Demekki Sebepsizde Adsense Banlanabiliyormuş!! İçim Yanıyorr :((

Hocam sen olsan günlük hala 3000 dolar kazandıran videoyu silmeye elin varırmıydı...

Tabikide varırdı hocam bu irregal bir iş sonuçta video senin değil biraz mebla biriktirdikten sonra silmen lazımdı ne gelirse kardır mantığı ile olmaz ne yazık ki 11.000.000 diyorsun youtube illa ki buna bir bakar ama sıkma canını mobilim tam okuyamadığın yazını eğer videona telif gelmeden adsenseni kapattılarsa alırsın paranı ayrıyetten irtibata geç çok düşük bir ihtimalde olsa belki açarlar açmaları ayları bulur ama hiç yoktan iyidir tekrar geçmiş olsun kafana takma ve unutma ölümden başka her şey alan üzülme sakın !

geçmiş olsun keşke zamanında silebilseydin be hocam..

geçmiş olsun öncelikle. kurtarmaya çalış fazla takma kafana yok gibi say. olursa olur sevin. ginedede devam et yoluna pes etme asla.

Arkadaşlar bu forumda da başka forumda da bir kaç kez okuduğuma göre silinen videolara bile telif geldiği oluyormuş...Çünkü indexleme hemen kaybolmuyormuş...O yüzden videoyu silseydim bile telif yemeyeceğimin garantisi yoktu...Sizlerin de dediği gibi her şey kısmet...Yılmak yıkılmak yok...Yola yeniden koyulma zamanı şimdi...Ama hakkımı da elimden geldiğince aramaya çalışacağım...Bu Adsense ile ilgili yazışmalarda illaki İngilizce mi gerekiyor...Türkçe yazışma yapamıyormuyuz...

duruma üzüldükte. bu dediğine katılmıyorum
bide kendini o videonun yapımcısı yerinme koy senin videondan başkası 17.ooo$
kaznasa bu uğraşmak didinmek değil. kendimizi kandırmayalım.o meblağ az bi para değil. tekrar geçmiş olsun hocam..

Öyle düşünüyosan biz youtube işini bırakalım topluca.Forumda 1000 kişi varsa 10'u kendi videosunu yapıyo.Oda belki tutar diye :) İnce işlere girmeye gerek yok.Arkadaş hakkını arasın.Tekrar geçmiş olsun.

Öncelikle arkadaşa çok üzüldüm bence olayın kesinlikle bırakma durmadan mail at ve google forumuna adsense gir ordan mail illa cevap vericeklerdir peşine bırakma benimde adsense gitmişti google forumuna durmadan mesaj atmıştım şuanda adsense açıldı çoğu kimse unut dedi adsense ama herkese rağman açtırdım o yüzden işin peşine bırakma dediğin gibi google sürekli mail at google adsense forumunda konu aç ve mağdur olduğun durumu anlat cevap vericeklerdir büyük geçmiş olsun kardeşim

Öyle düşünüyosan biz youtube işini bırakalım topluca.Forumda 1000 kişi varsa 10'u kendi videosunu yapıyo.Oda belki tutar diye :) İnce işlere girmeye gerek yok.Arkadaş hakkını arasın.Tekrar geçmiş olsun.

bende diyorum ki hakkı yok :) hak o videonun telif sahibinin o parayı hak eden o. ha dostumuzun durumuna üzülmedik mi empati yapmadıkmı yaptık tabi üzüldük. ama vay google sen nasıl bunu yaparsın diyecek bi durum yok dava açılmadığına dua edilmeli :)

gerçekten geçmiş olsun.

çok büyük geçmiş olsun hocam bencede 7/24 mesaj yağmuruna tutun bilgili kişilerede sormayı unutmayın öle kapandı bırak git olmasın uğraşın kesin

Hocam çok geçmiş olsun.Canınızı sıkmayın diyeceğim ama kimin başına gelse canı sıkılır.Acaba şu teoriyi mi doğruluyor bu olay?

Forumda daha önce adsense den bir seferde kaç para alsam incelemeye takılmaz/problem olmaz diye.Kimileri 5000 dolar derken serkan abiydi yanlış hatırlamıyorsam 4000 dolar demişti.Şimdi daha önce böyle bir meblağ almadan bu ay yüksek bir miktar alınca muhtemelen incelemeye girdiniz ve google yetkilileri bu duruma sinirlendi.Kendi param gitmiş kadar üzüldüm.Tekrar geçmiş olsun.

Öncelikle geçmiş olsun dostum.Daha önce açtıran 2-3 kişi biliyorum adsensesini.İrtibatı sakın elden bırakma bi yandan sürekli sıkıştır forumda ing. bilen arkadaşlar varsa yardımcı olur inş.

Geçmiş olsun, YT artık tek telif yesenizde para kazanmayı devre dışı bırakıyor kanalda.
Sizinde alacağınız mebla yüksek olunca, Arada Adsenseyi banlamış, gerçekten kötü bir durum.
Mail yağmuruna tutmanızı öneririm, belki bir sonuç çıkacaktır.
O kazancı ödemeselerde Adsenseyi açtırabilirsiniz belki.

Geçmis olsun hocam, üzücü olay, gidene bakmayacaksin serkan usta nin dedi gi gibi yola devam.

geçmiş olsun keşke zamanında silebilseydin be hocam..

geçmiş olsun öncelikle. kurtarmaya çalış fazla takma kafana yok gibi say. olursa olur sevin. ginedede devam et yoluna pes etme asla.

geçmiş olsun. youtube bol bol mail at umarım dönüş yaparlar.

Öncelikle arkadaşa çok üzüldüm bence olayın kesinlikle bırakma durmadan mail at ve google forumuna adsense gir ordan mail illa cevap vericeklerdir peşine bırakma benimde adsense gitmişti google forumuna durmadan mesaj atmıştım şuanda adsense açıldı çoğu kimse unut dedi adsense ama herkese rağman açtırdım o yüzden işin peşine bırakma dediğin gibi google sürekli mail at google adsense forumunda konu aç ve mağdur olduğun durumu anlat cevap vericeklerdir büyük geçmiş olsun kardeşim
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar...crazykanka61 arkadaşım gibi daha önce adsensesi kapanıp açtırmak için uğraşan ve olumlu sonuçlar alan arkadaşlar kullandığınız yöntemlerden bahsederseniz minnettar kalacağım...

bende diyorum ki hakkı yok :) hak o videonun telif sahibinin o parayı hak eden o. ha dostumuzun durumuna üzülmedik mi empati yapmadıkmı yaptık tabi üzüldük. ama vay google sen nasıl bunu yaparsın diyecek bi durum yok dava açılmadığına dua edilmeli :)

Neyse arkadaşa geçmiş olsun :)

Doğru söylüyorsun arkadaşım sonuna kadar haklısın...Biz bu yola çıktığımızda bu tür sonuçları göze alarak çıkıyoruz zaten...Ama işte meblağ büyük ihtiyaçlarda büyük olunca ve ihtiyaçlarıda karşılamaya bu kadar yaklaşmışken koyuyor insana beee :)

Geçmiş olsun miktar büyük gerçekten ama başlık yanlış olmuş,telif de sebep sayılmıyorsa ne kalıyor geriye zaten,ben saldırı olduğunu sanmıyorum bu hacimde videoya saldırı da yapmak kolay değil google un bu yüzden ban attığını sanmıyorum.Tok gözlü olmakta fayda var 5000 dolarda bile silseymişin videoyu yine çok iyi paraymış,sağlık olsun olmuşla ölmüşe çare yok.

Geçmiş olsun miktar büyük gerçekten ama başlık yanlış olmuş,telif de sebep sayılmıyorsa ne kalıyor geriye zaten,ben saldırı olduğunu sanmıyorum bu hacimde videoya saldırı da yapmak kolay değil google un bu yüzden ban attığını sanmıyorum.Tok gözlü olmakta fayda var 5000 dolarda bile silseymişin videoyu yine çok iyi paraymış,sağlık olsun olmuşla ölmüşe çare yok.

Hocam kanalın kapanmasından bahsetmiyorum adsensenin banlanmasından bahsediyorum...Sorarım sana telif yediğinde hangi adsensen kapandı şimdiye kadar...en fazla kanalın kapanır ya da ne bileyim kanalının para kazanması devre dışı bırakılır...İlk mesajımda da belirttiğim gibi video patlamadan önce içeride 600 dolarım vardı en azından onu alırdım...

Hocam kanalın kapanmasından bahsetmiyorum adsensenin banlanmasından bahsediyorum...Sorarım sana telif yediğinde hangi adsensen kapandı şimdiye kadar...en fazla kanalın kapanır ya da ne bileyim kanalının para kazanması devre dışı bırakılır...İlk mesajımda da belirttiğim gibi video patlamadan önce içeride 600 dolarım vardı en azından onu alırdım...

üstad farkındayım ama senin bu olay oldukça hacimli,genelde telif nedeniyle adsense kapatmamaları böyle bir hakları olmadığı anlamına gelmiyor adsense sözleşmesinde muhakka vardır böyle bir kural,kendine ait olmayan bir içerik için fazla cüretkar davranmışsın kesinlikle,10 milyonlardan bahsediyorsun detaylı incelemeye girmemesine imkan yoktu zaten.

üstad farkındayım ama senin bu olay oldukça hacimli,genelde telif nedeniyle adsense kapatmamaları böyle bir hakları olmadığı anlamına gelmiyor adsense sözleşmesinde muhakka vardır böyle bir kural,kendine ait olmayan bir içerik için fazla cüretkar davranmışsın kesinlikle,10 milyonlardan bahsediyorsun detaylı incelemeye girmemesine imkan yoktu zaten.

Neyse arkadaşım kusuruma bakma haklı olabilirsin sonuçta her bir olaydan dersler çıkarmak gerekli...Allah önüme bir daha böyle bir imkan çıkarırsa belli bir noktadan sonra uzayan kolu kesmekte tereddüt etmeyeceğim artık :D

Neyse arkadaşım kusuruma bakma haklı olabilirsin sonuçta her bir olaydan dersler çıkarmak gerekli...Allah önüme bir daha böyle bir imkan çıkarırsa belli bir noktadan sonra uzayan kolu kesmekte tereddüt etmeyeceğim artık :D

Kardeş yöntemi sormussun öncelikle en yararlı sonuç şudur google adsense e-mail at 2 kere sonra cevap vermezlerse 4 kere daha at yine at sonra google adsense forumuna gir ve konu aç google adsense orda çalışanların gözüne batabilirsen onlar sana yardım edicektir ben böyle yaptım herkese cevap vermiyorlar öncelikle bunu denemelisin denemeden olmuyor bu işler bunları yap sonucunda inş olumlu sonuç alırsın

Kardeş yöntemi sormussun öncelikle en yararlı sonuç şudur google adsense e-mail at 2 kere sonra cevap vermezlerse 4 kere daha at yine at sonra google adsense forumuna gir ve konu aç google adsense orda çalışanların gözüne batabilirsen onlar sana yardım edicektir ben böyle yaptım herkese cevap vermiyorlar öncelikle bunu denemelisin denemeden olmuyor bu işler bunları yap sonucunda inş olumlu sonuç alırsın

Çok sağol arkadaşım...Yapı gereği bu konularda azimliyimdir...eğer bir çıkış yolu varsa sonuna kadar zorlamaya kararlıyım...Gücüm yettiğince deneyeceğim...Sağol varollll...

Öncelikle çok geçmiş olsun.Ama bana böyle bişe olucak,büyük konusmiyim ama ne yapar ne eder o parayı alırım.Nedir bu arkadaş.İnsanlar uraşıyor bişeler yapıyor.Onuda alıyolar ellerinden.Sakın işin peşini bırakma.İngilizcen varsa sürekli itibara geç.Yoksa ing bilen bi arkadaşın vs aracılıgıyla hep mail yolla.Bence işin peşini bırakma.Yeniden geçmiş olsun.
bir cümle kuracağım şimdi inşallah yanlış anlaşılmaz.

umarım başına gelir de bol keseden sallayınca hiçbir şey olmuyormuş anlarsın. :rolleyes:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri