Bitcoin 2.000 USD'yi Geçti!

Geçen sene youtube'dan kazandım para ile korkarak aldığım 35k lık btc şuan 980k tl oldu demeyi çok isterdim ama ne yazık ki öyle birşey yapmadım olmadı :D nedense şu konuyu her gördüğümde geçmişe gidip malı mülkü ne var ne yok satıp kredi çekip btc alma hayali kuruyorum :D

ocak 2016 mmm diye bir yatırıma başladık 10 btc aldım 12 000 tl sonra mmm battı bişey oldu ben 10 btc sinirlendim sattım yoksa kesinlikle bozmayacaktım 280 k para şuan ; zamanında buralar tarlaydı derlerdi de inanmazdım :D

artık bu seviyeden alınmaz, biliyorum bu lafı hep diyoruz ama bu sefer cidden alınmaz, nedenide şu, 1 yıl sonra btc maximum yüzde 200 artsa 21bin dolar yapar, ben zaten bir yıl sonra borsadan garanti yüzde 200 yaparım, neden paramı btc yatırıyım ki, ama şu konuda size katılıyorum, btc zamanında 300 500 dolar iken alabilirdik, malesef bu tren kalktı daha yetişemeyiz

Sosyal medyadaki bu artış sesleri duyuldukça fiyatı daha da artacaktır sürekli talep var. Para kazandıran şey yükselir sonuç olarak fakat bunu da paran varken yaparsan kazanırsın yaklaşık 6 ay önce bir meblağ satın aldım o zamandan itibaren bile 3 katına çıktı ha başka şeyden kazanır mıydım kazanamazdım ama o parayı unutmak lazım işte eğer sizin için değerli bir miktarsa bakmadan edemiyorsunuz bu da çok kafa yorucu bir şey. yoksa 5000 koyup o dönem 15000 almak da çok değil açıkçası. ve ayrıca aradaki artışlarda %100 satardım gene tahmin edilen kadar kazandırmazdı.

artık bu seviyeden alınmaz, biliyorum bu lafı hep diyoruz ama bu sefer cidden alınmaz, nedenide şu, 1 yıl sonra btc maximum yüzde 200 artsa 21bin dolar yapar, ben zaten bir yıl sonra borsadan garanti yüzde 200 yaparım, neden paramı btc yatırıyım ki, ama şu konuda size katılıyorum, btc zamanında 300 500 dolar iken alabilirdik, malesef bu tren kalktı daha yetişemeyiz

Aselsan hisse senedi bu seviye de alınır mı ? sence

Aselsan hisse senedi bu seviye de alınır mı ? sence

bence evet, 2018 mayısa kadar minimum 50 TL olacağını tahmin ediyorum,

altın döviz emlak ne alırsanız alın bu süre içinde bukadar değer almaz,

yinede her an herşey olabiliyor borsada, borsa devlet liderlerinin ağzına bakıyor, Cumhurbaşkanı en ufak olumsuz birşey söylese hemen düşüyor, herhalükarda teknik analiz öğrenmeni tavsiye ederim, youtubede baya kaynak var,
18 eylülden itibaren borsa düşüşe geçti nedenide kuzey ırak referandumuydu, borsa 111binden 100bine düştü, bu süreç içinde bilgisi olmayanlar ciddi zarar etti, forumlarda 20bin 25bin zararlardan bahsediliyordu, ben referandum krizinde küçük mebla zarar ettim, şuan yüzde 30 kardayım, eylülde yatırım yapmıştım bende, tabi uzun vade yatırım yapan, sabreden hertürlü kazanır, ama yinede teknik analiz öğrenmek hertürlü iyidir

hisse senedi alırsın 1 tanesi= gösterilen oluyor. ama çok az alırsan karın olmaz. atıyorum 100 tl.. çünkü hesap işletim ücreti oluyor aylık. atıyorum 5 - 10 tl... yıllık takasbank işlem ücretin olur atıyorum 80 - 150 tl arası... bankan senden alım-satımda komisyon alır atıyorum bünde 4 gibi... yani borsada sabit giderlerin var. çok az alırsan komisyona gider. ama işi öğrenicem dersen aç bulunsun yatırım hesabın. 1.000,00 tl makul başlamak v mantık anlamak için. bist 30- bist 50 kağıtlardna dışarısı macera kağıdıdır unutma. Bi yerden başla derim borsa geleceğin işlerinden, yatırım acaçlarından. bir şirket açamazsın ama, bir şirkete ortak olabilirsin. o kaliteli şirketinide sen seçiyorsun. :D .. borsa candır.

söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir, kendiniz karar verin öyle alın her an herşey olabilir

bugün yüzde 4,36 artış olmuş

hisse alımı için hangi bankayı kullanyorsunuz.ben denemek için iş bankası 1 adet hisse aldım asels dan 41 lira tutuyor.anlam veremedi hisse fiyatı 35 masraf 41

Yazıyoruz devamlı yine yazıyım geçenlerde yazdığımda 20 küsürdü.Yakın zamanda 50.000 görücez 1 sene sonra 100.000 tl olması muhtemel

sen eth den haber ver kardeşim ne olacak bunun durumu yığıldı kaldı elde 2 aydır 300 dolar

Hocam eth için beklemek sabır göstermek gerekiyor.Diğer başka durum waves ve strat içinde o durum var.eth için beklemek gerekiyor.Ltc alınabilir uzun vadede pişman etmez monetha almayı düşünüyorum bu aralar araştırabilirsiniz.Hocam coin işinde inan sabır önemli çok güvendiğin bariz bir coin varsa o sana eninde sonunda kazandırır.Btc yükselmesi diğer alt coinleri etkiledi hocam Ağustos ayından sonra şüpheler vardı btc ama btc her seferinde güvenilir liman olarak çıkıyor.

hisse alımı için hangi bankayı kullanyorsunuz.ben denemek için iş bankası 1 adet hisse aldım asels dan 41 lira tutuyor.anlam veremedi hisse fiyatı 35 masraf 41

Bende ziraat bankasından yapcam acaba ne kadarlık masraf alır [MENTION=48076]Captain Price[/MENTION]

ben teb kullanıyodum önceden, bin TL lik işlemde 2 TL kesiyordu, buda fazla geldiğinden osmanlı menkul aracı kurumda hesap açtırdım,

bin TL lik işlemde 500 kuruş 10 bin liralık işlemde 5 TL kesiyor, eğer sıksız alsat yapmıcaksanız tep sizin için iyidir

iş bankası tam vurguncu, netten cepteteb hesabına başvur, tep çalışanı evine gelip hesabını açıp kartını veriyor

Bende ziraat bankasından yapcam acaba ne kadarlık masraf alır [MENTION=11160]Captain[/MENTION] percie

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri