Ceta Network (Sahtekarlığı) Sahte Content_id

Benxe ne olduğu aşikarda 28 tl ye forumdan aldığım fıstığı yiyerek izliyorum ben de :)

Anladığım kadarıyla content_id leri partnerdeki bir kanal sahibi kafasına göre açmış. Content_id li hesaplar öyle herkese dağıtılıyor mu partnerlerde?

Network adına content id alıp sahte telif atan adamı niye network davalık etmiyor. Benim networküm olsa saniye gözünün yaşına bakmam. 2 tarafda suçlusunuz yani seninde ondan aşağı kalır yanın yok birader.

Network adına content id alıp sahte telif atan adamı niye network davalık etmiyor. Benim networküm olsa saniye gözünün yaşına bakmam. 2 tarafda suçlusunuz yani seninde ondan aşağı kalır yanın yok birader.

Hocam sen network ün haberi yok mu sanıyorsun :D İsimler ortaya dökülünce kanal sahibi yapmış oluyor. Network görmeden birşey yapamazsın hadi yaptın eşleşen giden videoları göürler salak ayağına yatıyolar ;)

Hocam sen network ün haberi yok mu sanıyorsun :D İsimler ortaya dökülünce kanal sahibi yapmış oluyor. Network görmeden birşey yapamazsın hadi yaptın eşleşen giden videoları göürler salak ayağına yatıyolar ;)

Oda bir ihtimal tabi belki dediğin gibi aralarında organize ettiler.

hocam nasıl telif attığım konusunda size özel mesaj gönderiyorum. Klausner'de nasıl telif atıldığını biliyor aslında o da sizinle paylaşabilir de neyse. Arada partneri onların bilgisi olmadan sıkıntıya soktuğum için konuyu uzatmayacağım burada. Fakat Klausner seninle buluşmamız çok yakındır.

Ceta Network kim, GMA kim pek tanımıyorum.Diğer yandan cms sahibinin haberi olmadan nasıl telif atılabiliyor aklım almıyor.En nihayetinde cms sahibi eşleşenleri, telifleri panelinden görecektir.

Ceta ile ben çalışıyorum, Fakat bende istediğim kanala content alabilirim çünkü girdiğimde benimde o özellik açıktı. Dileyen bir yönetici olursa ekran görüntüsü paylaşabilirim. [MENTION=9224]mNote[/MENTION]
Kısaca anlamayanlar içinde olayı şöyle açıklıyorum;

valen1m özgün bir kanal ile ceta networke giriş yapmış. Giriş yapınca content id özelliği aktif oluyor. oda özelliği kullanarak artık içerik herneyse o videolara content id almış. Sonrada cetanın ismini kullanarak sahte telif atmış olay bundan ibaret.

Ceta ile ben çalışıyorum, Fakat bende istediğim kanala content alabilirim çünkü girdiğimde benimde o özellik açıktı. Dileyen bir yönetici olursa ekran görüntüsü paylaşabilirim. [MENTION=9224]mNote[/MENTION]

valen1m özgün bir kanal ile ceta networke giriş yapmış. Giriş yapınca content id özelliği aktif oluyor. oda özelliği kullanarak artık içerik herneyse o videolara content id almış. Sonrada cetanın ismini kullanarak sahte telif atmış olay bundan ibaret.

hocam o zaman ceta'nın yöneticisi gelcek aydınlatacak forumu. Benimde bildiğin network'ün haberi olmadan atamaz. Konu şuan çok kapalı kutu ama o kotu açılırsa çok canlar yanacak gibime geliyor. Bence telif atan yiyende şuan şüpheli

Eğer Ceta benim bilgim yok ben panelde görmedim diyorsa gelsin konusunu açsın ilgili şahsıda dava etsin buda emsal olsun bütün çakallara ki bidaha birileri böyle kurnazlık yapmadan önce iyi düşünsün.

Ceta konu açamaz zamanında konuyu açtığı gün mNote tarafından banlanmıştı :D

Konuda anlatılmak istenen bence şu:

valenimin kanalına sahte telif gelmiş, ilgili konu:
https://www.ytpara.com/konu-disi/120942-gma-network-inc-fake-telifci.html

Telif atan kişinin kanalı haliyle sağlam. o kategoride 1 kanal sağlam duruyormuş.

Valen1im o kişiyi bulmak için, sağlam duran kanalın videolarını alip kendi kanalına yüklemiş ve content idi açmış..

Telifçi isyan etsin ve bi nevi kim oldugunu anlamış olurum diye düşünmüş.
Haliyle şimdi baktıgımızda isyan eden klausner12 olarak forumda ortaya çıkıyor.
Yani sağlam duran kanalın sahibi o. ve diğerlerine telif atan kişide haliyle otomatikmen klausner12 deşifre olmuş oluyor.

Sonuç itibariyle klausner12, 18k tlye içeriği satiyor. sonrada etrafa sahte telif atiyor..

ve şimdi bu konuyla deşifre olmuş oluyor. Benım anladıgım bu. Eğer klausner12 düzgün bir açıklama yapamazsa sınırsız banlanmalı.

Son düzenleme:
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] banlamışsa doğru bildiği bişeyler vardır. Sonuçta bu adamlarda panel var. Gözleri görmüyo mu bunların atılan telifi, eşleşeni yani bu iş şahibeli, yok biz temiz iş yapıyoruz diyolarsa o şahsı dava edecekler gelip burayada evrağını koyacak. Yoksa benim gözümde onlarda suçludur.
Böyle saçmalık olur mu benim şirketimi marka adımı adamın biri alıp sahte kullanacak maddi çıkar sağlayacak ben hiçbişey yapmayacağım. Yapmıyor göz yumuyorsam ozaman bende aynı yolun yolcusuyum demektir. Bunun başka açıklaması yok.

Telif atan kişinin kanalı haliyle sağlam. o kategoride 1 kanal sağlam duruyormuş.

Valen1im o kişiyi bulmak için, sağlam duran kanalın videolarını alip kendi kanalına yüklemiş ve content idi açmış..

Yani sağlam duran kanalın sahibi o. ve diğerlerine telif atan kişide haliyle otomatikmen klausner12 deşifre olmuş oluyor.

Sonuç itibariyle klausner12, 18k tlye içeriği satiyor. sonrada etrafa sahte telif atiyor..

ve şimdi bu konuyla deşifre olmuş oluyor. Benım anladıgım bu. Eğer klausner12 düzgün bir açıklama yapamazsa sınırsız banlanmalı.
içerik ismide ibreti alem için forumda paylaşılmalı. her sahte telif işine girenin sonu böyle olmalıki, en azından biraz çekinirler..
aksi takdirde vale1imde banlanmalı.

valenimi tanımam o konu benim arkdaşımın konusu hocam ve evet arkadaşıma telif atan arkdaş baya arsız birşey

içerik ismide ibreti alem için forumda paylaşılmalı. her sahte telif işine girenin sonu böyle olmalıki, en azından biraz çekinirler..

Ben de sizin anlattığınız şekilde algıladım olayı hocam. Klausner12'de suçlu gibi duruyor.

Ceta Network ün sahiplerini tanırım yüzyüze de görüşmüşlüğüm var, hak hukuk kısmında çok hassaslar, böyle bişey yapabileceklerini düşünmüyorum tabi ama arkaplanda ne var onu da bilmiyorum.

---------- Spam Engelliyici 22:38 ---------- Önceki Mesaj 22:36 ----------

Scammer falan da denmiş ama adamlar 30 tl kalan kazancımı da bildiriyorlar hangi hesabına gönderelim diye

Konuyu çok güzel özetlemiş bence ve buna 2 tarafında çıkıp evet böle oldu veya böyle olmadı diye cevap vermesi gerekiyor şahsi düşüncem.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri