Bir Yetime Bilgisayar Yardımı

bu devirde kaç yaşında başlayacak bilgisayar kullanmaya lisede mi,doğru yada yanlış artık zaman böyle
Kontrollü bir şekilde istediği yaşta başlar ama bu tarz çocuklar yalnızlık,sevgisizlik gibi problemlerini pc ile oyun ile giderirler, bağımlı olma ihtimali yüksek bu da geleceğini olumsuz etkiler.

öyle tabi neden zararlı olsun,cocuk komsuya falan gidiyomus pc oynamaya,arkadaslar ufak bi yardim yapacaz demediginizi birakmadiniz, ben ne diyim size.

Hocam tüm mesajları baştan okumadım.Eksik kaldı ise pm atarsanız elimizden geleni yaparız inşaAllah

çocuk bızden kral bılgısyar kullanıcak yemın ederım yıllardır 2gb ram 512 ekran kartımla ıdare ederım donma kasma 0 :D

Arkadaşlar ben oyuncak yollamak istedim arkadaşda olur dedi adresi istedim. Ben kendi adresimi veriyim. Bana gönder bende çocuğa bilgisayarla beraber veririm dedi. Bende bikaç play doh erkek seti , oyuncak buharlı tren ve zeka geliştiren kalıplar , 1-2 tanede çizgi film karakteri puzzle yollamak istedim. Arkadaşta çocuk 11 yaşına girecek onun için küçük r değilmi diyerek adresini vermedi. Benim bildiğim hediyenin iyisi kötüsü olmazdı. Ayrıca hediyelerin en düşüğü 7+ yaş çocuklar içindi anlamadım.

Bugün konuya bidaha girdim okudum. zor durumda olan bir ailenin çocuğu için 1400 liralık bir bilgisayar toplanır mı. Önce kullanmadığı bilgisayarı olan varsa versin diyen duyarlı gözüken zihniyet şimdi sanki farklı amaçlar peşinde diye düşünüyorum.

11 sayfa yorum var. Toplanan para miktarını neden yazmıyorsun. Baktım üstü körü hesapladım zaten 1000 lirayı geçmiş. 500-600 tl ye 11 yaşındaki çocuğa 18-20 yaşına kadar yetecek 2. el temiz ne bilgisayarlar bulunur biliyosundur eminim.
Her soru soranın yanıtına kaçamak cevap verip bi toplansın , bu gidişle alacaz vs gibi yazılar yazıyosun. Yönetimdekilerden rica ediyorum arkadaşı bi inceleyin adresini teyit edin toplanan parayı vs açıklasın . En kötü şey yardım adı altında yapılan soygunlardır. Yöneticilerden biri kefil olmadan da yardım etmeden önce bidaha düşünün derim. Lütfen yanlış anlaşılmasın. Kişisel fikrimdir.

Arkadaşlar ben oyuncak yollamak istedim arkadaşda olur dedi adresi istedim. Ben kendi adresimi veriyim. Bana gönder bende çocuğa bilgisayarla beraber veririm dedi. Bende bikaç play doh erkek seti , oyuncak buharlı tren ve zeka geliştiren kalıplar , 1-2 tanede çizgi film karakteri puzzle yollamak istedim. Arkadaşta çocuk 11 yaşına girecek onun için küçük r değilmi diyerek adresini vermedi. Benim bildiğim hediyenin iyisi kötüsü olmazdı. Ayrıca hediyelerin en düşüğü 7+ yaş çocuklar içindi anlamadım.

Bugün konuya bidaha girdim okudum. zor durumda olan bir ailenin çocuğu için 1400 liralık bir bilgisayar toplanır mı. Önce kullanmadığı bilgisayarı olan varsa versin diyen duyarlı gözüken zihniyet şimdi sanki farklı amaçlar peşinde diye düşünüyorum.

11 sayfa yorum var. Toplanan para miktarını neden yazmıyorsun. Baktım üstü körü hesapladım zaten 1000 lirayı geçmiş. 500-600 tl ye 11 yaşındaki çocuğa 18-20 yaşına kadar yetecek 2. el temiz ne bilgisayarlar bulunur biliyosundur eminim.
Her soru soranın yanıtına kaçamak cevap verip bi toplansın , bu gidişle alacaz vs gibi yazılar yazıyosun. Yönetimdekilerden rica ediyorum arkadaşı bi inceleyin adresini teyit edin toplanan parayı vs açıklasın . En kötü şey yardım adı altında yapılan soygunlardır. Yöneticilerden biri kefil olmadan da yardım etmeden önce bidaha düşünün derim. Lütfen yanlış anlaşılmasın. Kişisel fikrimdir.

Hocam ben yolla demesini bilirdim ama dediğim gibi çocuk 10 yaşında 11'ine girecek oyun hamuru v.s. oyun oynamaz diye boşuna gönderme dedim hocam, sende başka birine yardım et. Gözünü seveyim hocam yapmayın , 1400 liralık toplanıp toplanmıyacağı seni ilgilendirmez 910 lira para toplandı 2 parçayı profil bilişim kardeşimiz karşılıyor, geri kalan parayıda ben karşılayacağım birde bilgisayar masası alacağım. Olmuşken iyisi olsun bir daha almasın bozulmasın uğraşmasın aile diye uğraşımız bu kadar.

Neden bu sizleri rahatsız ediyor ki, yeniden söylüyorum 3 kuruş para toplandı demediğinizi bırakmadınız. Bari yardım edenlerin günahına girmeyin , pc siparişi verildi, adresime gelecek ben süsleyip koyacam arabama götürecem teslim edicem teslim ederken de bi kaç fotoğraf çekeceğim.

Harbiden sinirim bozuldu bazı arkadaşlara allah cezamı verseydi de böyle bir şey yapmasaydım.

---------- Spam Engelliyici 16:13 ---------- Önceki Mesaj 16:10 ----------

@zack hocam konuyu kitlermisin.

Arkadaşlar pc [MENTION=20859]Profilbilisim[/MENTION] kardeşimiz toplayacak parayı ona göndereceğim, 2 parçasınıda o karşıladı allah razı olsun.

Konuyu kilitledim. Modlara yada adminlere mesaj atarsınız alındığı zaman bilgisayar, fotoğraflar felan eklemek için tekrardan açarız.

Hocam ben yolla demesini bilirdim ama dediğim gibi çocuk 10 yaşında 11'ine girecek oyun hamuru v.s. oyun oynamaz diye boşuna gönderme dedim hocam, sende başka birine yardım et. Gözünü seveyim hocam yapmayın , 1400 liralık toplanıp toplanmıyacağı seni ilgilendirmez 910 lira para toplandı 2 parçayı profil bilişim kardeşimiz karşılıyor, geri kalan parayıda ben karşılayacağım birde bilgisayar masası alacağım. Olmuşken iyisi olsun bir daha almasın bozulmasın uğraşmasın aile diye uğraşımız bu kadar.

Neden bu sizleri rahatsız ediyor ki, yeniden söylüyorum 3 kuruş para toplandı demediğinizi bırakmadınız. Bari yardım edenlerin günahına girmeyin , pc siparişi verildi, adresime gelecek ben süsleyip koyacam arabama götürecem teslim edicem teslim ederken de bi kaç fotoğraf çekeceğim.

Harbiden sinirim bozuldu bazı arkadaşlara allah cezamı verseydi de böyle bir şey yapmasaydım.

---------- Spam Engelliyici 16:13 ---------- Önceki Mesaj 16:10 ----------

@zack hocam konuyu kitlermisin.

Arkadaşlar pc [MENTION=20859]Profilbilisim[/MENTION] kardeşimiz toplayacak parayı ona göndereceğim, 2 parçasınıda o karşıladı allah razı olsun.

Bazı kullanıcılar konunun akıbetini merak ediyor. Konun sonucu nedir?

Bazı kullanıcılar konunun akıbetini merak ediyor. Konun sonucu nedir?

Era hocam biliyorum arkadaşlar banada yazıyor pm den, tüm gelenleri üstüne de biraz ben koyup [MENTION=20859]Profilbilisim[/MENTION] adlı vds satıcısı arkadaşa gönderdim, araya yılbaşı ve kar girdiğinden parçaları gelmesi gecikmiş, arkadaş pcnin kurulumunu yapıp gönderecek bu hafta teslimini bekliyorum, mutlaka foto v.b. şeyler paylaşacağım, son durum, arkadaşı beklemedeyim.

Bilginize Arkadaşlar.

Era hocam biliyorum arkadaşlar banada yazıyor pm den, tüm gelenleri üstüne de biraz ben koyup [MENTION=20859]Profilbilisim[/MENTION] adlı vds satıcısı arkadaşa gönderdim, araya yılbaşı ve kar girdiğinden parçaları gelmesi gecikmiş, arkadaş pcnin kurulumunu yapıp gönderecek bu hafta teslimini bekliyorum, mutlaka foto v.b. şeyler paylaşacağım, son durum, arkadaşı beklemedeyim.

Bilginize Arkadaşlar.

Bilgilendirme için teşekkürler.
[MENTION=20859]Profilbilisim[/MENTION] son durum nedir?

Arkadaşlar, çalıştığım fabrikada bir temizlik işçisi var adam %60 engelli, karısı kanserden öldü bir tanede oğlu var 10 yaşında durumları gerçekten zor, onun üstüne çocuğa kurban bayramında araba çarptı ölümden döndü, çocuk babasından bilgisayar istiyor ama adam alamıyor durumundan dolayı, konuyu açmam daki amaç , para v.s.yardımı değil, belki elinde fazlalık bilgisayarı olan vardır, yardımsever birisinizdir.

Arkadaşlar sizin hiç bir işinize yaramayan şeyler bazen bazı insanların hayalleri olabiliyor. Eğer bu şekilde yardım etmek isteyen arkadaşlar olursa pm atsınlar bana,Yetim sevindirmek sevaptır.

Eğer bu tarz iyi şeyler forumda yasak ise konu kaldırılabilir.

“Bir kimse, müslümanların arasında bulunan bir yetimi alarak yedirip içirmek üzere evine götürürse, affedilmeyecek bir suç işlemediği takdirde, Allah Teâlâ onu mutlaka cennete koyar.”
(Tirmizî, Birr, 14/1917)

----------------------------------------------------------------------------

Edit :
Adamsınız siz ne diyim size, o zaman iban numaramı yazıyorum, dediğiniz gibi yaparız, o zaman güzel bir bilgisayar alırız, bilgisayarı da size soracağım zaten nasıl alalım diye, en son aldığımızda fotoğrafları çekip burada paylaşırım.

GARANTİ BANKASI
İBAN : TR91 0006 2001 2030 0006 6652 13 - F. HACİOGLU ADINA (Benim iban) ŞİMDİDEN YAPACAĞINIZ YARDIMLAR İÇİN HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN,
Paypal : [email protected]

ARKADAŞLAR ÖDEME ATARSANIZ PMDEN BİLDİRİN.

----------------------------------------------------------------------------------------------
ARKADAŞLAR AŞAĞIDAKİ LİSTEDEKİ PCYİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUZ, NE DERSİNİZ TOPLAYALIMMI ?

Eğer bu ayın sonuna kadar bekleme durumu olursa ben direk 1 adat süperde olmasa kasa gönderebilirm? siz ekran kalvye maus gibi gerekçeleri toparlıyabilriniz ?

Edit: makina topalrnamış sanırım gerçekten haberim yoktu :/

Bazı arkadaşlar olaya şüpheyle yaklaşıp yorum yapmışlar ve maalesef tepki almışlar. Ben de belki bu mesajı yazdığım için tepki alabilirim :) Ama böylesi bir devirde, böylesi yardım konularında yardım etmek isteyenlerin ya da etmeyenlerin içlerinde ki şüpheyi bir nebze giderebilmek adına bir şeyler yapılabilir. En basitinden bir tablo oluşturulup ilk konuya eklenebilir ki bu pek de zor değil. "Yardımın gizlisi makbuldür" denilirse de yardım gönderenlerin isimlerinin sadece ilk iki harfi belirtilirse, tutara da bakarak gönderen kişi anlayabilir.

image.png

Bu arada küçük kardeşimiz yetim değil "öksüz", ben onun kadar küçük olmasam da genç yaşta babamı kaybettiğimde öğrenmiştim o iki ifadeyi...Allah yardımcıları olsun.

Bilginize Arkadaşlar.

Bilgilendirme için teşekkürler.

[MENTION=20859]Profilbilisim[/MENTION] son durum nedir?

Eğer bu ayın sonuna kadar bekleme durumu olursa ben direk 1 adat süperde olmasa kasa gönderebilirm? siz ekran kalvye maus gibi gerekçeleri toparlıyabilriniz ?

Edit: makina topalrnamış sanırım gerçekten haberim yoktu :/

Geçikmeli cevap verdiğim için kusura bakmayın arkadaşlar.

Sadece monitör beklenmektedir. P.m ile cevap verildi. Yarın gün içinde kasanın resimlerini gerekli arkadaşa yollayıp konuya eklemesini sağlayacağım..

Umut teşekkür ederiz kasa toplandı sadece mönitörün gelmesinde sorun vardır. Yardım yapan arkadaşlara teşekkür ederiz. Herhangi bir problem yoktur veya paranın üstüne yatma durumu arkadaş dediği gibi toplanan yardımları bana yollamıştır.

Geçikmeli cevap verdiğim için kusura bakmayın arkadaşlar.

Sadece monitör beklenmektedir. P.m ile cevap verildi. Yarın gün içinde kasanın resimlerini gerekli arkadaşa yollayıp konuya eklemesini sağlayacağım..

Umut teşekkür ederiz kasa toplandı sadece mönitörün gelmesinde sorun vardır. Yardım yapan arkadaşlara teşekkür ederiz. Herhangi bir problem yoktur veya paranın üstüne yatma durumu arkadaş dediği gibi toplanan yardımları bana yollamıştır.

Hocam arkadaşlar pm ile soruyorlar son durumu nedir bu konunun?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri