BerberLer Beni AnLamıyor.

ByHergeLe

Kayıtlı Üye
Evet.Aynen baslıktada dedigim gibi berberler beni anlamıyor 21 yasına geldim herseferinde farklı bir berbere gidiyorum.Şimdiye kadar nerden baksam 50den fazla berber gezmişimdir artık gidecek baska berber dükkanı kalmadı yasadıgım yerde,lan acaba bizim burdaki adamlarmı bön dedim Sehir dısına çıkmıştım orda yaptırdım oda aynı.Yokmu şu işi adam akıllı yapan bir insan koca Türkiyede,Yurt dışınamı çıkayım saç kestirmeye.ne yaptıysam ne ettiysen hiçbiri beni anlamıyor. Berber fobisi olmaya basladı berbere gitmeye korkar oldum.

Birara saçımı uzatacak oldum üstlerden az toparla abi diyorum ara makas falan atıyor sonra bi bakmışım saç kalmamış kafamda.
Başka bir berbere gidiyorum usta diyorum yanları al üstler kalsın diyorum apaçiye döndürüyolar.Öyle dolaşmaktansaa vur dayı diyorum 5numaraya.
Neyse saçım uzuyor yine bu sefer yine baska berbere gidiyorum dayı diyorum şu kafama bak sen bişeyler ayarla diyorum.Yine hüsran.
Fotoğraf gösteriyorum olmuyo.
Baska birinin kafasını gösteriyom olmuyo olmuyo
Başka birine gidiyorum Abi çok az kes yani azcık al tamam gözünü seveyim kısatma diyom,tamam sen merak etme diyo bi bakıyom saç 5numara olmuş bide jöle süriyimmi diyo sanki jole sürülcek saç kaldı.

En sonunda bide eline aynayı alıyo aynayı tutupta gösteriyolarya abim nasıl olmuş diye (içimden:yine olmadıbe..hay ben senin traş eden elini *** b*k gibi olmuş)abi aslında böyle dememiştim ama yapcak bişey yok kesmişsin artık diyorum sanki olmamış desem tekrar kaynak yapacak.Tabi berberden sonra bir pişmanlık alıyo,dükkandan çıkıp,kimse görmeden eve gitmeliyim hemen telaşına girip depara kalkarak ara sokaklardan eve gidiyorum.koşarken hayatım gözümün önümden bir film şeridi gibi geçiyor, keske kestirmeseydim diyorum, halbuki berbere gitmeden önce ne güzel saçlarım vardı.

Ne yaptıysam olmadı,ne dediysem kurtarmıyo ne hayallerle gidiyorum. 3numara saçla çıkıyorum berberden.Psikolojim bozuldu,En sonunda bir makina alcam kendi kendimi traş etcem.

Bu adamların dilinden anlıyan yokmu ne demem gerekiyor siz ne diyerek traş oluyorsunuz.Bi akıl verin.

Edit:yazı yı düzelttim.

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun 7 yıldır tek berbere tıraş oluyorum ne demek istediğini o kadar iyi anlıyorumki

bunun çözümü malesef deneme yanılma yolundan geçiyor birazda senin yaşıtın olan bi berber bulmaya calıs

Yine bir ytpara klasigi adayi konu.:)

Kahkaha attim,Gözümden yas geldi yeminle...

Evet.Aynen basLıktada dedigim gibi berberLer beni anLamıyor 21 yasına geLdim herseferinde farkLı bir berbere gidiyorum.Şimdiye kadar nerden baksam 50den fazLa berber gezmişimdir artık gidecek baska berber dükkanı kaLmadı yasadıgım yerde,Lan acaba bizim burdaki adamLarmı bön dedim Sehir dısına çıkmıştım orda yaptırdım oda aynı.Yokmu şu işi adam akıLLı yapan bir insan koca Türkiyede,Yurt dışınamı çıkayım saç kestirmeye.ne yaptıysam ne ettiysen hiçbiri beni anLamıyor. Berber fobisi oLmaya basLadı berbere gitmeye korkar oLdum.

Biara saçımı uzatacak oLdum üstLerden az toparLa abi diyorum ara makas faLan atıyor sonra bi bakmışım saç kaLmamış kafamda.
Başka bir berbere gidiyorum usta diyorum yanLarı aL üstLer kaLsın diyorum apaçiye döndürüyoLar.ÖyLe doLaşmaktansaa vur dayı diyorum 5numaraya.
Neyse saçım uzuyor yine bu sefer yine baska berbere gidiyorum dayı diyorum şu kafama bak sen bişeyLer ayarLa diyorum.Yine hüsran.
Fotoğraf gösteriyorum oLmuyo.
Baska birinin kafasını gösteriyom oLmuyo oLmuyo
Başka birine gidiyorum Abi çok az kes yani azcık aL tamam gözünü seveyim kısatma diyom,tamam sen merak etme diyo bi bakıyom saç 5numara oLmuş bide jöLe süriyimmi diyo sanki joLe sürüLcek saç kaLdı.

En sonunda bide eLine aynayı aLıyo aynayı tutupta gösteriyoLarya, abim nasıL oLmuş diye (içimden:yine oLmadıbe..hay ben senin traş eden eLini *** b*k gibi oLmuş)abi asLında böyLe dememiştim ama yapcak bişey yok kesmişsin artık diyorum sanki oLmamış desem tekrar kaynak yapacak.Tabi berberden sonra bir pişmanLık aLıyo,dükkandan çıkıp,kimse görmeden eve gitmeLiyim hemen teLaşına girip depara kaLkarak ara sokakLardan eve gidiyorum.koşarken hayatım gözümün önümden bir fiLm şeridi gibi geçiyor, keske kestirmeseydim diyorum, haLbuki berbere gitmeden önce ne güzeL saçLarım vardı.

Ne yaptıysam oLmadı,ne dediysem kurtarmıyo ne hayaLLerLe gidiyorum. 3numara saçLa çıkıyorum berberden.PsikoLojim bozuLdu,En sonunda bir makina aLcam kendi kendimi traş etcem.

Bu adamLarın diLinden anLıyan yokmu ne demem gerekiyor siz ne diyerek traş oLuyorsunuz.Bi akıL verin.
Allah başka dert vermesin:) hangi şehir?

gidiyorum kafam rahatlasın usta diyorum 3 e vur diyorum oluyor bitiyor :D
en kolayı.

4 yıldır aynı yere gidiyorum:D bende maalesef cok muzdarip oldum

tövbe yarabbim ilk paragrafa dayandım sadece.. o nasıl bir yazı şekli, acayip itici..

şu yazıyı değiştir dostum büyüklü küçüklü yazı mı olur, üşenmiyon mu onu yapmaya göz cırmalıyor :D

L harfi büyük görünce aklıma otomatik arkadaşlarımın msn durumları geldi :D

Allah yardımcın olsun 7 yıldır tek berbere tıraş oluyorum ne demek istediğini o kadar iyi anlıyorumki

bunun çözümü malesef deneme yanılma yolundan geçiyor birazda senin yaşıtın olan bi berber bulmaya calıs

vaLLa bende buLsam sağLam bi berber bende bırakmamayı düşünüyorum ama yok işte

Allah başka dert vermesin:) hangi şehir?

AntaLya/manavgat basına geLmeyen biLemez bu duyguyu.

tövbe yarabbim ilk paragrafa dayandım sadece.. o nasıl bir yazı şekli, acayip itici..

Hangi bakımdan anLamadım?

Yıllardır farklı berbere gidiyorum. Hepsine de aynı şekil anlatıyorum. Dediğim gibi de yapıyolar :) Subay traşı gibi ama üstten daha fazla bırak diyorum. Üst ön kısmı da yana tarıyorum diyorum. Ona göre de onu bi tık fazla bırak diyorum. Enseyi de fazla üstten alma diyorum. Oldu bitti :)

Büyük ihtimal senin kafa tipi sorunlu hiçbir model yakışmıyor demek ki berberlere suç atma boş yere bende bir sıkıntı yok

ZkW43z.jpg

:)

Kafanın yan tarafı şişkinse yani karşıdan bakınca yuvarlak bi kafa yapın varsa istediğin modeli tutturmak kolay olmuyor. Ben o derdi unuttum, şimdi saçın sağını solunu eşit kesmeyi beceremeyenlerle uğraşıyorum. Yan tarafı 2 numara yap diyorum adam sağ tarafı kaş hizasında sol tarafı göz hizasından alıyor. Ne kadar ispat etmeye çalışsan da doğru kestiklerini iddia ediyorlar bir de. :D

Okumadım durumumuz yoktu.
Tam böyle konulara yazmak için bir yorum.
:D

ahahaha :D allah'ta seni güldürsün hocam. :D

son satıra cevap veriyorum, berberim biliyor nasıl keseceğini. koltuğa oturuyorum. kendimi berberin şefkatli kollarına bırakıyorum.
zaten standart bir saç modelim var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri