Culture_Machine2 MCN'si Düzenbazlığı.

• Kullanıcı YoutubeSEO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Bi olayi yok. Kanallari yuksek ihtimalle managed olarak kabul ediyorlar, bu sayede videolarda engel gonderme yeri aciliyor. Bi kac sivri akillida bu sayede eslesen/engel gondererek kazanc saglayabilecegini saniyorda 2-3 itirazdan sonra durumu farkeder el atarlar. Biseyide suistimal edip cilkini cikartmayin arkadas, cunku adim gibi eminim bunu yapanlar aramizdalar.

Bi olayi yok. Kanallari yuksek ihtimalle managed olarak kabul ediyorlar, bu sayede videolarda engel gonderme yeri aciliyor. Bi kac sivri akillida bu sayede eslesen/engel gondererek kazanc saglayabilecegini saniyorda 2-3 itirazdan sonra durumu farkeder el atarlar. Biseyide suistimal edip cilkini cikartmayin arkadas, cunku adim gibi eminim bunu yapanlar aramizdalar.

Aynen öyle, belki şirket bile bilmiyordur managed'in yetkilerini. Çıkar kokusu 1-2 haftaya kadar.

Okadar çok suistimal eden varki artık türkiye özel önlem alacaklar.Belkide almışlardır :confused:

asıl şirkete mail atsanız nasıl olur hocam. Dikkate alırsalar engel atan şahış mahkemelerde beya bi sürünür sanki

---------- Spam Engelliyici 22:37 ---------- Önceki Mesaj 22:34 ----------

Bunlarda bulunan kanalın spam kanalmı ?
evet spam kanal hocam

benimde 1 tane videoma 5 tane ayrı ayrı engel yollamış ve kanalın para kazanamsını ve +15 ı kapattırmış

videodan parada kazanmıyordum eşleşenli videoydu

bu her kimse bu forumdan olduğuna inanıyorum yakında kokusu çıkar

benim 2 farklı partnerdeki aynı videolarıma telif atmış. bunlar kesin sahte telif firmasımı arkadaşlar ?

Zaten flagcılarda aramızda.Ne birbirini çekemeyen milletiz böyle.Sırf bu yüzden tüm düzen değişmedi mi youtubede ? Belki yıllarca rahattık ama durmadık, quiz satışları,gmail satışları,spamın çılkını çıkarma, flag,telif daha bir sürü şey.Avrupadaki,Amerikadaki adam korkar aman bişey atmiyim yapmiyim sonra bana dava açarlar diye.Bizde tam tersi korku falan yok.Ben kazanayım başkası kazanmasın var.Forumda'da takip ediyorum sonunda youtube dize getiriyor yavaş yavaş özgüne kayıyor çoğu kişi.

İleride umarım forum özgüncüler ile dolar taşar.Güzel bir ortam olur.

---------- Spam Engelliyici 02:17 ---------- Önceki Mesaj 02:13 ----------

@fatihbaz @hsehan1 @fsever
konunun tamamen silinmesi gerek yoksa kötü kişilerin eline geçecek. ki geçti bile..

Ayrıca bu arkadaş incelensin bence.Neden hemen sildirmek istiyorsunuz konuyu.Ortada bir yanlış var kimin eline geçerse geçsin partner eninde sonunda haberi alacak ve hesapları incelemeye alacak.Sahte olan herşeyi geri alacak...

Merhaba,

Bugün bir kaç videoma Culture_Machine2 adlı MCN'den dünya engeli aldım. Videolar Türkçe ve uzun içerik. Videoların hangi firmaya ait olduğunu çok iyi biliyorum ve bu MCN ile uzaktan yakından alakası yok.

Farklı videolarda (yabancı kategorilerde vs.) bu MCN'ye ait çizgi filmler, diziler görmüştüm. Yeni bir dolandırıcı MCN olduğu kesin ve Türkiye'den de bir kaç kendini akıllı sanan varlık bu firmaya kanal sokarak Content_ID aldığını düşünüyorum.

Sizler de videolarınıza bu firma tarafından dünya engeli yerseniz direkt itirazda bulunun, kaybedecek bir şeyiniz kalmamış o kanalda zaten.

piyasada uyanık ******** çok kardeş ben olsam ne var ne yok itiraz ederdim ancak dünya engelinin kötü tarafı 1 ayı buluyor süreç uzun 1 ay üstünden kazanır sonra kabul eder geçer

e Bu adamlar ozaman 500 kişiye eşleşen atıp ayda 6 haneli falan mı götürüyor anlamadım nasıl bi hazımsız herif bunlar

bu kadar telif yollayıp yt'nin kanalı kapatmaması gerçek olduğuna işaret eder eğer telif sahteyse yolla itirazı açarlar

Merhaba arkadaşlar bir gelişme var;

İtirazımdan sonra yaptıkları eşleşen bildirimine "DAVACI Culture_Machine2 Dizi web TV adına" ibaresi getirilmiş.

1752incij168688.png

Bu kanal her kiminse tanıyan bilen var mı?

Merhaba arkadaşlar bir gelişme var;

İtirazımdan sonra yaptıkları eşleşen bildirimine "DAVACI Culture_Machine2 Dizi web TV adına" ibaresi getirilmiş.

1752incij168688.png

Bu kanal her kiminse tanıyan bilen var mı?

13 ocağa kadar bir bekleyelim hocam cevap gelmezse itiraz olumlu olacak ama bu 2. bir eşleşen atmayacağı anlamına da gelmez kansızlar

Dizi web TV kim bilmiyorum ama bütün türk filmlerini kendi atıyor millete telif yagdırıyor...

Şöyle bir şeyler buldum ama bununla alakası olabilr mi?

https://www.youtube.com/channel/UCCFuaOSGdB5CcXfh5nfnKpw/about

https://www.youtube.com/channel/UC8k-d9TMY9sRdnlrHeacbbw/about

Dizi Web Tv (saysek45784) videoları - Dailymotion

Bu akıllı arkadaş her kimse TV'deki dizilere ait kanallar açıp kimisinde sonuna Dizi Web TV ekleyip faaliyet gösteriyor.

Google'da "dizi web tv" şeklinde aratınca da kanıt olabilecek sonuçlar çıkıyor.

Her iki YT kanalı bana aittir ama bu olayla uzaktan yakından alakam yoktur söyleyeyim.

Zaten Türk Dizisi işini geçen sene ocak ayında bitirdim ve birdaha türkçe içerik atmadım ki atsam bile böyle millete eşleşen dünya engeli tarzı bir ********liği yapmam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri