Bir Başarı Hikayeside Benden :)

• Kullanıcı orcunkazan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Hahahahaha verseydin kategoriyi 6 haneli ödeme alırdık ne güzel :D
Şaka şaka şimdi deli gibi pm alırsın kategoriyi bşzede söle diye :D :D

Yok gelmedi daha gelsin ortak konusmaya alıcam ;)
viacom'un 1 saatte teliflediklerinden veririz 3-5 tane. :D

@kehanet55 hocam konuya yorum atmakla kazanmamamın arasında nasıl bir ilişki var yahu :)
Bu mantıkla konu açanlar sürekli yorum atanlar hiçbirşey kazanmıyor olması gerekir :)
Kanallar açıyorum vs şuan yine açık var ama izlenim gelmiyor tıklama gelmiyor vs vs
o zaman daha çok kanal açın daha çok uğraşın.aşırı yüksek kazananlar ya sistmeini oturtanlar yada forumda aşırı aktif olamayanlar.sebepleri çalışmak. :)

forumda kazanç paylaşımı yasak mı değil mi hala çözemedim.

güzel tespit :D :D

ama sanırım arkadaş dolar üzerinden hesapladı :)

yt demek dolar demek:D
dollar%20sign%20eyes.jpg

Aynı Durum Benimde Var gerçekten pes etmeğiniz sürece Devamı gelior bende ilk seferlerde çok bocaladım belkide 1 2 ay öyle boş boş dolandım forumlara denedim para gelmedi vs... 3 ay şu anda her ne kadar 5 şubatta askere gidicek olsamda youtube aklımda ilk 3 hanelimi aldım ve şu anda 2 kanalım var pek fazla özenmeme rağmen ortalama 30 40 tl bırakıyorlar günde diyebilirm,Tek yol Biraz kafayı çalıştırmak ve pes etmemek herkeze bol şans

En büyük faktör şans bu işte. Ama şöyle birşeyde var. Mesela kader diyoruz ama insanın kaderi kendi çabasına bağlıdır diyede bir söz var. Bu işteki şansta öyle senin çabana bağlı. Elini ne kadar fazla kovanın içine sokarsan elini geri çektiğinde o kadar çok içerik gelme ihtimali var.

Çok çalışmak değil , doğru çalışmak mesele.

Kısacası '' Doğru Zamanda Doğru İçerik ''

---------- Spam Engelliyici 00:08 ---------- Önceki Mesaj 00:06 ----------

hocam bu arada hangi partnerde çalışıyordunuz :D

tebrikler kardeşim umarım bzide başarırız :)

Tebrikler Hocam allah daha da fazlasını nasip etsin tüm cemaati-i Forum a :D

Yakında bende açıcam bir konu , biraz daha beklemedeyim :D

Bu konuları okuyunca çok mutlu oluyorum :) tebrikler hocam rabbim daha fazlasını nasip etsin bende 5 hanelileri görünce bir konu açmayı düşünüyorum :D

tebrikler hocam :D

server ile mi çalışıyorsunuz vds ile mi? vds ile render işlemi zor olmuyor mu? yt to yt çalışmaya başlıyorum kanal araştırmalarım var. bana botla mı yapmamı tavsiye edersniz bu işi yoksa vds ile mi? vds ile sistemimiz mesela freemake downloader ile bir kanalı vds ye indirip sonra manuel olarak tarayıcıdan kendi kanalımıza yüklememiz doğru bir çalışma tarzı mı oluyor? yt to yt de direk olarak kanalı çek ve kopyala olarak mı çalışıyorsunuz, dünya engeli ve eşleşenleri silerek geri kalan ile yola devam ederim mantığı ile. tabi güzel kopyalanıcak kanallar bulmak şart bu yolda.

nasıl çalışmam gerektiğini anladım ama çalışma yolları ile ilgili kafamda sorular var. pm den skype alabilir miyim rica etsem. soru sorup silerim hergün rahatsız etmem gerekirse :D ama şu sorulara kafamda cevap bulamadan başlayamıyorum olaya bir türlü yeniyim zaten. bot mu alsam vds mi yoksa server a mı 200 lira versem... vsvs gidiyor bazı sorular almış başını :D

Arkadaşlar bende inşallah forumdan bi arkadasimin bana ogrettikleriyle bu ay 4 haneli birikime ulastim ama bu sefer gelecek ay para yatmayacak diye korkuyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri