hayır ceta network yöneticisi söyledi nasıl telif attığını
Nasıl atıyormuş telifleri
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hayır ceta network yöneticisi söyledi nasıl telif attığını
özelden yazdımNasıl atıyormuş telifleri
Network adına content id alıp sahte telif atan adamı niye network davalık etmiyor. Benim networküm olsa saniye gözünün yaşına bakmam. 2 tarafda suçlusunuz yani seninde ondan aşağı kalır yanın yok birader.
Hocam sen network ün haberi yok mu sanıyorsunİsimler ortaya dökülünce kanal sahibi yapmış oluyor. Network görmeden birşey yapamazsın hadi yaptın eşleşen giden videoları göürler salak ayağına yatıyolar
![]()
Ceta ile ben çalışıyorum, Fakat bende istediğim kanala content alabilirim çünkü girdiğimde benimde o özellik açıktı. Dileyen bir yönetici olursa ekran görüntüsü paylaşabilirim. [MENTION=9224]mNote[/MENTION]
Kısaca anlamayanlar içinde olayı şöyle açıklıyorum;
valen1m özgün bir kanal ile ceta networke giriş yapmış. Giriş yapınca content id özelliği aktif oluyor. oda özelliği kullanarak artık içerik herneyse o videolara content id almış. Sonrada cetanın ismini kullanarak sahte telif atmış olay bundan ibaret.
Ceta ile ben çalışıyorum, Fakat bende istediğim kanala content alabilirim çünkü girdiğimde benimde o özellik açıktı. Dileyen bir yönetici olursa ekran görüntüsü paylaşabilirim. [MENTION=9224]mNote[/MENTION]
Kısaca anlamayanlar içinde olayı şöyle açıklıyorum;
valen1m özgün bir kanal ile ceta networke giriş yapmış. Giriş yapınca content id özelliği aktif oluyor. oda özelliği kullanarak artık içerik herneyse o videolara content id almış. Sonrada cetanın ismini kullanarak sahte telif atmış olay bundan ibaret.
Konuda anlatılmak istenen bence şu:
valenimin kanalına sahte telif gelmiş, ilgili konu:
https://www.ytpara.com/konu-disi/120942-gma-network-inc-fake-telifci.html
Telif atan kişinin kanalı haliyle sağlam. o kategoride 1 kanal sağlam duruyormuş.
Valen1im o kişiyi bulmak için, sağlam duran kanalın videolarını alip kendi kanalına yüklemiş ve content idi açmış..
Telifçi isyan etsin ve bi nevi kim oldugunu anlamış olurum diye düşünmüş.
Haliyle şimdi baktıgımızda isyan eden klausner12 olarak forumda ortaya çıkıyor.
Yani sağlam duran kanalın sahibi o. ve diğerlerine telif atan kişide haliyle otomatikmen klausner12 deşifre olmuş oluyor.
Sonuç itibariyle klausner12, 18k tlye içeriği satiyor. sonrada etrafa sahte telif atiyor..
ve şimdi bu konuyla deşifre olmuş oluyor. Benım anladıgım bu. Eğer klausner12 düzgün bir açıklama yapamazsa sınırsız banlanmalı.
içerik ismide ibreti alem için forumda paylaşılmalı. her sahte telif işine girenin sonu böyle olmalıki, en azından biraz çekinirler..
aksi takdirde vale1imde banlanmalı.
Telif atan kişinin kanalı haliyle sağlam. o kategoride 1 kanal sağlam duruyormuş.
Valen1im o kişiyi bulmak için, sağlam duran kanalın videolarını alip kendi kanalına yüklemiş ve content idi açmış..
Yani sağlam duran kanalın sahibi o. ve diğerlerine telif atan kişide haliyle otomatikmen klausner12 deşifre olmuş oluyor.
Sonuç itibariyle klausner12, 18k tlye içeriği satiyor. sonrada etrafa sahte telif atiyor..
ve şimdi bu konuyla deşifre olmuş oluyor. Benım anladıgım bu. Eğer klausner12 düzgün bir açıklama yapamazsa sınırsız banlanmalı.
içerik ismide ibreti alem için forumda paylaşılmalı. her sahte telif işine girenin sonu böyle olmalıki, en azından biraz çekinirler..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.