Alhambra
Yasaklanmış
Hocam konu dışı olacak ama sadece 1 bölüm yayınlanan bir diziyi neden yükledin ki?
Geçmiş olsun..
ikoncan ile Tapatalk'tan gönderildi.
Geçmiş olsun..
ikoncan ile Tapatalk'tan gönderildi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bilader adam olun adam ne diyim artık bu kadar mı bir insan adi olur ya ne yapayım şimdi bende senın kanalını mı şikayet edeyim ?
SAKLI KALAN dizisi "hackliyim mi lan bunu" bu yazıyı sana yedirtirim kardeşim bu forumdada kim oldugunu biliyorum bütün kanallarını biliyorum
burada ki amaç sahte telifçiler sahte spam diye video işaretleyenler adam gibi gel özür dile ifşa etmiyeyim seni
İsimi verin gitsin hocam.
Bosver ozuru falan. Ifsa et, oyle adamlarin forumda yeri olmamali zaten.
Hatta şahsi görüşüm foruma üyelik alımının kapanmasıdır. Son dönemlerde gene bu tarz şeyler artmaya başladı.
Yanlış Anlaşılmaya kurban gittiği söyleniyor arkadaşın ne kadar doğru bilemiyorum ancak öyleyse hepimizin özür dilemesi gerekiyor.
Ancak o yaptıysa sahte işini iyi ki kapandı derim.
Yanlış Anlaşılmaya kurban gittiği söyleniyor arkadaşın ne kadar doğru bilemiyorum ancak öyleyse hepimizin özür dilemesi gerekiyor.
Ancak o yaptıysa sahte işini iyi ki kapandı derim.
Sende demistin sanirim SakliKalan sahte telif atiyor diye? Ayrica kendiside kanal kapattiran Tubevizyon diyor, ama o kanalda SakliKalan dizisi dahi yok. Son zamanlarda o diziyi atan SakliKanal varmis zaten. Ustune birde adami tehdit ettikten sonra kapaniyor direkt olarak. %0,001 lik tesaduf oraninin gerceklesebilmesi ne kadar mantikli bilemiyorum.
keske önceki mesajını silmeseydin hocamda ne yazdığını buraya tasısaydım... yanlıs hatırlamıyorsam adam ıcın benımde kanalımı kapattırdı gibi birseydi... cok celişti bak yazdıkların.... 2 kişiyi dinlemeden birini suclama her zaman yanlıs.. sözüm sadece sana değil yanlıs anlama.
Saygılar
Ben de şüpheleniyorum hala.
Çünkü abi dizi atarken kimin attığı belli zaten.
Son 1 saatte aynı diziyi atan 2 kişi var benim kanal telif yiyorsa telifi kimin attığı belli değil mi ?
Saklı Kalan'dan ben hala şüpheliyim açıkçası hemen demagoji yaptı diye yumuşuyor herkes.
demogoji olayı değil olay yargısız infaza deniyor.. Ve bu olay bizim Türklerde var sadece... 1 kusu kuyuya tas atıyor 40 kısı cıkartmaya calısıyor.. Ama kimse sormuyor niye o kuyuya tas attın diye? umarım acıktır anlatmak istediğim
Ben konu başında ispatla falan demiştim bayburt'a, sonra baktım kendinden çok emin kesin o diyor, ben de saklı kalan dan zaten yoğun şüpheleniyordum. xxx dizisini atıp kendisine bişi olmuyor diğer tüm kanallar kapanıyor? Bu iş de bir terslik yok mu? Bütün izlenimleri çekiyor. Şüphelenmemek saçma olurdu. Herkesi de bu kanala tepkili görünce dedim işte tam düşündüğüm gibi bu çıktı. Bence düşük bir ihtimal de değildi.
Kendisi olmadığını ıspatlamalı ben sözlere güvenmiyorum. İçgüdüsel olarak o kanalı mahsum hissetmedim ben.
bir kişiyide içgüdüsel olarak suclamak ne kadar doğrudur acaba? Neyse bakalım olan oldu forum coluk cocuk doldu. Maşallah.. Bize bulaşmasalar bari!
Bu işi yapıyorsan sezgilerin gelişir, ve birçok yönden 1 kişi üzerinde toplanıyorsa oklar sorgulanır bu gayet doğal.
Bu gibi durumlarda ispat çok önemli o konuda haklısın. Bayburt ispat niteliğinde birşey söylemişti istediğimizde. Ordan sonra daha da inandık o olduğuna.
o zaman ben 5 arkadas bulayım senin 2 3 kanalını bıleyım aynı sektördeyiz sonra sana konu acıp burdan yazayım yazıları... forum zaten dunden ınanıyor herkes aa böyle aa söyle. yazıklar olsun vs dolu.. ne olacak o zaman ? neyse son yazım bu konuda
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.