Bir gün bitecekti ve bitti ...

687474703a2f2f332e62702e626c6f6773706f742e636f6d2f2d4733614e4b446a484431302f56436c31323547374e39492f41414141414141414a62382f6166616b6555335a386d6b2f73313630302f636f6b2d686173746179696d2e676966

yahu sen niye insanlara dogru duzgun cevap vermiyorsun?

adam bilmiyor ki soruyor, bu mu yani cevap seklin. ceki duzen ver kendine ve uslubuna.

karsimdaki kisi sen oldugun icin senin dilinde cevap verdim ben de, belki anlarsin diye(!)

sen kimsin hocam çeki düzen ver felan diye benimle konuşuyorsun ? beni tanımıyorsun bile. biraz daha dikkatli olsunlar kendimi tutamayıp bi iki kişiye ters mesaj yazmış olabilirim bu ülkede zaten herkes birbirinin avukatı yada ne biliyim teknik direktör başbakan. sana ne oluyor konuyu kapatta işimize bakalım. zaten dertler derya ne kanal kaldı ne bişi birbirimizle atışarak çözemeyiz. son mesajımdı sana. engellicem daha mesajlarını görmücem yazma boşuna.

adsense de son 3 kanalım kalmıştı, para kazanmaları kapalıydı bi umut acılır diye beklerken o kanallarda gitti. iyice karanlık bastı yt işini. çıkar yol ne bulamadık gitti

Bundan 2 ayöncesine kadar youtube çalışanları ile yaptığımız görüşmede yt to yt nin biteceğini zaten söylemişlerdi şaşırmadık! youtube gerçekten güzel bir temizlik yaptı hepimizin kayıpları oldu elimizde kalanlar oldu fakat iyi de oldu artık kategorileri gezdiğimde öyle çerçeveli izlenmeyecek kadar kötü videolar göremiyorum gelen güncellemlerde izlenim satanlarada darbeler vuruldu ve artık bakıyorsunuz kategorilere öyle izlenim basıp anasayfaya yerleşen pek yok şartlar eşitlendi şimdi herkes eşit kaliteli spam yapanlar ve en doğrusu özgün çalışanlar yollarına devam edecek bırakalım adamlar temizliğini yapsın yapsınki asıl hak edenler kazanmaya devam edebilsin bu şekilde devam etseydi zaten youtube çöplüğe dönmüşken bizde bu çöplükte geri dönüşümlemi para kazanacaktık sabır!

Kaçıncı kıyım kaçıncı katliyam...

Her seferinde aynı satırları yaz yaz yorulmadınız len :)

Bi haltın bittiği yok, zorlaştı sadece ve evet daha önce de aynı oldu hemde defalarca...

2012 Kasım - Aralık tan buyana okadar şey değiştiki, artık alışmış olunması gerek böyle durumlara...

Konu sahibi için diyebileceğim tek şey çok şanslıymış, daha önce yaşamadığı için böyle bir olayı onun için bir son buluş olarak algılaması normal...

Hakkımızda hayırlısı...

"Her zorluğun yanında bir kolaylık vardır." Zorluklar karşısında yılmak yok, devam.

elimde 50 civaro boş kanal vardı 10,15 tanesini doldurmuştum.50 kanalın 30,35 tanesine dokunmamıştım.Hem dokunduklarım hem dokunmadıklarım hepsi kapandı.Sadece eski kanallarım kaldı.İnş onlara birşey olmaz.1,2 ay ortalık durulmadan kanal filanda yapılmaz.

Bu kıyımın bitmesini ve yeni düzenin kurulmasını beklemek gerek, biraz sabır dostlar..
Biten bazı şeyler var evet ama zaten sürekli bitmek zorunda; bu işin kuralı bu..
Ben işin şekil değiştirerek devam ettiğini düşünenlerdenim.
Hakkımızda hayırlısı..

Bundan 2 ayöncesine kadar youtube çalışanları ile yaptığımız görüşmede yt to yt nin biteceğini zaten söylemişlerdi şaşırmadık! youtube gerçekten güzel bir temizlik yaptı hepimizin kayıpları oldu elimizde kalanlar oldu fakat iyi de oldu artık kategorileri gezdiğimde öyle çerçeveli izlenmeyecek kadar kötü videolar göremiyorum gelen güncellemlerde izlenim satanlarada darbeler vuruldu ve artık bakıyorsunuz kategorilere öyle izlenim basıp anasayfaya yerleşen pek yok şartlar eşitlendi şimdi herkes eşit kaliteli spam yapanlar ve en doğrusu özgün çalışanlar yollarına devam edecek bırakalım adamlar temizliğini yapsın yapsınki asıl hak edenler kazanmaya devam edebilsin bu şekilde devam etseydi zaten youtube çöplüğe dönmüşken bizde bu çöplükte geri dönüşümlemi para kazanacaktık sabır!

hocam youtube ye full movies yazarmsn ? filtreleme yap bu gun olarak bı bak bakalm ızlnm bitmişmi ?

aslinda emek verenlere temiz calisanlara alan actilar. Ofiste bi abi var oyle render yapiyor orjinel mi render li mi anlayamazsin. isin hakki yalap sap kopyala baba mantigiyla dehil bunun gibi calisanlarin kazanmasi.bu arada Content id e hakki olmayan ozgun kanal aslinda ozgun egildir kaliteli spamdir. tespitlerin o kadar dogru ki her yazim da seni referans gosteriyom.

bu temizlik şarttı. izlenim bitmedi bitmezde bitseydi eğer video içi linklemeyi kaldirirdilar en basiti, algoritma değişiklikleri illaki olacakti youtube çöp olmamasi için bu şarttı adamlar o kadar ciddi almişki bu işi benim 10k aboneli videolari kendimin oluşturduğu kanali bile kapattilar tabiki geri açtirdim ama sağlam kıyım var 2012 yılından beri aktifdi kanalim. belkeyelim görelim neler olacak

herkes birseyler soylemis bende farklı birsey soyleyeyim belki faydası olur.

youtube da olmayan videoları yukluyorum genelde guncel videolar. ve kanallar askıya alındı. askıya alınmayan 3 kanal 1 er video yukledim ve 2 si kapandı 1 i hala yasıyor.

quiz kanallarımdanda 1 tanesi askıya alındı

Bu konuyu actigimda itiraz edenler adsense hesaplari banlandiktan sonra hala ayni mi dusunuyor ? An itibariyle tum adsense hesaplarim da banlandi

Bu konuyu actigimda itiraz edenler adsense hesaplari banlandiktan sonra hala ayni mi dusunuyor ? An itibariyle tum adsense hesaplarim da banlandi

Zaten bu iş yeni başlıyor falan diyenler sadece kendini avutuyor hocam.
Geçmiş olsun.

su anda bende yeni adsense hesabı açtım bekletiyorum su eylul ayının bir geçmesini bakalım neler cıkcak ortaya en iyisi bir süre ara vermek

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri