beni mahkemeye vereçeklermiş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam avukatim Azərbaycan Müəllif Hüquqları Agentliyi-ne basvurdu 3-taraf icerigi oldugu zaman video cekenler zaten suclu durumdalar videoyu yasal olarak kullanmamislar..bunuda bilmemeleri benim garipime gitdi zaten :) telif "ancsghdfr" ismiyle atmislar

mailin uzantısı nedir ?

hocam avukatim Azərbaycan Müəllif Hüquqları Agentliyi-ne basvurdu 3-taraf icerigi oldugu zaman video cekenler zaten suclu durumdalar videoyu yasal olarak kullanmamislar..bunuda bilmemeleri benim garipime gitdi zaten :) telif "ancsghdfr" ismiyle atmislar
Ver gitsin mahkemeye ustad,inceldigi yerden kopsun..Hakkini ara.

yarin avukatim basvuracak zaten..guzel para kopaririz diyor :)

---------- Mesaj saat 23:56:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:56:18 civarında gönderildi. ----------

[email protected]

güzel koğuşlarda yatmada sonra :) sen benc emahkemeye sırf para için vercen akrdşeim....bırakta paranı yt den kazan...ordan gelen paranın hayrı olmaz zaten ....benden sölemesi...başını ağrıtma derim ben ....

inandırıcı bulmadım.
1-öncelikle o kişi gerçek sahipse, youtubeye durumu bildiridğinde %100 biçimde dunye engeli yaparak videonu sadece youtubeye avukatlarınına racılıpı ile kaldırtır.
2-gerçekten o kişi mahkemeye gidecek ise, öncelikle youtubeden yasal bilgileri almak zorundadırç ki youtube her onune gelene bu kapıyı açmamıştır. varsa durum ben hallederim silerim-temizlerim-engellerim der.. yoksa herkes gitse mahkemeye ooo oooooooooo youtubeyi kokten kapat dimi :D
3-yer konum vb. bilgileri youtube görur vede kendılerıne yasal takip vb. resmi başvuru anında olagan dışı durumlarda resmı makamların başvurusu ile bu verileri paylaşır...
4-malum her ulke yasaları farklı oldugundan başka bir ulke şikayeti iplemez.. örnek : abd de film indir , fransada film indir yasal oalrak dayanaklar vardır suçtur yaptırım vardır vb.. ama bizim ulkemizde öyle bişe yoki yanı tanımsız bir mahkeme oluşur..
5- bakımdan bu durumlar saçma gelıyor banada.... ama ortamı germene gerek yok yoluna bak zaman kaybetme hiç... vede öncelikle o kişiler bir unvan kullanmış mı ? atıyorum avutakım vb. diyerek sahte unvan kullanıyor ve turkiyeden ise 6 aydan başlar yanı sahte unvan kullanmak benım bildiğim o...

Açılacak olan davayı daha önceden YouTube 'a bildiri göndererek kabul etmiş bulunmaktasınız.

ifadesine takıldım dostum. Sen karşı bildirimde bulunmadığını söylüyorsun ama benim bu yazılandan anladığım farklı. Karşı bildirimde bulunup para kazanmamışsan sıkıntı etme. Ancak bu konuya paralel olarak genel hatırlatma, karşı bildirimde bulunduğumuz video eğer gerçekten eşleşen 3. tarafa ait bir videoysa, karşı bildirimde bulunmak muhatabımızın bize dava açabilme hakkını doğurur. Dava açılır ya da açılmaz bu karşı tarafa kalmış ama böyle bir hak vardır ve davayı kesin kazanırlar. Dikkatli olalım emin olmadığımız 3. taraflara ve teliflere itiraz etmeyelim. Selametle...

güzel koğuşlarda yatmada sonra :) sen benc emahkemeye sırf para için vercen akrdşeim....bırakta paranı yt den kazan...ordan gelen paranın hayrı olmaz zaten ....benden sölemesi...başını ağrıtma derim ben ....

ama hocam bunlar kendilerini ne zann ediyolar birisi haddini gostermeli bunlara!yalan mail-ise oda suc dogrusada bir sirket temsilcisinin bole cok ufak bir seyi bilmemesi e kadar dogru??benim yerimi tespit ede biliyorlarsa videonun 3-taraf icerigi aldigini bilmeliler

Warrner'den ILS den 100 tane yemisimdir telif,itiraz ettigimde oldu etmedigimde,beni niye vermediler mahkemeye..

Bence duzenine kitabina uydurulmaya calisilmis bir Balon...

Ayrica bunu yazan zaten bir ILS yetkilisi(ismi yani) daha niye ils ye gonderilecek bilginiz cartiniz diyor bir suru arap sabunu yani.

Tum bunlara ek olarak ben ILS nin nasil bir sirket oldugunu anlamadim. ILS almanyada. Adres orasi gozukmekte. Google 'da Ils bilmem ne a.s diye(tr) link kaldiriyorlar. Sonra Turk web tv var. Ils adi kullanilarak mesaj atiyor vs vs .

Derine girsek cok sey cikarda kim ugrasacak . Bir gun bulasirlarsa bize kim neymis ortaya cikaririz

Banada avukattan mail geldi Hakkında 1 ila 3 yıla kadar hapis cezası istemi ile dava açılacak eğer şu tarıhe kadar videoyu kaldırmazsanız diye Resmi yazı oldu belli idi avukat uzun uzun yazmıs Mahmekesı devam eden videoyu yayınladım diye Sürekli hesapları kontrol etmesem maf olmustum Hemen videoyu kaldırdım özür mesajı atttım bilmiyordum dedim tatlı bir dille anlattım Avukat tekrar bir mail attı artık sizın için bir problem kalmadı diye Değerli kardeşim işin ucunda mahkemelik olmak var eğer imkanın var ise uzlaşma yoluna git bence hiç uraşma özür mesajı yaz tatlı dille anlat atalarımız tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demiş yinede sen bilirsin tabi değerli kardeşim

Açılacak olan davayı daha önceden YouTube 'a bildiri göndererek kabul etmiş bulunmaktasınız.

ifadesine takıldım dostum. Sen karşı bildirimde bulunmadığını söylüyorsun ama benim bu yazılandan anladığım farklı. Karşı bildirimde bulunup para kazanmamışsan sıkıntı etme. Ancak bu konuya paralel olarak genel hatırlatma, karşı bildirimde bulunduğumuz video eğer gerçekten eşleşen 3. tarafa ait bir videoysa, karşı bildirimde bulunmak muhatabımızın bize dava açabilme hakkını doğurur. Dava açılır ya da açılmaz bu karşı tarafa kalmış ama böyle bir hak vardır ve davayı kesin kazanırlar. Dikkatli olalım emin olmadığımız 3. taraflara ve teliflere itiraz etmeyelim. Selametle...

hocam ben 3-tarafa karsi itirazda bulunmadim bana telif atmisdilar bende isimlerinden dolayi karsi bildirimde bulundum onu yaziyo

ama hocam bunlar kendilerini ne zann ediyolar birisi haddini gostermeli bunlara!yalan mail-ise oda suc dogrusada bir sirket temsilcisinin bole cok ufak bir seyi bilmemesi e kadar dogru??benim yerimi tespit ede biliyorlarsa videonun 3-taraf icerigi aldigini bilmeliler

elinde imankan varsa hakkını ara aç tazminat davasını görsün kim daha dişliymiş

Banada avukattan mail geldi Hakkında 1 ila 3 yıla kadar hapis cezası istemi ile dava açılacak eğer şu tarıhe kadar videoyu kaldırmazsanız diye Resmi yazı oldu belli idi avukat uzun uzun yazmıs Mahmekesı devam eden videoyu yayınladım diye Sürekli hesapları kontrol etmesem maf olmustum Hemen videoyu kaldırdım özür mesajı atttım bilmiyordum dedim tatlı bir dille anlattım Avukat tekrar bir mail attı artık sizın için bir problem kalmadı diye Değerli kardeşim işin ucunda mahkemelik olmak var eğer imkanın var ise uzlaşma yoluna git bence hiç uraşma özür mesajı yaz tatlı dille anlat atalarımız tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demiş yinede sen bilirsin tabi değerli kardeşim

telif atmamışlarda direk dava açacaz diye mesaj mı atmışlar

bende de " Warner Bros Pictures" in videoları var , telif yedim , dünya engeli yedim , eşleşen yedim ama bu güne kadar öyle bişey görmedim . bence biri yada birileri sana tuzak kurmuş korkutuyor veya seni dolandırmaya çalışıyor, yok videomdan para kazandın , mahkemeye verecem seni filan boş işler bunlar ve bence sende boşver gitsin , ha diyorsan ben haklıyım adamları süründürecem :) o senin bileceğin iş.

arkadaşlar acun medya dada resmi işlemler yapılıyor.. ama adamlar kımseyı mahkemeye vermıyor... ne yapıyor youtubeye diyorki ben acun medyayım.. benım yukledıgım videolar şunlar bunlar vb... bunların telifi bana ait diyor.. dunya engeli oluyor... şimdi diğer firma avukatları neden tek tek kişilerle uğraşıyor ??? youtubeye ver bu benım resmi %100 orjınal videolarımdan de tescille, sonrasında youtubede hiç goruntulenmesin, ... bu işte saçmalık var yani, not avukat ise : turk avukat baro sicil no isteyebilirsiniz. madem isim soy isim hepsi ortada baro nodan gerçekten kayıtlı avukat olup olmadıgını öğrenebilirsiniz... avukat kimlik gizlemez dimi... bilgide gizlemez.. ama o verdiği bilgiler yalan ise 6 aydarn başlar gidin siz şikayet edin...
birde not: her onune gelen tehdit mailinin gerçekten resimi bir yazı olması beklenemez ??? malum telefonla dolandırıcılıkdada bir sürü unvanlar var, savcıyım polisim bilmem neyim.. her bişeyede itibar edilmesi normal deıl. o bakımdan youtube uyarılarını kaale almak en mantıklısı gibi gelıyor... avukatlarda youtubeye gitsin şikayet etsin...

İsteseler videoyu kendileri kaldırtamıyor mu.
Telif hakkı niye var o zaman .
Film sitelerinde bile uyar kaldır sistemi işliyor adamlar mahkemeye vermiyor.
Bi arkadaşımın sitesi mahkeme engeliyle kapandı siteye girildiğinde öyle yazıyordu arkadaşın haberi bile yokmuş.Ne yaptı bıraktı mı .org domain aldı aynen devam etti halende fazlasıyla kazanıyor.

Baştan başa yalanlarla dolu bir şey...
Geçen gün bu şahıstan ben de bildirim aldım. Üstelikte Warner den alakası olmayan videolardan. Bahsi geçen bayana ben de mesaj attım. Kendine göre haklı olduğun falan yazmışta, sonunda bir de hakaret edip dava açabileceğini söylemiş. Bir de beni engellediğini söylemiş. Kişiye eğer dava açarsanız ben de dava dosyanızın üzerinden dava açabilirim ve daha ciddi yaptırımlar uygulatırız. Gerçek şirket olsa bile kimseye hakaret etme hakkı yok. SELİN YILMAZER'in ve [email protected]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri