Beyond Network

• Kullanıcı mavera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ödeme günü: Ocak ayının kazancı Mart ayının 5 ile 10 arası ödenir.

tek sıkıntı bu. ocak aynda açtığın kanal marta kadar kapanmamalıki ödeme alasın. kapananı ödemediklerini varsayarak söylüyorum. kanalın tutması için de en az 1-2 ay koyun. 4 ay kanlın kapanmazsa o kanaldan gelir elde etmeye başlarsın.

Aynen, tek sıkıntılı nokta bu.

Benim kanalın paneline davet gelsin bir partnerden, o bile mutlu eder beni. :D

Aynen, tek sıkıntılı nokta bu.

Tek sıkıntı o değil. bu.

''Kapanan kanallar google ödediği sürece ödenir denildi şuan ödeme kanıtı yok bende yeni çalışmaya başladım bu partnerle.''

Google büyük ihtimalle quize de kapananın parasını veriyo ama quiz bize parasını vermiyo. Aynı şey bura için de geçerli olabilir. Bilemeyiz.

vayy kardeşimmm 3 ay önce göl kenarında sohbet ederken bu partnerinden bashediyordun kimseye söylemedim o zaman demiştin böyle olacağını bence açıklamanın tam vakti geldi :D

ayrcıa mavera yani izzet kardeşimiz gayet güvenilir delikanlı biridir kesinlikle güwenebilirsiniz

Ödeme alt limiti nedir peki. Birde bu kapanma kotası sorununu nasıl çözmeyi planlıyorsunuz

Arkadaşlar kanal saldırısı yapmaya gerek yok.Eğer herkes kendi iyiliği düşünüyorsa az kanal başvuru yapın.

vayy kardeşimmm 3 ay önce göl kenarında sohbet ederken bu partnerinden bashediyordun kimseye söylemedim o zaman demiştin böyle olacağını bence açıklamanın tam vakti geldi :D

ayrcıa mavera yani izzet kardeşimiz gayet güvenilir delikanlı biridir kesinlikle güwenebilirsiniz

Partner konu sahibine mi ait? [MENTION=13317]mavera[/MENTION] İzzettin Hocam Partner sahibi sizsiniz sanırım. Daha önce kendinize ait spam kanallardan ödeme aldınız mı Digitalminds ten?

Arkadaşlar lüften tek başvuruda tüm kanallarınızı gönderin tek tek başvuru gönderip sırayı uzatmayın lütfen. Additional Channels bölümüne başvuru yapacağınız kanalların linklerini ekleyerek toplu başvuru yapın lütfen.

---------- Spam Engelliyici 18:29 ---------- Önceki Mesaj 18:28 ----------

göl kenarında bahsettiğim partner farklı bir partnerde kardeşim :)

kesinlikle katılıyorum. büyük partnerler ödemiyorsa bunlar hiç ödemezler.

Hocam kapanan kanalların parası partnere yollanır ama onlar ödemez kendilerine kalır bu sektörde 3 çeşit partner grubu vardır .Bunlardan en son kısımda olanlar MNC olanlar yani kapalı kanalları öderler önceki quiz gibi bu şekilde bir çok partner var aşama kaydedip üst mertebeye geçince kapanan kanalları ödememeye başlarlar quiz aynı mantığı uyguladı şuan bu network kapananları ödeme aşamasında denemekte fayda var

Arkadaşlar lüften tek başvuruda tüm kanallarınızı gönderin tek tek başvuru gönderip sırayı uzatmayın lütfen. Additional Channels bölümüne başvuru yapacağınız kanalların linklerini ekleyerek toplu başvuru yapın lütfen.

Sağlamsa sen bana pmden onu belli bi ücrete atıver bu saglam kalmaz söyliyim :D

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

açıkları ödeyen partner bulmuşsunuzda..

Neyse hayırlı olsun

o deyilde sitede bir qariplik var :D calisanlarin hepsi yabanci telefon,yerlesim turkiye .hakkinda kisminda saglam bir bilgi yok.

saolun hocam denemekte fayda var.

Quizden sonra aklima gelen tek sey bunuda bi kazanc yolu gorerek parayi kaldirinca odemelerin ustune yatacaklari sonucta google un buna bi yaptirimi yok, umararim kimsenin başi agrimaz.

senin bir ara skype da yaziyordu beyond network ceosu diye acik olarak yazsaydin verdigin site muhtemelen sana ait ana firma ile konusmustun ayarladin demekki ama böyle iste kimin bilmiyorum size buldum ayaklari hoş olmamis forumdakiler yemez

hadi ya bu degilmiydi:D

adam içerikleri çalmasın : ) neyse siz deneyin tutarsa ben de başlarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri