Bir gün bitecekti ve bitti ...

Bu resim herşeyi açıklıyor herhalde ,

2009 dan beri aktif kanalım olmak üzere 100'den fazla kanalım bugün kapatıldı. Bir gün biteceğini biliyorduk , ne kadar devam etse kardı ancak yine de üzülmemek elde değil .

Bu iş benim için büyük bir süpriz olmazsa bitiyor , artık mobile yönelme zamanı.

Son 3 ayda yaşadıklarımızdan sonra ben bu işte bir gelecek göremiyorum artık. Devam eden arkadaşlara allah kolaylık versin ..

yüzlerce kanalın var sanırım hepside tek adsense de miydi?

Yurtdışında olanlarda, adsensesi yurtdışı banka hesaplarına bağlı olanlarda durum nasıl. Dün biri Hollandadan kapanma yok demişti, bu durum Türkiye'yemi mahsus, yokmu başka bilgi verebilecek?

Her ülkeden bolca banlanan var. Spam yapan ülkelerden daha çok ses çıkıyor tabi, Türkiye, vietnam ve hindistan gibi.

Bazı arkadaşlar biz bitti demeden bitmez demiş ama. Bizim ya da başklarının dediklerinin bir önemi yok. Google bitti dediğinde biter.

Kör olmaya gerek yok. Güncellemeler ve yeni politikalar, partner politikaları ve partnerin spam için bitmesi, tarihte eşi benzeri görülmemiş büyük spam adsense kıyımı. Olay gayet ortada herkes bugünün geleceğini biliyordu. Herkes sanıyor ki spam biterse youtube biter ve reklam alamaz. Hiçte böyle birşey olmayacak arkadaşlar. Artık özgün inanılmaz yaygınlaştı. Tüm reklam verenler spamda görüntülenecek yada özgünde görüntülenecek pek umursamaz. Zaten umursayanlarda direk özgünü seçerler ve seçiyorlardırda.

Sonuç olarak spam büyük bir kirlilikti ve büyük ölçüde bitirdiler. Herkesin hevesini aldılar.

Partner yok, adsense yok, para yok. Şuandan sonra spamın %50 düşeceğini düşünüyorum banlar devam ederse tamamen bitecektir.

Kimse kendini haklı görmesin, kendimizin olmayan videolarla bugüne kadar çok bile kazandık. Google a artistlik yapacak durumda değiliz.

Kısacası iki ihtimal var.Ya çok çok sağlam bir darbe indirip (ki yaptılar şuan) en az 1 sene serbest bırakacaklar.Yada Spam tamamen bitti.5 dakika önce son adsensemde işleme girmeden banlandı.Spamcılık tarihinde böyle bir eylül ayı görmedim.

İşte bu yüzden yt asıl işim değil çünkü herkes için yt nın biteceği bir gün var.Bu yüzden herkese tavsiyem yt güvenip bir şeyleri risk ederek bir işe girmeyin

Her ülkeden bolca banlanan var. Spam yapan ülkelerden daha çok ses çıkıyor tabi, Türkiye, vietnam ve hindistan gibi.

Bazı arkadaşlar biz bitti demeden bitmez demiş ama. Bizim ya da başklarının dediklerinin bir önemi yok. Google bitti dediğinde biter.

Kör olmaya gerek yok. Güncellemeler ve yeni politikalar, partner politikaları ve partnerin spam için bitmesi, tarihte eşi benzeri görülmemiş büyük spam adsense kıyımı. Olay gayet ortada herkes bugünün geleceğini biliyordu. Herkes sanıyor ki spam biterse youtube biter ve reklam alamaz. Hiçte böyle birşey olmayacak arkadaşlar. Artık özgün inanılmaz yaygınlaştı. Tüm reklam verenler spamda görüntülenecek yada özgünde görüntülenecek pek umursamaz. Zaten umursayanlarda direk özgünü seçerler ve seçiyorlardırda.

Sonuç olarak spam büyük bir kirlilikti ve büyük ölçüde bitirdiler. Herkesin hevesini aldılar.

Partner yok, adsense yok, para yok. Şuandan sonra spamın %50 düşeceğini düşünüyorum banlar devam ederse tamamen bitecektir.

Kimse kendini haklı görmesin, kendimizin olmayan videolarla bugüne kadar çok bile kazandık. Google a artistlik yapacak durumda değiliz.
Spam biterse Youtube biter diyenler benim gözümde düşük zekalıdır.
Bir videodan 1 tane olması ile 1000 tane olmasının Youtube için hiç farkı yok ki. İzlenim bölünüyor sadece.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri