Bu Muhteşem sistemle artık (Sahte) Telif Hakları vs. Tarih Oluyor (Kısa bir süreliğine indirimde)

S
  • Kullanıcı Speedy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Foruma Hoşgeldin Gürkan ?

Sistem iyimi iyi.işe yararmı yarar.Zararı olurmu o hiç belli olmaz.Peki bunu iyiye kullanmak için anladım ya kötüye kullanacakları düşünsenize ?

Bu iş iyice çığrığından çıktı nereye kadar gidecek çok merak ediyorum.Sırf bu konu yüzünden bu kategoriyi misafirlere kapadım.Sistem bi açık olursa hesaplarınızın alayı tehlikeye girer benden demesi.Telifi kaldırımı evet kaldırır ama bir smtp sunucundaki hata olduğunda maillerin sahteliğinin farkına varılırsa hesaplarınızı unutun komple.

Kimsenin aklını karıştırmak istemem herkes kendi fikri düşüncesi ile hareket etsin sorun yok ama aynı işi bir kez denedim açık verdik komple ne var ne yok şutladılar beni.inşallah mail sunucularınızda sıradan sunucular değildir.

Hocam skyp eklermisiniz Skyp:0kanyilmaz

Sınırsız Pc ve Sınırsız Kullanım Alınmıştır...

Sistemi kullanan arkadaşlardan rica etsek sonucu 1-2 gün yada daha sonra yazabilirler mi acaba ?
Yazarlarsa mutlu oluruz bizde :)
Sınırsız Pc ve Sınırsız Kullanım Alınmıştır...
Hayırlı olsun, teşekkürler.
Hocam skyp eklermisiniz Skyp:0kanyilmaz
Skype şu an çok yoğun ama ekledim saygılarımla.
Foruma Hoşgeldin Gürkan ?

Sistem iyimi iyi.işe yararmı yarar.Zararı olurmu o hiç belli olmaz.Peki bunu iyiye kullanmak için anladım ya kötüye kullanacakları düşünsenize ?

Bu iş iyice çığrığından çıktı nereye kadar gidecek çok merak ediyorum.Sırf bu konu yüzünden bu kategoriyi misafirlere kapadım.Sistem bi açık olursa hesaplarınızın alayı tehlikeye girer benden demesi.Telifi kaldırımı evet kaldırır ama bir smtp sunucundaki hata olduğunda maillerin sahteliğinin farkına varılırsa hesaplarınızı unutun komple.

Kimsenin aklını karıştırmak istemem herkes kendi fikri düşüncesi ile hareket etsin sorun yok ama aynı işi bir kez denedim açık verdik komple ne var ne yok şutladılar beni.inşallah mail sunucularınızda sıradan sunucular değildir.
Serkan abimden HeadShot geldi :)
Serkan abi bunu düşündüm, bu soruyu bekliyordum .
Smtp SUnucularında sıkıntı olursa ne olur ! Hiçbir şey olmaz, neden mi ? Çünkü Mail sunucusu o kadar büyükki, dünyanın en iyi mail firmasının sunucuları Windowslive kullanılıyor :) Abi sana PM Attım :)

Sistemi kullanan arkadaşlardan rica etsek sonucu 1-2 gün yada daha sonra yazabilirler mi acaba ?

Sistem olumlu sonuçlar verir vermez diye birşey yok.Gayet güzel düşünülmüş birşey bu ona lafım yok yanlış anlaşılmasın.Tek dieğim mail serverleri açık vermez inşallah.Yoksa işe yaradığı bi gerçek bu sistemin.

Ama işte mail server kontoleri yapılıpda ip lerde farklılık cıktıgını anladıkları an o kanalınızı komple unutun,ödemesini dahi.

Son olarak kimse yanlış anlamasın bu yazdığımı amacım benim başıma geldi başkasının değil 1 telifi çektireyim derken gül gibi kanal komple gitti.inşallah sunuculara birşey olmazda herkes bu işi iyi işleri için kullanır.

Sistem olumlu sonuçlar verir vermez diye birşey yok.Gayet güzel düşünülmüş birşey bu ona lafım yok yanlış anlaşılmasın.Tek dieğim mail serverleri açık vermez inşallah.Yoksa işe yaradığı bi gerçek bu sistemin.

Ama işte mail server kontoleri yapılıpda ip lerde farklılık cıktıgını anladıkları an o kanalınızı komple unutun,ödemesini dahi.

Son olarak kimse yanlış anlamasın bu yazdığımı amacım benim başıma geldi başkasının değil 1 telifi çektireyim derken gül gibi kanal komple gitti.inşallah sunuculara birşey olmazda herkes bu işi iyi işleri için kullanır.
Serkan abi, Windowslive sunucularına birşey olmaz diye umuyorum, en azından ABD savaş açmazsa :) Ehehehe
Sunucular şu an maşallah :) Kısa zamanda mükemmel bir özellik daha ekliyorum sisteme, sana PM Attım abi, müsaitsen dönersen fikir alıcam

Dostum odeme bilgilerini yollarmisin bide 10 tl ne kadar surecek paypal

Satın alındı arkadaşlar. Bu sahte telif belasından Kurtarıcaz Paçayı :) Teşekkürler.

telif kaldırma durumunda süre nekadar belli bi süre var mı hocam? yoksa yt nin kafasına göre mi şekilleniyor ??

birde merak ettim soru su, istedigimiz kadar telif kaldira biliyormuyuz? Yoksa belirli siniri varmi? Konuyu alinti alarak cevaplarsaniz sevinirim takip etmiyorum cünkü...

Aldım bakalım arkadaş ilgili birine benziyor. Sonuçlar gelince buraya yazacağım.

Aldım bakalım arkadaş ilgili birine benziyor. Sonuçlar gelince buraya yazacağım.
Teşekkürler efendim, eksik olmayın :) İlginize teşekkürler.
birde merak ettim soru su, istedigimiz kadar telif kaldira biliyormuyuz? Yoksa belirli siniri varmi? Konuyu alinti alarak cevaplarsaniz sevinirim takip etmiyorum cünkü...
İstediğin kadar telif kaldırabiliyorsun, Ancak bu sistemin asıl kuruluş amacı Sahte telifleri kaldırmak.
Onun haricinde sahte ve diğer telifleri istediğin kadar kaldırabiliyorsun.

sistem sanıyorum şu şekilde aynı gsm operatörü gibi çalışıyor yani bazı sms şirketleri vardır numara yerine istediğin yazıyı yada numarayı yazarsın karşı taraf telefonunda gönderen kısmanda yazanı görür , şimdi bu sistemde bunun mail sistemi yani mail adresini biliyorsan telif atan kişinin mail gönderme sistemine o maili yazıyorsun ve itiraz talebinde bulununca yt bunu mail adresinin aynı oldugun farkedince telifi kaldırıyor. bayagı etkili bir sistem ve sıkıntısız olucagına eminim taki tekrar telifde ip kontrol vs olanakadar.

Bu zamana kadar 1 ayda sadece 1 arkadas banlandi hocam. Umarim boyle kazasiz belasiz gidecek :)

Bu sistemi denemiştim gayet işe yarıyor.:D Sadece sahte telifte kullanın bunu :p

Gerçek telife kullanırsanız başınız ağrır ve kanalınız kapanabilir.

Hayırlı satışlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri