Bot ile çalışan arkadaşlar Lütfen biraz düzgün SPAM yapın!!!

xxTuRKuaZxx

Kayıtlı Üye
Hepimiz aynı geminin yolcularıyız. Bu gemide kendini düşünen ve bu şekilde hareket eden herkes kaybetmeye mahkumdur. Bot ile çalışan arkadaşlar kanalların kopyalanmasına lafımız yok ama bunun bir adabı, bunun bir ahlakının olduğunu unutmayın. Bot ile kanal yaptığınızda hit alamadığınız ve render yapan spamcılar kadar kazanamadığınız aşikar. Bu durumda lütfen bizim kazançlarımızı engellemeyiniz, emeklerimizin boşa çıkmasına sebep olmayınız. Kanalı botla çekiyorsun eyvallah 10'dan fazla aynı kanalı kopyalamak nedemek? Bari başlığını, açıklamasını, küçük resimleri değiştir.

Kanalı renderlayarak oluştururum. Başlık, açıklama, küçük resimleri özgün kanal hassasiyeti ile girerim. Allah bereket versin 3-5 kazanırım. Sonra kanalım kapanır, aynı videoları aynı sistemle Yen'i kanala atarım ama aynı başlıktan, aynı küçük resimli 10'larca kopya kanal olduğundan kanalı kopyalayanda kazanamaz, spamlanan asıl kanalda kazanamıyor. Mantığı anlamanız için detay vermek zorunda kaldım. Lütfen can çekişen, son günlerini yaşayan bu YouTubeyi iyi kullanalım... Sanal olarak düşünmeyin. Platformumuz sanalda olsa ahlaklı davranalım ...

Bu arada botla çalışıp kazanamayan arkadaşlara naçizane tavsiyem render alarak çalışın...

Son düzenleme:
Kanal url bulma programlarından çıkan sonuçlara göre herkes aynı url yi kopyaladığından böyle bir durum ortaya çıkıyor. :)

Kesinlikle haklısın.

Zamanında bot ile çalıştım gerçekten çok iyi kolay simdi yine bot almayi dusunuyorum ama kanal alan partner yok

Son düzenleme:
hem bot hem manuel calısmaya calısan bırı olarak soyluyorum nedendır bılınmez bılenler soylesın benımde bırkac fıkrım var ama soylemıyorum.
bot ıle yaptıgım 20-30 kanaldan belkı 1 ı tutuyor.
ama evde manuel yaptıgım ve rende vs ıle kendım uzerınde calıstıgım ve belkı bır kanalı bır gecede olusturdugum 10 kanaldan -2-3 tnesı tutuyor buda benım dıkkatımı ceken durum.

hem bot hem manuel calısmaya calısan bırı olarak soyluyorum nedendır bılınmez bılenler soylesın benımde bırkac fıkrım var ama soylemıyorum.
bot ıle yaptıgım 20-30 kanaldan belkı 1 ı tutuyor.
ama evde manuel yaptıgım ve rende vs ıle kendım uzerınde calıstıgım ve belkı bır kanalı bır gecede olusturdugum 10 kanaldan -2-3 tnesı tutuyor buda benım dıkkatımı ceken durum.

Bunu anlamak için çok zeki olmaya gerek yok. Artık youtube'un mantığı şu.

Nasıl ki görüntüden yada sesden birbiri ile eşleştirip sana engel geliyorsa, şuanda bu sistemi benzer videolar için uyguluyor. Yine engel geliyor ama bu engeli sen görmüyorsun. Engelin adı "Aynı videoyu barındırmam"
Yani sana izlenim yok!
Ne zaman ki düzgün çalışır benzersiz içerikler üretirsin, o zaman okey, diyor kendileri.

elle video aramak en mantıklısı bence bir programa vs gerek yok. Zaten aynı kanalı aynı şekilde atmak gereksiz izlenim almadıktan sonra işe yaramaz.
Edit: Spamın mantığı yapıştır geç aslında ama yine de spam çerçevesinde azıcık dokunup atabiliriz :D

Son düzenleme:
Sen hiç 100k aylık ödeme alan rendercı gördün mü? Ben sana bot ile alan 5 kişi sayabilirim:) Ve bana söylemeyen nice o rakamda alan vardır. 10k üstü alanları ise sayamam bile. Bırak şimdi bu ayakları(Edit: bırak bu ayakları yazdığım için özür dilerim, sinirden yazdım. Bu parantezi özür nedeniyle editliyorum), render alıyon sonra kanalını kopyalıyorlar ve kopyalayan senden çok hit yapıyor ve darlanmışsın bu duruma. Az hit yapsa niye konu açasın ki:)

Neyse bota yeni üye almıyorum, mesajım reklam amaçlı olmadığı ortada. Bota yeni üye alınsaydı bu denli mesaj yazmazdımda. Sen kurtları döktün, ben gerçekleri. Hadi eywallah

Son düzenleme:
herkes uzun süre pc başında değil hocam günde 7-8 saat render alamıyoruz maalesef işten kalan 3-4 saatte ne yaparsak yapıyoruz.Zaten günde 7-8 saat ayırabilecek olsam spam yapayım ki :) özgünün anasını ağlatırım ki şuan bile yapıyorum

Bence en iyisi, videoyu render edecen. Kanala atıcan. Her şeyini hazırlican. Sonra botla o kanaldan 11 tane yapacan. 10 tanesini yayınlayacan. 1 tane kanalı gizleyip taslak olarak bekleticen :) Sorarsanız ben bunları yapıyor muyum? Yapmıyorum :(

Sen hiç 100k aylık ödeme alan rendercı gördün mü? Ben sana bot ile alan 5 kişi sayabilirim:) Ve bana söylemeyen nice o rakamda alan vardır. 10k üstü alanları ise sayamam bile. Bırak şimdi bu ayakları, render alıyon sonra kanalını kopyalıyorlar ve kopyalayan senden çok hit yapıyor ve darlanmışsın bu duruma. Az hit yapsa niye konu açasın ki:)

Neyse bota yeni üye almıyorum, mesajım reklam amaçlı olmadığı ortada. Bota yeni üye alınsaydı bu denli mesaj yazmazdımda. Sen kurtları döktün, ben gerçekleri. Hadi eywallah

Öyle bir mesaj yazıyorsunuz ki istifa dilekçesi yazıp spame daha da yüklenesim geliyor hocam yapmayınız böyle.

Sen hiç 100k aylık ödeme alan rendercı gördün mü? Ben sana bot ile alan 5 kişi sayabilirim:) Ve bana söylemeyen nice o rakamda alan vardır. 10k üstü alanları ise sayamam bile. Bırak şimdi bu ayakları, render alıyon sonra kanalını kopyalıyorlar ve kopyalayan senden çok hit yapıyor ve darlanmışsın bu duruma. Az hit yapsa niye konu açasın ki:)

Renderla 100 değil üstüde rahat alınır.

Uslüba bak koca adamsın yakışıyor mu hiç bırak bu ayakları vs. Tarzı konuşmalar. Neyse biraz daha sükunete davet ediyorum seni.

ya sadece kopyalasa tamamda adam üstüne bide flag atıyor :D 30 tane kopyalıyor kopyaladığı video ya flag atıyor :p böyle kansızlar var işte kansızoğlukansız

Bot daha seri kanal açıyor, millet ekliyor bota aynı kanalı 10 tane 1-2 saate hazırlıyor.
Spam dediğimiz şeyde tam bu zaten.
Zaten senin kanalını bota bağlayıp 10 tane açtığı zaman senin kanalın bir sebepten uçunca sen sıfırdan kanalda açsan izlenmez.
Buna yapabilecek birşey yok.
Herkes YT'den zengin olmak peşinde, kimse aza kanaat etmiyor.
Spamın vede spamcının kaderi kanalının kopyalanması, teliften, spamdan yada flagtan uçması zaten.

Hep renderciler uğraşıyor, spamcılar kopyalıyor.
Bari bir teşekkür edin :D

arkadaşlar bende videoyap tan başlıcam spam işine artık lakin kolayca alan partnerr bulamıyorumm ya yardımcı olacak olan pm atsın lütfen.

bu siteye kayıtlı 52,294 kişi var. Aktif Üyelerin rakamı ise 3,315 kişi. illaki bu kadar kişi içinden +100k alan 3-5 kişi vardır ama 1000'de 1 etmeyen bu kitle bu parayı eminim render yada bot sayesinde değilde çok sağlam bir içerikten alıyordur. içerik bulmak hepsinden önemli.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri