Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam pm attım bi bakabilirmisin ?
Dizi bilgisini kitap satışım var.
Bu bilgiyide kitap yapıp satmayı planlıyorum yapmadan önce anket hazırlıcam.
Dizi işi sakat iştir umarım sorun çıkmaz ve yoluna devam edersin.
Bana bu işte kesinlikle sakat olmayan bişi söyle yunusum %100 olsun ? sadece onu yapıcamörnek; 2 yıldır seo'da herşey yolunda giderken web sitemden 1000$ aldığım zamanlarda vardı 2-3 aydır 1-2$ geliyor bu demek ? Bu işte herşey ve hepimiz ince bir ip üstündeyiz, para alıyoruz ama karşımızda muhabbat olacağımız kimse yok, en fazla yapacağımız gelip foruma konu açmak, sadece az Risk çok Risk var
![]()
Bana bu işte kesinlikle sakat olmayan bişi söyle yunusum %100 olsun ? sadece onu yapıcamörnek; 2 yıldır seo'da herşey yolunda giderken web sitemden 1000$ aldığım zamanlarda vardı 2-3 aydır 1-2$ geliyor bu demek ? Bu işte herşey ve hepimiz ince bir ip üstündeyiz, para alıyoruz ama karşımızda muhabbat olacağımız kimse yok, en fazla yapacağımız gelip foruma konu açmak, sadece az Risk çok Risk var
![]()
Dizi bilgisini kitap satışım var.
Bu bilgiyide kitap yapıp satmayı planlıyorum yapmadan önce anket hazırlıcam.
AZMİN SONUCU DİYEBİLİRİM .
DİZİ İŞİNDEN GÜZEL PARA KAZANIYORDUM VE KENDİMİ GELİŞTİRMEYE KARAR VERDİM.
YENİ KATEGORİLER BULARAK KOMEDİ TÜRÜ VİDYOLARI EKLEDİM VE SONUÇ BU DEMEKKİ ÇALIŞINCA OLUYORMUŞ...
![]()
kendi cekitigin videolar yüzde 100% youtube'un koydugu kurallara göre mesela ?!? yapacakmısın şimdi bunu ?![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.