[email protected] - Bu forumda mı? bu

• Kullanıcı CemaLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Şikayetim Var
telif melif neysede bizim Türk milleti gerçekten kıskanç aciz seviyemi bozmak istemiyorum ama parayı sen vermiyorsun youtube veriyor oda kâr ediyor reklamdan ona göre pay veriyor bir kendi milletinden insan azbuçuk kazansa bu kötü birşeymi yani insanlar fakir olunca hoşunuzamı gidiyor x kişi youtubede milyonlar kazanıyorsa bırakında türklerde aylık 300 400 kazansınlarya para senin cebinden çıkmıyorki anlamıyorum bu amaçlarını

Sen hangi kafadansın?
Ben böyle insanları babamın oğlu olsa bile ş.iz derim.
Ben aklı başında çalıntı videolara başkası telif attı diye kendi ırkına laf söyleyenlere aklını başına devşir genç diyen kafadanım sarı yeğenim. Sakin ol babanın oğluna ne söylersen söyle.

Son düzenleme:
Bende 2 tane telif yedim kendisinden 3. de yoldadır kesin. Geri bildirim falan yapsam mı acaba sonuç alan var mı ?

Son düzenleme:
banada 2 telif atmış yahu birininde geri bildirim işe yaramamışki

Bugün bana da telif attı karşı bildirim yapayım mı işe yarayan oldu mu?

Bir de gurkan~~ telif karşı bildirim yöntemini satın almıştım giriş bilgilerini unuttum. bu konuda zaten herkese aynı giriş bilgileri ni atmıştı galiba. Yardımcı olabilecek arkadaş lari bekliyorum.

hiç ummadığım bir telif yedim,çalıştığım dil ise kimsenin aklına gelmez..koskoca yt yine yeni ve yeniden bir türk arkadaş bana sahte telif atmış...birşey derdim şimdi ama..neyse..

hiç ummadığım bir telif yedim,çalıştığım dil ise kimsenin aklına gelmez..koskoca yt yine yeni ve yeniden bir türk arkadaş bana sahte telif atmış...birşey derdim şimdi ama..neyse..

Kimsenin aklına gelmeyeceği şeyleri yaptığın için kazanıyorsun üstad :)

İçerik çizifilm değil mi?
Sahte telif olayına yt önlem almadığı sürece bu tür konular ile sürekli karşılaşacağız. Temennim ise bu sahte telifçinin ytpara formundan olmaması.

Kimsenin aklına gelmeyeceği şeyleri yaptığın için kazanıyorsun üstad :)

Allah herkese benim kazandığım fazlasını versin dilerim..ama günde 3-4 saat uykuyla çalışıyorum,sanırım youtube yi benim kadar didikleyen yoktur...
araştırma,deneme,yanılma ve en önemlisi olaya farklı yerden bakmak lazım...farklı bakış açısı :)

İçerik çizifilm değil mi?
Sahte telif olayına yt önlem almadığı sürece bu tür konular ile sürekli karşılaşacağız. Temennim ise bu sahte telifçinin ytpara formundan olmaması.
Hocam çizgi film zaten biliyorsunuzdur ismini.
Üste çıkmaya başlayınca bu şeref yoksunu şahıs hemen sahte teliflere başlıyor.

Eminim ki bu forumdan bu şahıs

Allah herkese benim kazandığım fazlasını versin dilerim..ama günde 3-4 saat uykuyla çalışıyorum,sanırım youtube yi benim kadar didikleyen yoktur...
araştırma,deneme,yanılma ve en önemlisi olaya farklı yerden bakmak lazım...farklı bakış açısı :)

Amin hocam.. Ne güzel işte Allah emeklerinizi boşa çıkarmıyor, sizi her zaman takdir etmişimdir, başarılarınız daim olsun, Rabbim bol kazançlar versin..

Birgün ters birine denk gelecek peşine düşecekler onun ama bakalim ..

Şuan arama yapınca Clara ..... isimli kanal göze batıyor bu kanal atmış olabilir ilk sayfadaki tüm videolar uçmuş .

oQ1WM7.jpg

Birde bu çakal var.
Bu 2 sahte telifi atanlara Güneşli Günde Yıldırım düşsün.
:D

oQ1WM7.jpg

Birde bu çakal var.
Bu 2 sahte telifi atanlara Güneşli Günde Yıldırım düşsün.
:D

Bunun sahte oldugunu sanmiyorum. Cartoon Network calisani diye biliyorum. Google video uzerine yuklenen videolara bile telif gondermis zamaninda. Sadece youtube ile alakali degil yani.

Bunun sahte oldugunu sanmiyorum. Cartoon Network calisani diye biliyorum. Google video uzerine yuklenen videolara bile telif gondermis zamaninda. Sadece youtube ile alakali degil yani.

%1.00000000 istediğin kadar sıfır koy.
Sahte.

1. neden tüm kanallara telif atmıyor sadece tutan kanallara atıyor.
2. neden bir tane dosyaya atıyor birkaç dosyaya atıyor kafasına göre kanalı sakatlıyor.
3. neden Kanalı KAPATTIRAMIYOR ne kadar telif atsada.
Tüm videolara telif atmaya çalışıyor 2 ihtar görüyor vs. . .

Gerçek teliflerde kanalı kapattırırlar.
Milyon tane gerçek teliften kanalım uçtu.
:cool:

%1.00000000 istediğin kadar sıfır koy.
Sahte.

1. neden tüm kanallara telif atmıyor sadece tutan kanallara atıyor.
2. neden bir tane dosyaya atıyor birkaç dosyaya atıyor kafasına göre kanalı sakatlıyor.
3. neden Kanalı KAPATTIRAMIYOR ne kadar telif atsada.
Tüm videolara telif atmaya çalışıyor 2 ihtar görüyor vs. . .

Gerçek teliflerde kanalı kapattırırlar.
Milyon tane gerçek teliften kanalım uçtu.

https://www.google.co.th/?gws_rd=cr...q="[email protected]"&start=0

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri