Berat Albayrak, Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa etti!

Çok şükür Allah'ıma Şükürler olsun, diyecektim ki haber gerçek değilmiş.

Son düzenleme:
Ekonomik krizi ve dövizin yükselmesini Berata bağlamak işin kolayına kaçmaktır.Beratin krizin nedeni olarak ön plana çıkarılması malum kisinin işine yarıyor.
Berat aldıgı eleştirilerde dalgakıran işlevi görüyor. Berat arada olmasa suçlanacak kişi belli... Yoksa batmış, israf düzeniyle hala batırılan bir ekonominin başına berat selçuk kim gelse düzeltemez...

Bu ekonomi düzelmez sorun Berat olsa tamam. Sorun sistem sorun güven sorun adalet sorun şeffaflık sorun 500 kez değişen kamu ihale kanunu. Sorun zenginin daha zengin fakirin daha da fakirlesmesi. Sorun topraktan vazgeçmiş üretmeyen çiftçi. Sorun mazot sorun gübre fiyatı.
Say say say sabaha kadar bitmez. Canım memleketim bir gün düzlüğe çıkar inşallah.

Eğer istifa ettiyse, durumun daha da kötüleşeceği ve bu kötü gidişatla anilmamak için olabilir.

Biden'in seçilmesiyle alakalı olma ihtimali yüksek.Trump bazı şeyleri göz ardı etmişti.Halkbank davası gibi.Biden bunları tekrar gündeme getirebilir.Merkez bankası başkanlığına Naci Ağbal'ın getirilmesi de Berat Albayrak'ın hoşuna gitmemiş.Bu yüzden istifa kararı aldığını söyleyenler de var.

haber sosyal medyaya yaklaşık 4 saat önce düştü.tvlerde olaydan bi haber yok.halk tv miydi ne onda gördüm ama o da net olarak vermemiş,öyle bi iddaa var deniyordu.hesabı hacklenmiştir deniyor ki bende oyumu bu yönde kullanıyorum.

haber sosyal medyaya yaklaşık 4 saat önce düştü.tvlerde olaydan bi haber yok.halk tv miydi ne onda gördüm ama o da net olarak vermemiş,öyle bi iddaa var deniyordu.hesabı hacklenmiştir deniyor ki bende oyumu bu yönde kullanıyorum.
Yakın kaynakların hepsi doğruladı istifayı şu an tek beklenen acaba istifa kabul edilir mi sorusu.

Hocam haber sayfalarına biraz geç düşüyor, bizim burada terör saldırısı olduğu zaman (Hatay) hiç bir haber sitesinde, hiç bir kanalda son dakika düşmedi, 1 saat sonra haberin doğruluğunu onaylakdıktan sonra ortaklaşa bir şekilde tüm sayfalar paylaşıyor nasıl bir sistemdir anlamdım gitti. Galiba biri haberi yapıyor sonrada tüm sayfalara satıyor gibi bir şey.

Hocam haber sayfalarına biraz geç düşüyor, bizim burada terör saldırısı olduğu zaman (Hatay) hiç bir haber sitesinde, hiç bir kanalda son dakika düşmedi, 1 saat sonra haberin doğruluğunu onaylakdıktan sonra ortaklaşa bir şekilde tüm sayfalar paylaşıyor nasıl bir sistemdir anlamdım gitti. Galiba biri haberi yapıyor sonrada tüm sayfalara satıyor gibi bir şey.

orası öyle tabi de hocam,burda demek istedigim şu ; ülkenin maliye bakanı istifa ediyor,bunuda gidip twitterdan mı açıklıyor?sabah çagırır hepsini mesela,derki arkadaş ben gidiyorum işte sebebide şu.olay,adamın saglıgı kötü,karısından ayrılıyor,at yarışına merak sarmış gibi bişey degil ki :)

orası öyle tabi de hocam,burda demek istedigim şu ; ülkenin maliye bakanı istifa ediyor,bunuda gidip twitterdan mı açıklıyor?sabah çagırır hepsini mesela,derki arkadaş ben gidiyorum işte sebebide şu.olay,adamın saglıgı kötü,karısından ayrılıyor,at yarışına merak sarmış gibi bişey degil ki :)

hacklenme gibi bi durum olsa o posttan 5dk sonra yalanlanırdı hocam. kimse yalanlamadı. hacklenme gibi bir durum söz konusu değil kesinlikle gerçek

Süleyman Soylu'da böyle yapmıştı, birisi onaylamamıştı.
Sabah çıkıp demeç verebilir istifayı kabul etmedim diye.
:D

Dip Not : İstifa kabul olsun olmasın Türk ekonomisi batalı çok oldu.
Bu saatten sonra Biden'in önüne Caatsa gelecek.
Mart 2021'de HALKBANK davası görülmeye başlanacak.
Türkiye Aleyhine 10-15 milyar dolar tazminat çıkacak.

Sevinenler neye seviniyor anlamadım.
Şuan Türk ekonomisinin başına istersen bizim mahalle bakkalını getir yinede birşey değişmez.
:D

Ekonomimiz müthiş o yüzden dolar tl 8.50 bandolarına kadar geldi ve önce bakan bey kur beni ilgilendirmiyor dedi sonra istifa etti hep Amerkanın oyunları bunlar.

çok ama çok korkak bir medyamız var. Sanırım habertürk ve halk tv dışında bir tane haber yapabilen olmamış. Yazık...

Eğer istifa ettiyse, durumun daha da kötüleşeceği ve bu kötü gidişatla anilmamak için olabilir.

aynısını yazacaktım arkadaş yazmış zaten, aynen katılıyorum.

-bu arada evet bu saatten sonra kim gelirse gelsin, dolardaki yükselmeyi demiyorum, (TL deki değer kaybını) durduramazlar.. (inşallah yanılırım)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri