bir simgedir semboldür benim inancım ve görüşüm böyle diyor ve her ne olursa olsun ben bu avatarımı kaldırmam

güncel yaşamdan bir örnek verecek olursak senin benim avatarımı kaldırman ve beni banlaman gecen odtüden türbanlı ögrencileri türbanları siyasi simge diye kovanlardan hiç farkı yok

ha o ortam ayrı burası ayrı burası sizin kovabilirsiniz ben buyum hiçbir ortam veya hiçbir cıkar ugruna kimligimi siyaset üstü görüşlerimi gizleyip robot olmayacagım

Hocam aslında bu forumda kökten avatarı kaldırmalı. Bence en iyisi bu. Adam avatarına herşeyi koyabilir. Bu durumda pek iyi olmaz. Tek tek banlamak zor olur. Bu yüzden hocam avatarı kaldırmanız en iyisi.

her ne kadar hepimiz webmaster olsakta dünyadaki tek amacımız para kazanmak veya cıkar ortamı oluşturmak degil ben her ortamda her forumda aynı avatarı kullanıyorum amacım insanların aklına orayı getirmek
insanların dramını acısını kan durana kadar gündemde tutmak bu forumda da sen bana bu uyarıyı yapana kadar bu konu ile ilgili hiç bir tartışmaya girmedim hiç bişeyde yapmadım

hamdolsun müslümanım kendimce kimligimi saklamadan özgürce yaşamak istiyorum internettede sokaktada bu avatar siyasi bir simge deildir siyaset üstü bir simgedir semboldür benim inancım ve görüşüm böyle diyor ve her ne olursa olsun ben bu avatarımı kaldırmam

güncel yaşamdan bir örnek verecek olursak senin benim avatarımı kaldırman ve beni banlaman gecen odtüden türbanlı ögrencileri türbanları siyasi simge diye kovanlardan hiç farkı yok

ha o ortam ayrı burası ayrı burası sizin kovabilirsiniz ben buyum hiçbir ortam veya hiçbir cıkar ugruna kimligimi siyaset üstü görüşlerimi gizleyip robot olmayacagım

kardesım siyaset yapma lütfen! Odtü falan katarsan herkesın sana bır lafı olur. Girmeyın lutfen su ıslere...

Tabi ki. Allah (c.c)'a emanet.

bu siyaset değilse artık!!! neyse ...

Ayıp yahu. Arkadaş konudaki mesajında bir gurur sergilemişti ama gerçekten çok komik bir durum ile karşılaştık. Az önce multisini banladık. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri