kategori versene hocam![]()
c _ _ c _ _ _ _ , f _ _ _ , v _ _ _
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kategori versene hocam![]()
viacom'un 1 saatte teliflediklerinden veririz 3-5 tane.Hahahahaha verseydin kategoriyi 6 haneli ödeme alırdık ne güzel![]()
Şaka şaka şimdi deli gibi pm alırsın kategoriyi bşzede söle diye![]()
Yok gelmedi daha gelsin ortak konusmaya alıcam![]()
viacom'un 1 saatte teliflediklerinden veririz 3-5 tane.![]()
o zaman daha çok kanal açın daha çok uğraşın.aşırı yüksek kazananlar ya sistmeini oturtanlar yada forumda aşırı aktif olamayanlar.sebepleri çalışmak.@kehanet55 hocam konuya yorum atmakla kazanmamamın arasında nasıl bir ilişki var yahu
Bu mantıkla konu açanlar sürekli yorum atanlar hiçbirşey kazanmıyor olması gerekir
Kanallar açıyorum vs şuan yine açık var ama izlenim gelmiyor tıklama gelmiyor vs vs
5 hane min 23 bin tlhelal olsun sizin adınıza çok sevindim darısı başımıza
10.000 bin 5 hane değilmi![]()
güzel tespit![]()
ama sanırım arkadaş dolar üzerinden hesapladı![]()
yt demek dolar demek![]()
![]()
Aynen öyle dolar üzerinden maaş alıyor olmak büyük keyif![]()
![]()
Yalnız değilsin şu hedeflere ulaşmayı bende yapamıyorumşu hedeflere ulaşmayı bi ben yapamıyorum, alışmışız yönetilmeye, başımızda biri olmadan yapamıyoruz
Yalnız değilsin şu hedeflere ulaşmayı bende yapamıyorum![]()
En büyük faktör şans bu işte. Ama şöyle birşeyde var. Mesela kader diyoruz ama insanın kaderi kendi çabasına bağlıdır diyede bir söz var. Bu işteki şansta öyle senin çabana bağlı. Elini ne kadar fazla kovanın içine sokarsan elini geri çektiğinde o kadar çok içerik gelme ihtimali var.
Çok çalışmak değil , doğru çalışmak mesele.
Kısacası '' Doğru Zamanda Doğru İçerik ''
---------- Spam Engelliyici 00:08 ---------- Önceki Mesaj 00:06 ----------
hocam bu arada hangi partnerde çalışıyordunuz![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.