Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Allah yardımcın olsun , senin ve ailen adına çok sevindim![]()
Tebrik ederim kardeşim seni inşallah daha çok kazanırsın ve çevrene daha yararlı biri olursun..
Amin seninde kardeşimBende lise 4 öğrencisiyim . Aynı durumu yaşıyoruz , aileme destek olmak ve harçlığımı kendim kazanmak için bende video yüklüyodum ,kazanamamaya başladım sonradan mail açmaya başladım , günlük en fazla 1-2 saat vaktim oluyor ders harici. Allaha şükür bende ucundan kazanıyorum . Senin yazdıklarını okuyunca gerçekten duygulandım Allah işini rast getirsin .
Gerçekten sadece duygularımı paylaşmak istedimCanım kardesim ,Allah daha cok kazanmayı ve ağız tadıyla yemeyi nasib etsin. Gözlerimizi doldurdun, Allah senin yüzünü güldürsün . Bi istedegin olursa emrindeyiz
![]()
AminAllah her babaya senin gibi evlat nasip etsin.
Amin inşBu tarz hevesli arkadaşları görmek çok güzel.İnaşlah daha çok başarılı olur kazanırsınız arkadaşlar..
Evet öyle bizde 3 kardeşiz Türkiyede ne yazıkki şartlar böyle ne diyeyim halimize şükürler olsunAllah yardım etsin şükürki durumumuz orta seviye ama senin yerine kendimi koydum valla vicdanım sızladı boğazım düğümlendi Türkiyede şartlar biraz zor 1000tl 2-3 çocuklu aile geçinmeye çalışıyor sende bunu ailene destek olarak yerine getiriyorsun hani elimde imkan olsa şirketim felan böyle insanları toplardım ama malesef sadece tavsiye verebilirim okul ihmal etme yt ne olur belli olmaz şartlar zorlaşır sen iyi bir iş bulursan hem ailene hem kendine daha fazla destek olmuş olursun bir sorun olduğunda çekinmeden ö.m sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum
Alex abi bak bu forumda merak ettigim insanlardan biride sensinBenim babam da kaldıramıyor kazancını katlıyor olmamıinsan gurur duyar 1 kere : )
Amin hocam çok sevdigim 2 dedemide kaybettim gerçekten insan gidince anlıyor gerçekten degerini mekanları cennet olsun. Allah hepimizden razı olsun abi herkesten ya herkestenAllah Herkesin babasina uzun omur versin .o yasta olmana ragmen
Buyuk davranis sergilemissin,yasarken babanin ve buyuklerinin
Kiymetini bil,hayat kisa nede olsa.bazen bende dusunuyorum babami
Dedemi ve beni buyuten babannemi, mekanlari cennet olsun
Saol abi çok şükür seni zahmete sokmam kendim açarımmaile ihtiyacın olursa hiç çekinme skype adresim profilde var
Eyvallah gerçekten çok güzel bir duygu Allah daha çok versinAllah herkese bu duyguyu nasip eder inşallah, okurken ben mutlu oldum bende eve katkı yapıyorum gerçekten güzel bir duygu.. Yardımcı olabileceğim bir konu olursa pm atman yeter kardeşim.
Gerçekten bu kadar yardımsever insan beklemiyordumHelal olsun su forumdakilere arada curuk elmada ciksa seviyorum burayi [emoji106]
Amin inş hepimiz hocam inş ailemizi rahatlatırızHelal kardeş bende ilk 200 liramı kazandığımda 200 lira sayesinde televizyonu değiştirmiştik. Güzel oluyor böyle duygular. Mutluluk veriyor.
Ailemi rahatlatacak para gelsin fazlası gerekli değil. Allah herkezin ailesini rahatlatacak getiriyi sağlamasına yardımcı olur inş.
Abi babama durumu anlatmak 1 günümü aldıAma Kardeşim Keşke bu güzel insanlar bu yardımsever insanlar azcık da eğitimden bahsetseler. Sen bu çalışanlık ve dürüstlük ile bide üniversiteli oldun mu çok güçlü bir aile ile hayat yaşarsın gerçekten.
Baban sevinmiş ya oda ayrı güzel bir durum, mesala benim babam sevinmez. Çok adamdır babam ama bu işten kazandığımı söyledim bir türlü kabullenemedi oda ayrı bir durum.
Ailen, Çalışkanlığın, o duru anlatımın...bunlar senin en büyük zenginliğin zamanla daha da iyi anlayacaksın.
Bende başarılar dilerimkardeşim beni dejavu ettirdin ilk ödeme aldığım güne aynı duyguları geçen yılın ekim ayında bende yaşadım hayatta başarılar dilerim inşallah daha cok kazanırsın
Gerçekten Serkan abimize ya ne kadar dua etsek azdır yaniArkadaşlar hepiniz ne güzel şeyler yazmışsınız.İşte paylaşmanın güzel bir örneği. İşte gerçek yardımlaşma anlayışı. Elbette bu işi hepimize öğreten Serkan Hocamıza teşekkür ediyoruz.
Bravo Kardeşim sana...
Formun ustaları sana pek çok konuda destek olma sözü vermişler. Sağ olsunlar onların paylaşımları sayesinde biz de bir şeyler kazanıyoruz.
Kısacası bilgi paylaşan, yardımda bulunan, ben kazanıyorum, başkaları da kazansın düşüncesini besleyen arkadaşlardan Allah razı olsun. Yotube den biraz olsun geçimimize katkı yapıyorsak onların bu paylaşımcı arkadaşlardandır. İnşallah ben de öğrendiklerimi kısa zamanda burada sizlerle paylaşacağım..
Benim babam da kaldıramıyor kazancını katlıyor olmamıinsan gurur duyar 1 kere : )
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.