malum...sigara parası dedik dedik aldık
maşallah...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Btc almadığım her gün için lanet ediyorum. Tam alayım diyorum yükseliyor. Suan alayımmı ne diyorsunuz ?
IOTA -%32 den -%24'e düştü beyler haberiniz olsun alacak olan bence iyi kazanır şuanda bugün 4.50 yi görür gibi geliyor ve o rakamlarda da satmakta fayda var.
3,20'den aldım 400 iota şimdi 3,80 oldu bence bugün 4,50 garanti gibi. 250 dolar kar var şimdiden.
btc kar satışı yiyecektir. Teknik olarak yüzde 45 düşüş olacak bence. ama btc teknikde çalışmıyor. kim alır/satar bilinmez. ama btc yükseldikçe altcoinlerde n çıkış satış oluyor. kara geçtikleri için .
alt coin olarak .. eteryum.. Bitcoin Cash..
bunlar sırıtıyor. Ama bu coin işleri riskli büyük para girmeyin. küçük para girin zaten büyüyor.kaybetme riskinizi en aza düşürün. borç para ile girmeyin. 10 dün para deperlensin diye girmeyin. vb. vb.
yalnız %45 lik bir düşüş bitcoin in batması anlamına geliyor hocam şuanda bitcoin üreticisi ulan adam elindeki bitcoin leri satmaya kalksa bile %5 lik bir düşüş oluyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.