Bitcoin - Ana Konu

Btc almadığım her gün için lanet ediyorum. Tam alayım diyorum yükseliyor. Suan alayımmı ne diyorsunuz ?

BTC bu kadar yükselmişken ve altcoinler bu kadar düşmüşken gidin altcoin alın btc satışa bir geçti mi millet altcoinlere yüklenecektir. Tahminim bu şekilde.

btcturkte verdiğim emir , verdiğim fiyata gelmeden iptal etmeye çalıştım ve iptal olmuyor.Neler çeviriyor bunlar ?

''undefined'' hatası veriyor.

Bende zamanında almadığım için çok pişmanlık yaşadım. Şimdi alayım mı almayım mı çok kararsızım. Acaba ileri de niye 14k seviyesinde almadın dermiyim. Önerisi olan var mı alım yapmak için 14k $ mantıklı mı.

IOTA -%32 den -%24'e düştü beyler haberiniz olsun alacak olan bence iyi kazanır şuanda bugün 4.50 yi görür gibi geliyor ve o rakamlarda da satmakta fayda var.

IOTA -%32 den -%24'e düştü beyler haberiniz olsun alacak olan bence iyi kazanır şuanda bugün 4.50 yi görür gibi geliyor ve o rakamlarda da satmakta fayda var.

Şuan bütün alt coinler düşüşte herkes bitcoine yüklendiği için oluyor. Yakında ortalık durulur tekrar yükselişe geçerler.

3,20'den aldım 400 iota şimdi 3,80 oldu bence bugün 4,50 garanti gibi. 250 dolar kar var şimdiden.

3,20'den aldım 400 iota şimdi 3,80 oldu bence bugün 4,50 garanti gibi. 250 dolar kar var şimdiden.

3000 iota var bende dinden beridir bekliyorum çıkmasını:D 4.50den almıştım. bitcoin bugün tavan yapmasaydı fazlasıyla zarardaydım:D

la daha 4 - 5 saat önce baktım 57k dı 65k olmuş oha :D ulan 1 tane 1 bitcoin zamanında almamışız ya ne diyiyim :(

10000 lirayken uğraşıyordum ama her zaman dediğim gibi ben zaten maks 20 bin ken çekerdim o zamana kadar bile dayanamadım bu kadar sabır parası olan adamın işi.
Bkz. Bitcoinden milyarder olan adamlar.

btc kar satışı yiyecektir. Teknik olarak yüzde 45 düşüş olacak bence. ama btc teknikde çalışmıyor. kim alır/satar bilinmez. ama btc yükseldikçe altcoinlerde n çıkış satış oluyor. kara geçtikleri için .

alt coin olarak .. eteryum.. Bitcoin Cash..
bunlar sırıtıyor. Ama bu coin işleri riskli büyük para girmeyin. küçük para girin zaten büyüyor :D .kaybetme riskinizi en aza düşürün. borç para ile girmeyin. 10 dün para deperlensin diye girmeyin. vb. vb.

btc kar satışı yiyecektir. Teknik olarak yüzde 45 düşüş olacak bence. ama btc teknikde çalışmıyor. kim alır/satar bilinmez. ama btc yükseldikçe altcoinlerde n çıkış satış oluyor. kara geçtikleri için .

alt coin olarak .. eteryum.. Bitcoin Cash..
bunlar sırıtıyor. Ama bu coin işleri riskli büyük para girmeyin. küçük para girin zaten büyüyor :D .kaybetme riskinizi en aza düşürün. borç para ile girmeyin. 10 dün para deperlensin diye girmeyin. vb. vb.

yalnız %45 lik bir düşüş bitcoin in batması anlamına geliyor hocam şuanda bitcoin üreticisi ulan adam elindeki bitcoin leri satmaya kalksa bile %5 lik bir düşüş oluyor

Yükselmesinin 2 sebebi var ; birincisi zenginler 3 milyar dolarlık almış..ikincisi ayın 10 unda amerikan borsasında işlem görmeye başlayacakmış....

GENE SERT Bİ DÜŞÜŞ YAKALAR BEN ONU BEKLİOM 57 BİNDEN EMİR VERDİM SON KEZ 2 3 BİN DAHA KAZANIR BIRAKIRIM İŞSİZ OLDUĞUM DÖNEMDE 2 ASGARİ ÜCRET KAZANDIRDI :d

yalnız %45 lik bir düşüş bitcoin in batması anlamına geliyor hocam şuanda bitcoin üreticisi ulan adam elindeki bitcoin leri satmaya kalksa bile %5 lik bir düşüş oluyor

Olayı çok yanlış anlamışın hocam bitcoinin sahibi dediğin adam 1 milyon btc yi piyasaya soksun o zaman görürsün 5 mi düşüyor yerlerde mi sürünüyor. %45 düşmez demişin ama büyük düşüşleri %40 oldu. Sonra katlayarak çıktı. Balina dedikleri adamlar 10 binlerde coin ile piyasa ile oynayabilirken kat kat düşürürken. 1 milyon btc ne yapar tahmin et. Satoshi yada o 1 milyon btc kimde ise piyasayı bitirebilecek anahtar onda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri