Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yahu sen niye insanlara dogru duzgun cevap vermiyorsun?
adam bilmiyor ki soruyor, bu mu yani cevap seklin. ceki duzen ver kendine ve uslubuna.
karsimdaki kisi sen oldugun icin senin dilinde cevap verdim ben de, belki anlarsin diye(!)
Bu kıyım değil katliam.
Bundan 2 ayöncesine kadar youtube çalışanları ile yaptığımız görüşmede yt to yt nin biteceğini zaten söylemişlerdi şaşırmadık! youtube gerçekten güzel bir temizlik yaptı hepimizin kayıpları oldu elimizde kalanlar oldu fakat iyi de oldu artık kategorileri gezdiğimde öyle çerçeveli izlenmeyecek kadar kötü videolar göremiyorum gelen güncellemlerde izlenim satanlarada darbeler vuruldu ve artık bakıyorsunuz kategorilere öyle izlenim basıp anasayfaya yerleşen pek yok şartlar eşitlendi şimdi herkes eşit kaliteli spam yapanlar ve en doğrusu özgün çalışanlar yollarına devam edecek bırakalım adamlar temizliğini yapsın yapsınki asıl hak edenler kazanmaya devam edebilsin bu şekilde devam etseydi zaten youtube çöplüğe dönmüşken bizde bu çöplükte geri dönüşümlemi para kazanacaktık sabır!
Bundan 2 ayöncesine kadar youtube çalışanları ile yaptığımız görüşmede yt to yt nin biteceğini zaten söylemişlerdi şaşırmadık! youtube gerçekten güzel bir temizlik yaptı hepimizin kayıpları oldu elimizde kalanlar oldu fakat iyi de oldu artık kategorileri gezdiğimde öyle çerçeveli izlenmeyecek kadar kötü videolar göremiyorum gelen güncellemlerde izlenim satanlarada darbeler vuruldu ve artık bakıyorsunuz kategorilere öyle izlenim basıp anasayfaya yerleşen pek yok şartlar eşitlendi şimdi herkes eşit kaliteli spam yapanlar ve en doğrusu özgün çalışanlar yollarına devam edecek bırakalım adamlar temizliğini yapsın yapsınki asıl hak edenler kazanmaya devam edebilsin bu şekilde devam etseydi zaten youtube çöplüğe dönmüşken bizde bu çöplükte geri dönüşümlemi para kazanacaktık sabır!
Bu konuyu actigimda itiraz edenler adsense hesaplari banlandiktan sonra hala ayni mi dusunuyor ? An itibariyle tum adsense hesaplarim da banlandi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.