Bir gün bitecekti ve bitti ...

adsenseler kapanıyor,partner kanal almıyor,
babamızın hayrına video yukluyoruz ,sunucu paraları cepten

Canı yanmayıp burda nutuk atan arkadaşlar canı yanınca yazınca sinir oluyorum.Burda millet yazılarınızı okuyor ciddiye alabiliyor.
Spam artık herkesin harcı değildir.İşi bilmeyen kaybeder.Her zaman şartlar ayak uydurcaz.

Bu arada bunu yazan kişinin 7 adsense hesabı var ona rağmen yazıyorum.

Son düzenleme:
Şimdi forumda 2 tip insan var.

1- Bu iş bitti
2- Siz öyle sanın asıl şimdi başlıyor.
( spam bitmez, kaliteli spamcılar kazanır vs )

Bu forum açıldığı ilk günden bu yana hep böyle, ben genelde hep 2. şıkka yakın oldum.
Şöyleki geçenki güncellemeden sonra ben iyi kazandım geçen ay, bu ayda iyi kazanıyordum taki adsense spama düşene kadar.
İlk adsense zaten $ sönüyor + adsense spamda ne bağlasam uçuyor.
2. adsense spama düştü 2 kanal açık kalmıştı onuda bugün patlattı.
Daha önceki toplu kapanmalarda yazdım.

Sorun şuki biz 2. şıktaki insan tipide olsak, bir REALİTe var.
YT artık istediği zaman kanalları kapatıp adsenseyi SPAM'a alıyor.
Şu anda Spam bitmek üzere gibi birşey, sorun gerçekten büyük.

Bakın kendimden örnek vereyim, kanal atmak için aratıyorum 4-5 aylık kanallar olurdu bende sorunsuzca kopyalardım ama şu anda aynı kategoride 1-2 aylık 3-4 kanaldan başka yok.
Yeni açılan kanal neredeyse hiç yok.
Kendim Cloud'dan orjinal renderli atıyorum ADSENSE BAĞLAMIYORUM 4-5 gün sonra spamdan kapanıyor.

Varın gerisini siz düşünün.
Yani Yt spamı bitirmez bizden ekmek yiyorlar deniyordu ama isterse 1 günde spamı bitirir.
Bunu hala ısrarla anlamamak istiyoruz, öyle umut ediyoruz ama gerçekler bunlar.

Burda bana birşey olmaz yeah'cılara bakmayın yarın birgün onlarında spamdan gidince kanalları forumda yazarlar.
( yada yazmazlar bilemeyiz )

Durum bundan ibaret.

bende asıl spam sımdı baslıyor dıyordum ama adsenselerın kapanmasını ve partnerın kanal almamasını hıc hesap edemedım,

odeme alamadıktan sonra asıl spam baslasa nolucak,dedıgın gıbı gıdısat kotu,duzelıcegınıde sanmıyorum

Şu forumda en çok komiğime giden yazı "Google`nin bize ihtiyazı var spamı bitiremez" yazısı oluyor.Ne kadar saçma bir mantık şirkey dünya çapında bir şirket neden bize ihtiyacı olsun günden güne bizi bitiriyorlar sadece herşeyi bir anda yapmak istemiyorlar kademe kademe ilerliyorlar.Sen ben olmasam şirket batmaz ama o olmasa batacak çok kişi var bu forumda buna eminim son güncellemeler çok kötü oldu herkes için adamlarda haklı bir kanalın yüzlerce kopyası var.

Şu forumda en çok komiğime giden yazı "Google`nin bize ihtiyazı var spamı bitiremez" yazısı oluyor.Ne kadar saçma bir mantık şirkey dünya çapında bir şirket neden bize ihtiyacı olsun günden güne bizi bitiriyorlar sadece herşeyi bir anda yapmak istemiyorlar kademe kademe ilerliyorlar.Sen ben olmasam şirket batmaz ama o olmasa batacak çok kişi var bu forumda buna eminim son güncellemeler çok kötü oldu herkes için adamlarda haklı bir kanalın yüzlerce kopyası var.

güzel kardeşim yt un yüzde 20 si özgün kanal yüzde 80 i ise spam yarı özgün diye bir şey yok o iş hikaye herkez elinini vicdanına koysun bir baksın bakalım yt da spam harici ne var 3-5 oyuncunun makyajcının Amerikalı kendine güvenen gençlerin komik olmak için çektiği videolar sonrası.... sonrası spam ben demiyorum ki Google ın bize ihtiyacı var ama bu işin bir bütün olduğunu anlasın herkes spam olmadan yt olmaz o zaman emin olun hayat bitme noktasına gelmiştir çünkü hayatta herşey zıddı ile vardır spam olmadan özgün denen şey olmaz mümkün değil bu hayatın kanununa aykırı onun için spam bitti diyenlere gülüp geçin o kadar..

Benim teorimse şöyle, foruma yazan istisnasız herkesin ip sini arka kapıdan vs bi şekilde aldılar, sonra anlık olarak o ip den yapılan işlemlere geçirdiler. Ya da mac hdd serial falan bilgi ele geçirilebilecek ne kadar komplo teorisi varsa işte onlardan birine, bir kaçına ya da tamamına bakarak ilgili bilgisayar internet vds kullanıcılaının ipini çektiler. bence bu özellikle Türkiye'ye yönelik isim zikretmeyim siyasete girmesin, şu bu lobilerin işi olsa gerek. en azından ben öyle düşünüyorum, temelde de amaç Türkiye ye sıcak para akışını engelleyerek kalkınmanın önünü kesmek. benim eyyorlamam böyle sabahın bu saatinde uykusuz bünyeyle.

Yurtdışında olanlarda, adsensesi yurtdışı banka hesaplarına bağlı olanlarda durum nasıl. Dün biri Hollandadan kapanma yok demişti, bu durum Türkiye'yemi mahsus, yokmu başka bilgi verebilecek?

ben çalışmıyorum da bittiyse forumda 1000+ kişi nasıl online oluyor. galiba temiz çalışan çalışıyor yine. artık çok emek istiyor partnerler varken rahata alıştık adsense uğraş istiyor.

Onu bunu gectimde günlük 42 M izlenme alan kanalınızmı vardı ?

Onu bunu gectimde günlük 42 M izlenme alan kanalınızmı vardı ?

hocam bu nasıl bi kafa ne içiyorsunuz söyleyin cidden kafayı bulmak istediğimde kullanayım. yapyap kanalı günde 2-3 milyonu zor görürken bu arkadaşın günlük 40+ nasıl görsün. takip kanalı kanal kapandığı için tüm sayıyı bi anda sıfıra çekmiş.. yıllardır açık olan kanalı arkadaşın

Bu durum daha once yasanan youtubun topu temizlik durumu olmasın daha öncede toplu kapanma olmamışmı forumda

hocam bu nasıl bi kafa ne içiyorsunuz söyleyin cidden kafayı bulmak istediğimde kullanayım. yapyap kanalı günde 2-3 milyonu zor görürken bu arkadaşın günlük 40+ nasıl görsün. takip kanalı kanal kapandığı için tüm sayıyı bi anda sıfıra çekmiş.. yıllardır açık olan kanalı arkadaşın

yahu sen niye insanlara dogru duzgun cevap vermiyorsun?

adam bilmiyor ki soruyor, bu mu yani cevap seklin. ceki duzen ver kendine ve uslubuna.

karsimdaki kisi sen oldugun icin senin dilinde cevap verdim ben de, belki anlarsin diye(!)

Abi partner tarafında durum nasıl ?

Quiz'den atılmayan çok eski kanallarımın hepsi ayakta ( Allah'a şükür ) ama Adsensede birşey kalmadı.

Benimde partner kanallar sağlam. Temizlik adsens de oldu. 1 Yıldır girmediğim kanallardan tutta son 1 hafta açtıklarıma kadar. 2 partide temizlediler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri