Bu iş bittimi

• Kullanıcı hayat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Daha önceki tüm önlemler kanal video bazındaydı.Ödemelere yönelik ağır yaptırımların olmaması bu işin devam etmesini sağlıyordu.Kanal kapansa da para alınabiliyordu.

Yabancı adsenseyi youtube isterse bir ayda bitirir.Şu anda bunu olabildiğince kontrollü yapıyorlar.Bunun arkası gelecektir.Şu an durum bu olabilir.Ama 1/2 ay sonra bambaşka yerlere gidecektir.Bunun yabancı adsense ayağı-partner ayağı da kontrol altına alınacaktır.
Hocam bende yabancı adsense var 1 aydır ayakta tr de 5 gün anca dayanıyor.Yabancı adsenseye 10 kanal bağlıyıp 2 si kapanırsa saten diğer 8 otomatik mimleniyor ama tek adsense tek kanal gidilirse sıkıntı çıkcağın düşünmüyorum ama tabiki de ev geçindiren birisinin bu işe umut bağlaması çok yanlış.

Daha önceki tüm önlemler kanal video bazındaydı.Ödemelere yönelik ağır yaptırımların olmaması bu işin devam etmesini sağlıyordu.Kanal kapansa da para alınabiliyordu.

Yabancı adsenseyi youtube isterse bir ayda bitirir.Şu anda bunu olabildiğince kontrollü yapıyorlar.Bunun arkası gelecektir.Şu an durum bu olabilir.Ama 1/2 ay sonra bambaşka yerlere gidecektir.Bunun yabancı adsense ayağı-partner ayağı da kontrol altına alınacaktır.

bekleyip göreceğiz hocam :)

Evet göreceğiz.Umarım dediğin gibi olur.Kimse zor durumda kalmaz.

16229384_217281098737455_5599066456810586112_n.jpg

bende sizin gibi düşünmüyorum hocam :) Bence 2 ay sonra TR deki adsenseler normale dönecek yolumuza devam edeceğiz. Geçen yıldan tek fark artık kapanan veya telif gelen kanalı ödemeyecekler.

Tr adsensedeki bu durumun bende geçici oldugunu düşünüyorum tabi o süre yabancı adsense den devam etmek gerekir.her yıl bazı sıkıntılar çıkıyor geçmiş konulara bakarsanız görürsünüz.Bir ara partnere geçiş dönemi oldugu görülüyor. neden geçtiler adsense gibi güvenilir bir firma varken.adsense banlarınların bıkları için mecbur partnere geçmek zorunda kaldılar.geçici bir durumdu.sonra bu durum munimuma indi tr ye geçiş başladı 2016 nın sonuna kadar tr adsense den rahatça aldık.

Benim fikrim her sene böyle sıkıntılarının çıkmasının sebebi çok dikkat çekiyoruz.Hem adsenseyi hem youtube u çöplüge döndüyoruz.bu yıgılma tr de oldugundan bir yaptırım var (siyasi olarak değil)

Bu çöplük biraz azaldıgında gene tr dende alacaz inşallah.

Herkes yabancı adsense ve payoneer açıyor çok değil 1-2 aya adsense tarafından veya payoneer tarafından bi patlak verecek bu iş.

yabanci adsense acmanin faydasi olacagini sanmiyorum , cunku adamlar kapanani odemiyor , sonucta gec de olsa spam oldugu surece kapanacak bu kanal ve odenme olmayacak, yani 29 gun ayakta bagli kalsa ne olur ki 30. gun kapansa kazanc falan yok .

yabanci adsense acmanin faydasi olacagini sanmiyorum , cunku adamlar kapanani odemiyor , sonucta gec de olsa spam oldugu surece kapanacak bu kanal ve odenme olmayacak, yani 29 gun ayakta bagli kalsa ne olur ki 30. gun kapansa kazanc falan yok .

Ayın 20 sinden itibaren başla kesinleşmeye kadar açık kalsın hocam alabildigini al çaremi tükenir deneyelim :cool: Ne koparsan kar.

denemeler yapmadan bulamayız bunun çözümünü herkez şuan yabancı adsenselere koşuyor... vietnamda aynı şekilde spamda onlar ne yapıyor onlardan da ses soluk yok ... yöntemde paylaşmıyorlar artık :D

Hocam bende denemeler yapiyorum ama tabi icerikle de alakali benim icerigim zaten eskiden de baglandigi andan itibaren 20 gun ayakta durmazdi cunku ben onu ilerlediginde baglardim , ve az gunde cok kazandirirdi, bu yuzden su an benim elim kolum bagli ayin 20. sinde baglasam 11 ine kadar ayakta dursa ve 12 sinde kapandada sadece 10 gunluk para alacagjm ve adsensenin omru de bitmis olacak , bilmiyorum zor bi durum bu sefer ki

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri