Beni teşvik edin! :)

• Kullanıcı 66cem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

66cem

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bu aralar aşırı moralsizim ağustosta düğünüm var amacım kendime güven sağlamak sizce aşağıdaki mantık doğrumu?

olabilir mi? olamaz mı? moral bulmak istiyorum biraz

"1500 kanal ne demek ya bana bunu açıkla bak 1500 kanalım olsun 100 tanesi böyle 15 $ getirsin neden çalışayım söylesene 100 x 15 $ = günlük 1500 $ x 30 gün : 45000 $ x 2.7 dolar kuru : 121.500 tl - %20 kar payı: 97 bin tl aylık gelir "

her türlü sistemim var spamda çalışırım özgünde ama spam çalışınca özgün olmanın boşuna yük çekmek olduğunu anladım çünkü fikir bulamadım :D

Not: bazı arkadaşlarım yanlış anlamış 1500 kanalın hepsinin 15 $ getireceğini söylemedim... 1500 kanaldan en az 100 tanesi getirsin dedim buda bence hayali bir rakam değil öyle değil mi :D

zaten 1500 kanalın hepsi 15 $ getirse bi ay para alsam ömür boyu yeter bana :D

Son düzenleme:
1500 aktif kanal tek başına kimse kasamaz(ekiple olur).. max 500 olur oda çok uzun zaman süreçte olur.. ve sürekli kanal kapanması olacağı için kapananın yerine + olarak koyman lazım.. tabi her kanal tutacak diye de bişi yok :)

Teoride her şey mümkündür, iş pratiğe geldi mi hesaplar tutmaz. 45 bin dolar değil ilk hedefin 450 dolar kazanmak olmalı. :D

arkadaşlar bu aralar aşırı moralsizim ağustosta düğünüm var amacım kendime güven sağlamak sizce aşağıdaki mantık doğrumu?

olabilir mi? olamaz mı? moral bulmak istiyorum biraz

"1500 kanal ne demek ya bana bunu açıkla bak 1500 kanalım olsun 100 tanesi böyle 15 $ getirsin neden çalışayım söylesene 100 x 15 $ = günlük 1500 $ x 30 gün : 45000 $ x 2.7 dolar kuru : 121.500 tl - %20 kar payı: 97 bin tl aylık gelir "

her türlü sistemim var spamda çalışırım özgünde ama spam çalışınca özgün olmanın boşuna yük çekmek olduğunu anladım çünkü fikir bulamadım :D

forumda kazanç paylaşımı yasak :P :D

1500 kanal aynı anda kapanmadan kazandırıyorsa teşviğe gerek yok zaten :D

hocam aylardır bende 30,40 kanalla devam ediyordum.Ama artık kanallarımın sayılarını arttırma kararı aldım yapabildiğim kadar yapıcam ortalığı koparıcam sende öyle yap.Aslında birkaç aydır bunu düşünüyrdm fakat içlerine ne yüklücemi bilemiyordum.Ama şimdi ne yüklücemi biliyorum.Çoook büyük paralar kazanıcam allahın izniyle.Sende çok çalış benim gibi sende kazan.

Not: kimse ne yüklüceksin diye pm atmasın:D

süper işte :D kendime geliyorum cidden ya işe dolmuşla gidip-geliyorum sabahları full oluyor okulların bitmesini dört gözle bekleyenlerdenim :D

hocam aylardır bende 30,40 kanalla devam ediyordum.Ama artık kanallarımın sayılarını arttırma kararı aldım yapabildiğim kadar yapıcam ortalığı koparıcam sende öyle yap.Aslında birkaç aydır bunu düşünüyrdm fakat içlerine ne yüklücemi bilemiyordum.Ama şimdi ne yüklücemi biliyorum.Çoook büyük paralar kazanıcam allahın izniyle.Sende çok çalış benim gibi sende kazan.

Not: kimse ne yüklüceksin diye pm atmasın:D

Ne yüklicen pm atmadım herkes görsün :D

sıkı çalışma, disiplinli çalışma ile "niye olmasın" diyorum ben.

Grup bulacaksın en rahatı o . Millet skype da güle oynaya bir yandan yt çalışıp bir yandan sohbet ediyor oh mis.

Herşey mümkün herşey senin elinde disiplinli bir çalışma ile yaptıkların pekte zor değil. excelde şablon yaparsın. kanal- çektiğin kanal diye. eğer kanalın kapanırsa nerden çektiğini bildiğin için hemen yerine koyarsın onu. yani sürekli kapanmalarda içerik aramak zorunda olmazsın. En önemlisi kafanı tamamen boşaltıp bu işe vermen gerek. Sabahlara kadar belkide spam yapacaksın. tutan kanalları ayrı yerde takibe alacaksın. vs vs vs diye gider bunlar.

aynen bu iş tek kişiyle olmuyor şuan ben içerik patlaması yaşıyorum ama yetişemiyorum abime gel yardım et diyorum oralı bile olmuyor

1500 kanal yapmak sıkıntı değil 1 ay içinde yapmisligim var dostum:) ama pek çok arkadaşın dediğinin aksine yap bi kenara at tarzında yürümüyor bu işler. O 1500 kanalın takibi olmak zorunda, yeni açacağın her bir kanala daha önce kullanmadigin bir içerik yerleşmek zorunda, bu yüzden aylar sonra ben de ekiple calismaya başladım. Birisi kanal açar birisi kaynak bulur birisi kontrol eder bu kadar basit. Bul kendine bi ekip yoluna devam et.
Çok para kazanıym diye de çalışma o paranın bi de kazandıktan sonrası var:) sen ihtiyacın olanı kazan, aylık 40bin $ kazanmak gibi bi hayalin olmasın tavsiyem. Senin çorban kaynasin yeter.
He aylık o parayı kazanan arkadaşlar vardır onlar da rica ediyorum bunu yorum olarak buraya bildirmesinler :)

Hocam 1500 kanal açsanız yanlışlıkla kendi kanalınızı kopyalarsınız :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri