adsenseler kapanıyor,partner kanal almıyor,
babamızın hayrına video yukluyoruz ,sunucu paraları cepten
babamızın hayrına video yukluyoruz ,sunucu paraları cepten
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şimdi forumda 2 tip insan var.
1- Bu iş bitti
2- Siz öyle sanın asıl şimdi başlıyor.
( spam bitmez, kaliteli spamcılar kazanır vs )
Bu forum açıldığı ilk günden bu yana hep böyle, ben genelde hep 2. şıkka yakın oldum.
Şöyleki geçenki güncellemeden sonra ben iyi kazandım geçen ay, bu ayda iyi kazanıyordum taki adsense spama düşene kadar.
İlk adsense zaten $ sönüyor + adsense spamda ne bağlasam uçuyor.
2. adsense spama düştü 2 kanal açık kalmıştı onuda bugün patlattı.
Daha önceki toplu kapanmalarda yazdım.
Sorun şuki biz 2. şıktaki insan tipide olsak, bir REALİTe var.
YT artık istediği zaman kanalları kapatıp adsenseyi SPAM'a alıyor.
Şu anda Spam bitmek üzere gibi birşey, sorun gerçekten büyük.
Bakın kendimden örnek vereyim, kanal atmak için aratıyorum 4-5 aylık kanallar olurdu bende sorunsuzca kopyalardım ama şu anda aynı kategoride 1-2 aylık 3-4 kanaldan başka yok.
Yeni açılan kanal neredeyse hiç yok.
Kendim Cloud'dan orjinal renderli atıyorum ADSENSE BAĞLAMIYORUM 4-5 gün sonra spamdan kapanıyor.
Varın gerisini siz düşünün.
Yani Yt spamı bitirmez bizden ekmek yiyorlar deniyordu ama isterse 1 günde spamı bitirir.
Bunu hala ısrarla anlamamak istiyoruz, öyle umut ediyoruz ama gerçekler bunlar.
Burda bana birşey olmaz yeah'cılara bakmayın yarın birgün onlarında spamdan gidince kanalları forumda yazarlar.
( yada yazmazlar bilemeyiz )
Durum bundan ibaret.
Şu forumda en çok komiğime giden yazı "Google`nin bize ihtiyazı var spamı bitiremez" yazısı oluyor.Ne kadar saçma bir mantık şirkey dünya çapında bir şirket neden bize ihtiyacı olsun günden güne bizi bitiriyorlar sadece herşeyi bir anda yapmak istemiyorlar kademe kademe ilerliyorlar.Sen ben olmasam şirket batmaz ama o olmasa batacak çok kişi var bu forumda buna eminim son güncellemeler çok kötü oldu herkes için adamlarda haklı bir kanalın yüzlerce kopyası var.
Onu bunu gectimde günlük 42 M izlenme alan kanalınızmı vardı ?
2014 mayıs aynısı oldu bütün kanallar gittiBu durum daha once yasanan youtubun topu temizlik durumu olmasın daha öncede toplu kapanma olmamışmı forumda
Bu kıyım değil katliam.
Bu kıyım değil katliam.
hocam bu nasıl bi kafa ne içiyorsunuz söyleyin cidden kafayı bulmak istediğimde kullanayım. yapyap kanalı günde 2-3 milyonu zor görürken bu arkadaşın günlük 40+ nasıl görsün. takip kanalı kanal kapandığı için tüm sayıyı bi anda sıfıra çekmiş.. yıllardır açık olan kanalı arkadaşın
Abi partner tarafında durum nasıl ?
Quiz'den atılmayan çok eski kanallarımın hepsi ayakta ( Allah'a şükür ) ama Adsensede birşey kalmadı.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.