Çalışma Şekilleriniz (Uykusuzluk Anlamında)

3 saat uyudum kalktım kendime gelmek için çay içerken foruma girdim yazıyorum yarın akşama kadar yolu var:)

Ozaman Sana pek te yapılacak birşey kalmamiş hocam , hak ediyorsun
:D

94Rp03.png

hocam nescafe birebir bu ise 150-200ml bardaga ufaklardan 2 adet atıyorum biraz şekerli geliyor bu gobek yapıyor bende :) , suanda içiyorum 10dk oncesi morfin yemiş gibi esniyodum suanda cok az kaldı . 30-40dk sonra bi bardak 2 nescafe daha cekerim sabah 5,6 yı bulurum herlade sıkıntı olmaz ise ..

NESCAFE Birebir

no explode kullaniyorum spordan once enerji vermesi icin saat 1.30 şu anda hala ayaktayim normalde 9 da uyuyan insanim

Telefondan gönderildi.

hocam nescafe birebir bu ise 150-200ml bardaga ufaklardan 2 adet atıyorum biraz şekerli geliyor bu gobek yapıyor bende :) , suanda içiyorum 10dk oncesi morfin yemiş gibi esniyodum suanda cok az kaldı . 30-40dk sonra bi bardak 2 nescafe daha cekerim sabah 5,6 yı bulurum herlade sıkıntı olmaz ise ..

NESCAFE Birebir

Nescafe çok yararlı değil hocam o kadar içme bence dikkat et.

https://www.youtube.com/watch?v=lEsy09DwJfw

video ya da kanal benim değil. kategori ifşa felan da değil bildiğin türkçe haber. yinede ifşaya giriyorsa editlersiniz.

Yazık günah kendinize. Hareketsizlikten dolayı hastalanabilirsiniz ve şunuda unutmayın Hiçbir zaman bu andaki kadar genç olmayacaksınız.

Hiç etmeyin kendinize iyi bakın. Para kazanmak için sağlıktan olmayın.

Nescafe çok yararlı değil hocam o kadar içme bence dikkat et.

tekrardan esnemeye başladım 2.ci bardagı yapıcaktım bunu gordum neyse bekleyelim bakalım türk kahvesi yapsam olur aslında ama oda sıcak su ile olmuyor :) , onun bir kısayolu varsa ogrenelim turk kahvesi içelim hem severim hem yararlı

iki işi birlikte götüren arkadaşlara tavsiyem, ya reel hayattaki işinizi bırakın full yutuba yoğunlaşın, yada yutubu bırakın, her iki işi birlikte götürmek sizi hergün gün geçtikçe yıpratacaktır zamanla uykusuzluktan ötürü Mazallah sağlık problemleri baş göstermeye başlar

Neden youtube anlatsana biraz :D

//
şaka bir yana artık bende aynı durumdayım şöyle birşey oluştu bende bak suan saat gecenın iki bucugu yapıcak hiç birşeyim yok google ı acıp ne yazsam ne arastırsam yada neye baksam dıye dusunuyorum ama canım bı yandan ıstıyokı yatman lazım artık uyu kendıne ezıyet etme ama diğer yandanda dıyokı olm uyuyup napıcan vaktını uyuyarak nıye harcıyosun artık uykunun ınsanlara cok buyuk bır zarar olduğu kanısında olmayabasladım ınsanlar uyumayıp bıseyler öğrenmek ıcın bu zamanı harcasa cok verımlı bır hale gelebılır ama öte yandna uykusuz kaldıkları ıcın hıc bır halta yaramazlar büyük bir paradoxun ıcerısındeyım :D sonsuz döngü kurdum D::D:D:D:D

Son düzenleme:
Son zamanlarda çok fazla kasmıyorum doğrusu. Yaz geldi havalar sıcak. Günde 2 saat yeter çalışmak için gerisinde geziyorum artık. :) Biraz masraflı oluyor ama ne için çalışıyor yaşamak için. Yaşamın tadına varamıcaksam çalışmam daha iyi. Uykusuzluk problemini çözmüyorum çünkü öğlen 12 de kalkıyorum gece 4 te yatıyorum. Fixe bağladı yani.. Sporada başlıyorum inşallah yakın zamanda.. En azından yazın çıkın dolaşın bu zamanlar gelmez bir daha..

Hocam herseyden önce günde en az 6-7 saat uyumalısınız. Uyku önemli bunun yemek düzeni de büyük önem arz ediyor.
Sabah kahvaltısını iyi yapın. Bal tereyağ pekmez peynir yumurta gibi gıdalar vücut direnci açısından önemli.
Öğle yemeği akşam yemeğinizi aksatmadan yiyin. Bunlar mümkün olduğunca et ve sebze kombini yemekler olmalı ve ev yemeği olmalı. Dışardan fast food gıdalarını tüketmeyin. Şunları yaparsınız ciddi anlamda fark ettiğini göreceksiniz. Aldığınız kaloriye dikkat edin. Ne fazlaya kaçın ne aza.

artık youtube da işim biter bitmez kalkıyorum pc başından yoksa iş iyice kontrolden çıktı son 2-3 senedir,sağlığı kaybettin mi para hikaye,ayarında gelsin rahat gelsin hiç sıkmaya gerek yok milyon borcunda olsa gerek yok herşeyin başı sağlık.

Artik hepiniz genc yada yasli farketmez bu isi yapan herkez "Parasi olupda huzuru olmayanlardan" durumuna geldi. :D Yalanmi,rahat para kazananacaksin limiti olmayacak kazancin,istedigini alacaksin satacaksin ama huzur olmayacak.Iste Youtuberler sekil 213/a gorundugu gibi. :D

24 saatin neredeyse 14-15 i çalışarak geçiyor..

para var huzur yok artık

24 saatin neredeyse 14-15 i çalışarak geçiyor..

para var huzur yok artık

Bende 14-15 saat çalısıyorum Bende parada yok :D

İnterneti aldığım şirketten aradılar Geçen ay 280 gb kullanmıssınız Şu kadar daha ücret verırsenız 25 gb sınır olan 20mb hızınızı 70 gb sınıra yukseltebılırsınız diye Wifi ye şifre bile koymuyorum 2 tane pc nin biri indiriyor biri yüklüyor Benim wifiye ye bağlanan zaten hemen kapatırır Ne biçim ınternet bu dıye feyse dahi girmiyor diye :D

Bir ara skypa eklede elimden geldiğince yardimci olayim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri