BuyFullChannel.com - %100 Kapanma Risksiz Dolu Kanal Satın Alma Platformu

Sistem tam rayına oturunca yatırım yapmayı düşünüyorum..

HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi

Kapanmadan ziyade tek cekingem ünlem.ilk firsatta deneyeceğim.hayirli satışlar insallah bu konu efsane olur...

mobil mesaj

Teşekkürler şeref hocam, inşallah buda videoyap gibi efsane olucak. Kaldıki 2 gün önce açtım videoyap'ın cirosunun üstünde ciro yapmaya başladı. Hedefim videoyap gibi hep büyük kalması olucaktır.

hocaM ÜNLEM GECME ORANI NEDİR MESELA BEN 300 VİDEO EMRİ VERDİM 300üde ünlemi gececekmi?Birde eger gecerse video ortası reklam ayarlımı olacak

Merhaba hocam,

ünlem geçme oranı çok iyi durumda ama maksimuma alacağım.

evet Video Ortası olayı bence de önemli.

Kanalı satın alınca videoyap'a aktarabilirsek kendimiz de yapabiliriz video ortalarını

Merhaba hocam,

video ortası reklam özelliğini belki orayada ekleyebilirim. Fakat kanalı videoyap üyeliğine tokenı dahil alınan kanalı transfer etmek isteyenlere aktarımı yaptım, testleri bitince açacağım.

sistem gayet güzel fakat 200 tl para gömdük diyelim onu kredi olarak geri alamıyoruz bence bu geliştirilmeli 200 tl videyap botu neye yarar ki :)

Merhaba hocam,

200 tl para yatıran 15-20 kişi var. o tarz büyük miktar yatırmasını yapacak kişiler genellikle videoyap sistemlerine güvenen kişi demektir. Genellikle tereddütde olanlar en fazla 70 tl yatırıyorlar. eğer beğenmezse sistemi onuda kanalalsat veya videoyap üyeliğini aktararak kullanabileceği rakam olmuş oluyor. Fakat benim önerim 14 tl yatırın, 2 kanal deneyin. beğendiniz sonra yüksek meblağları yatırırsınız.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam videolar ne zaman yüklenmeye başlayacak ? Halen 0

Merhaba hocam,

mesala şuanda siparişi verdin. gece 23:59'da başlar. gece 23:00 da verdin yine 23:59 da başlar. yani günün son dakikasında başlarki günlük 50'şer tane yükleyeceği için zamanlamayı bilmesi için. 23:59 derken bu 23:59 ile 00:59 arasındaki herhangi bir zamandır.

Ve ayrıca yeterli kanal da yok :(

Arz / Talep dengelemede sıkıntılar oluşuyor. 1.5 gündür kanal çoktu fakat yine azaldı. Kanal satıcıları zengin oldu, artık kanal açmak istemiyor:) Paraları biter yine eklerler.

Arkadaşlar biraz kullansın sonrasında deneme yapacağım hayırlı olsun

Tabiki hocam, sistem daha yeni yeni yayına oturuyor. hergün bir gelişme oluyor. daha bu hafta eklenecek çok özellik var.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Bu projeye makro video ortası ekleme bölümü ekleme fikri bence süper kesinlikle yapmalısın hocam.

Token vermek gerekicek mi yine.

Kolay gelsin.

Merhaba hocam,
mesala şuanda siparişi verdin. gece 23:59'da başlar. gece 23:00 da verdin yine 23:59 da başlar. yani günün son dakikasında başlarki günlük 50'şer tane yükleyeceği için zamanlamayı bilmesi için. 23:59 derken bu 23:59 ile 00:59 arasındaki herhangi bir zamandır.

Hocam ben dün öğlen emir verdim bugün bakıyorum hala 0 gözüküyor ?

Bu projeye makro video ortası ekleme bölümü ekleme fikri bence süper kesinlikle yapmalısın hocam.

Token vermek gerekicek mi yine.

Kolay gelsin.

Tamam caner hocam onuda yapacağım inş, tabiki token vermeye gerek yok hocam. çünkü sistem zaten tokenını almış bir defa 2. defaya gerek yok. o değerleri sistemin alt yapısı biliyor hocam.

Merhaba hocam,

Hocam ben dün öğlen emir verdim bugün bakıyorum hala 0 gözüküyor ?

Merhaba hocam,

o zaman 0 gözükmemesi gerekirdi. mümkünse hocam buyfullchanneldeki destekğe şu linkli kanalıma dün yükleme emri verdim şuanda 0 video var yazabilirmisiniz. Olmaması gerekir fakat inceleyeyim hocam.

Tamam caner hocam onuda yapacağım inş, tabiki token vermeye gerek yok hocam. çünkü sistem zaten tokenını almış bir defa 2. defaya gerek yok. o değerleri sistemin alt yapısı biliyor hocam.

Merhaba hocam,

o zaman 0 gözükmemesi gerekirdi. mümkünse hocam buyfullchanneldeki destekğe şu linkli kanalıma dün yükleme emri verdim şuanda 0 video var yazabilirmisiniz. Olmaması gerekir fakat inceleyeyim hocam.

Hocam destek bölümü diye bir yer yok ki ?

edit :

tamam hocam gönderdim

Hocam dün itibari ile 3 kanal siparişi verdim. Az önce baktım hala başlamamış video atmaya...

Tam olarak sistem nasıl işliyor acaba.

Bize ytpara da Trabzon !

Hocam destek bölümü diye bir yer yok ki ?

edit :

tamam hocam gönderdim

Hocam dün itibari ile 3 kanal siparişi verdim. Az önce baktım hala başlamamış video atmaya...

Tam olarak sistem nasıl işliyor acaba.

Bize ytpara da Trabzon !

Sistem normalde tam otomatik işliyor, fakat şimdi farkettim dün siparişi verilmiş olan 260 kanalın işlemi başlamamış. Tıkanmayı gördüm ve ilgili işlemi yaptım.neden siparişlerin bir kısmında tıkandı olayına gelince videoyap sunucularım buyfullchannel sunucusunu çok istek yapıyor diye banlamış. Aradaki bağlantının tanımını yaptım tekrarı olmayacaktır. İşlemlerde tüm kanallarda şuanda başlamış durumdadır. yayın oturması 1 saati bulur.

Sistem normalde tam otomatik işliyor, fakat şimdi farkettim dün siparişi verilmiş olan 260 kanalın işlemi başlamamış. Tıkanmayı gördüm ve ilgili işlemi yaptım.neden siparişlerin bir kısmında tıkandı olayına gelince videoyap sunucularım buyfullchannel sunucusunu çok istek yapıyor diye banlamış. Aradaki bağlantının tanımını yaptım tekrarı olmayacaktır. İşlemlerde tüm kanallarda şuanda başlamış durumdadır. yayın oturması 1 saati bulur.

Teşekkürler hocam bende şu an deniyorum olumlu/olumsuz konuya yorumları göndereceğim.

Sistem otursun bende kullanmayı düşünüyorum. Allah utandırmasın yine güzel bi sistem kurmuşsunuz hocam.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam merhaba bu sistem videoyap sistemini etkileyip toplu banlanmalara neden olmaz di mi? eskiden böyle kötü bir olay yaşanmıştı çünkü :(

Bekliyoruz sistem tam oturduktan sonra kullanmaya başlayacağım. videoyap.com 1 yıldan fazla kullanıyorum .. :D Süper geliştirdi sistemi yola devam ...

Hocam özgünleştirme çalışmıyor haberin olsun tam özgünleştir dedim ama hiç özgünleştirmemiş başlık açıklama etiket aynı almış.

Teşekkürler hocam bende şu an deniyorum olumlu/olumsuz konuya yorumları göndereceğim.

Sistem otursun bende kullanmayı düşünüyorum. Allah utandırmasın yine güzel bi sistem kurmuşsunuz hocam.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam merhaba bu sistem videoyap sistemini etkileyip toplu banlanmalara neden olmaz di mi? eskiden böyle kötü bir olay yaşanmıştı çünkü :(

15 ve 29 mayıs kıyımında sistem curl ve api v2 kullanımları vardı. O sistemi değiştirdik ve kıyım kalmadı. Sistemde 155.000 videoyap kanalı kayıtlı. buyfullchannel'in günlük maksimum 400-500 kanalla işi olur buda o rakamın için çok düşük rakam.

Bekliyoruz sistem tam oturduktan sonra kullanmaya başlayacağım. videoyap.com 1 yıldan fazla kullanıyorum .. :D Süper geliştirdi sistemi yola devam ...

Teşekkürler yuus hocam, her zaman bekleriz. Sürekli gelişmeye devam edicektir.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam dün desteğe videoyap - buyfullkanal arasında kredi aktarımı ile alakalı bir destek açmıştım ne zaman yanıtlanır acaba? (08.10.2014 19:15)

*** bir de buyfullchannel da videoları her şeyini özgünleştir dedim ancak şöyle bir sorun oluşuyor video 7 kısım diyelim xxx part 1 olması gerekirken xxx2 bazısına bir kaç defa aynı vermiş sistem daha sonra onların sıralamasını düzenliyor mu yoksa xxxpart1 olması gereken kısım xxxpart2 olarak sistem özgünleştirmişse o şekilde mi kalır?

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam dün desteğe videoyap - buyfullkanal arasında kredi aktarımı ile alakalı bir destek açmıştım ne zaman yanıtlanır acaba? (08.10.2014 19:15)

*** bir de buyfullchannel da videoları her şeyini özgünleştir dedim ancak şöyle bir sorun oluşuyor video 7 kısım diyelim xxx part 1 olması gerekirken xxx2 bazısına bir kaç defa aynı vermiş sistem daha sonra onların sıralamasını düzenliyor mu yoksa xxxpart1 olması gereken kısım xxxpart2 olarak sistem özgünleştirmişse o şekilde mi kalır?

Merhaba hocam,

malesef hafta sonları destek ekibim çalışmıyor. hafta sonları tek başıma kalıyorum(Cumartesi öğlen 13'den pazartesi sabah 8'e kadar.) bu süreçte genellikle ben destek ekibimin cevaplayamayacağı ağır ve acil sorulara bakıyorum. bugünde videoyapın sorularını cevapladım ağırlıkla.

Buyfullchannel sistemime gelince hocam. Malesef bazı kanallarda verilen emirleri tam yapamıyordu kişi vazgeç diyip tekrardan vermesi gerekiyordu emri. tabiki buda bir süre zarfına neden oluyordu bu durumu çözdüm artık tam olarak emirleri düzgün yapıyor.Her sorun bu yeni sistemimizi daha ileriye götürecektir inşallah.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hoşgeldiniz hocam

Teşekkürler hocam sağolasın.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hoş geldin aziizim:)

Eyw üstad sağolasın, yeniden buralardayız.

Bu sistem çalışmıyor hocam haberin olsun.

Biraz detaylı bilgi verirsen sıkıntısını çözeriz hocam. yeni bir sipariş geçince ertesi gün işlemlere koyulur sipariş için. siparişide siparişlerim bölümünden takip etmenize olanak sağlatır. Desteğinden yazarsanız sabah erken saatlerinde ilk bu işe bakacağım. teşekkürler üstad

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri