Dolandırıldım

• Kullanıcı dortnes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Paypal, Payoneer, Webmoney ve Diğer Ödeme Çözümler
Böylelerine acımayacaksın ,acıya acıya bu hale geldi ,etraf dolandırcı sahtekarlardan geçilmez oldu...

Ver savcılığa hocam ,çeksin cezasını

Biraz daha üstüne git mesaj yoksa direk savcılığa :) görsün bakalım adam dolandırmak neymiş tüm youtube alemine ibret olur.

arkadaşlar şimdide böyle yazdı yemin ederim ben hayatımda böyle bişey görmedim . parayıda iade felan etmedi .

sizinde ihmaliniz var. bu tür işlemlerde karşının telefon numarasını isteyip, arayıp tasdik edersin o kişi olduğunu. ha tabi ihmaliniz dolandıranın onun bunun çocuğu olduğu gerçeğini değiştirmez.

Arkadaşım anlamadığım olay, sen böyle para bozduracaksın neden konu sahibinden PM atmasını istemiyorsun ? PM atsın ki konu sahibi ile pm atan aynı kullanıcı mı göreceksin ondan sonra işlemine devam edeceksin. Sonra ben dolandırıldım başlıkları kol geziyor. Neden önce kendinize bir güven ortamı oluşturmuyorsunuz ?

buradaki konuyu görünce geri vites yapmış arkadaş. yaz adını da öğrenelim kimmişsin arkadaşım.

Benimle alakasi yok dimi bu konunun kardesim?

hakaret ve sövme suçu 5237 sayılı tck.nın 125. maddesinde düzenlenmiştir ve takibi şikayete bağlı bir suçtur.

Yerinde olsam ilk işim savcılığa gidip hakaret davası açardım,Annene küfür etmiş resmen terbiyesiz.

ben böyle yüzsüz iki yüzlü .... bi insan görmedim. hem dolandırıyo hemde üste çıkıyo ok böyle bişey ya daha fazla yazarsam banlanıcam. Ne deyim Allah belasını versin !!

DMlrq6.png

[MENTION=13557]dortnes[/MENTION]

Bunun üzerine bu PM geldi kişiden;

Bu arada foruma üye oldum Ytpara davetiyeniz varsa iletirseniz sevinirim. Konuya yazmak için. Üye adım Extraman
[MENTION=13557]dortnes[/MENTION]

[MENTION=12169]gzmrt[/MENTION] hocamla alakası yoktur yakın zaman önce onunla bozum yaptım sorunsuz . hatta bu bozumuda onunla yapıcaktım ancak paypalında bakiyesi yokmuş

@dortnes Editt.. 24 saat uykusuz kalınca millet diyor anya ben diyorum konya.. Geçmiş olsun hocam..

Son düzenleme:
@dortnes Annenin hesabıyla işlem yaptığın için bence parayı iade etmiştir adam r10 da 8 seneye yakındır üye..

hocam o nickli arkadaşın o hesapla aynı üye olduğunu nerden bileyim ben ? bana sadece profil linki attı. benimde r10 üyeliğim yoktu yoksa mesaj atıcaktım teyetlemek için . aynı nickle skype ismi açmakta ne var

VVlGbj.png

rQga7P.png

ben bukadar yüzsüüzü görmedim. ugraşmaıyn verin savcılıga.

iade felan olduğu da yok bu saaten sonrada yapmasın . ben 100 lira için açmadım bu konuyu . ilk defa forumda dolandırıldım benim gibi dolandırılan baska arkadaşlarda var pmden yazdılar . ilk ben değilmişim demek ki.

---------- Spam Engelliyici 10:39 ---------- Önceki Mesaj 10:38 ----------

VVlGbj.png

rQga7P.png

ben bukadar yüzsüüzü görmedim. ugraşmaıyn verin savcılıga.

yemin ederim elim ayağım titriyor sinirden ya . kadriye soylu annem olur . kendisininde bu uğraştığım işlerden haberdar .

hocam ticareti yapmadan önce forumdan pmm ile onay alman gerekirdi. Kimse 100 tl için r10 üyeliğini riske atmak istemez forumdan pmm ile mesaj alabilirdin veya ytparadan ama neticede dolandırıcılık bu şikayette bulunabilirsin.

hocam o nickli arkadaşın o hesapla aynı üye olduğunu nerden bileyim ben ? bana sadece profil linki attı. benimde r10 üyeliğim yoktu yoksa mesaj atıcaktım teyetlemek için . aynı nickle skype ismi açmakta ne var
Mesajı iyi okumamışım r10daki adam ilgim yok diyormuş :)
Ama söylediği saatte parayı iade etmediyse savcılığa direk bildirin

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri