Dolar / Euro Kuru [Sabit Konu]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum gerçekten çok kötü sonumuz hayır olsun ama durum hiç iç açıcı değil.

yağ çekmek için dolar bozduranlar vardı

zengin parasına para katarken fakir yine fakir

zB6vbu0eQIu9NmTdzZYkkA.png

Bu müdaheleler durumu daha da berbat edecek... Faiz de pusuda bekliyor. Sene sonu beklerken seçime gelmeden 5tl olacak gibi. Ama gündem hep alakasız şeylerde, inşaatta amele diye çalıştırılmayacak insanlar MB de yetkili... Yatırım yapıp etkilenmesek bile insan yaşadığı ülkesinin geleceği için endişeleniyor.

An itibariyle çoğu şirket iflasını açıklamıştır bence ... Elektronik işi yapanlara Allah yardım etsin.

Ohh ohh egonomi super , dis mihraklar bunlar , faiz lobisi , onlar suclu , he bi de hep ce ha pe nin yuzunden bunlar )))

Benzin zamlarida aciklanmiyacakmis artik .

Отправлено с моего SM-G935F через Tapatalk

Ohh ohh egonomi super , dis mihraklar bunlar , faiz lobisi , onlar suclu , he bi de hep ce ha pe nin yuzunden bunlar )))

Benzin zamlarida aciklanmiyacakmis artik .

Отправлено с моего SM-G935F через Tapatalk

Kaşımaktan kaba etlerine oturamıyorlardır. O yüzden açıklanmayacak diyorlar :) .

Bu zamanda banka hesabınızda tl bırakmayın.Her gün eriyor.Döviz veya altın olarak tutun.

dolar bütün gelişmekte olan ülkelerde artıyor. brezilya meksika arjantin vs.
dolar sadece türkiyede artıyormuş gibi algı kasmayı ahlaki bulmuyorum.
sadece türkiyede dolar yükselse ekonomik kriz derdim ama bu küresel bir yükseliş

dolar bütün gelişmekte olan ülkelerde artıyor. brezilya meksika arjantin vs.
dolar sadece türkiyede artıyormuş gibi algı kasmayı ahlaki bulmuyorum.
sadece türkiyede dolar yükselse ekonomik kriz derdim ama bu küresel bir yükseliş

Yanlış okuyorsunuz kuru hocam.

Dolar yükselmiyor, Türk lirasi diğer tüm para birimlerine karşı değer kaybediyor.

http://prntscr.com/ji702h

Daha detaylı analiz yapmanızı tavsiye ederim...

Yanlış okuyorsunuz kuru hocam.

Dolar yükselmiyor, Türk lirasi diğer tüm para birimlerine karşı değer kaybediyor.

http://prntscr.com/ji702h

Daha detaylı analiz yapmanızı tavsiye ederim...

aynen bu daha vahim bir durum. bir maçta rakibin mi seni yenmesi kötü, yoksa senin rakibe yenilmen mi? Aklımda deli sorular :(

Biri twitterda paylaşmış

15 Mayıs 2002 (2001 Krizinden sonraki Yıl)

Dolar : 1.38
Euro : 1.25
Altın : 13
Çeyrek : 22
Benzin : 1.38
Motorin : 1.12
LPG : 0.17 TL

15 Mayıs 2018:
Dolar : 4.40
Euro : 5.25
Altın : 185
Çeyrek : 301
Benzin :6.30
Motorin : 5.70
LPG : 3.51 TL

Not=Hiç bir partiyi desteklemiyorum,

Diger para birimleri ne yapıyor o zaman? onlarda rekor kırmaya devam ediyorda çünkü.

Kısacası senin para birimin eriyor onların güçlendigi yok endex 120 olsa sen yerinde durumazsın zaten =)

Neyseki biz fırtınaya hazırlıklı yakalananlarız egonomi çoog eyiciler düşünsün. Asıl tufan daha başlamadı

Biri twitterda paylaşmış

15 Mayıs 2018:

enflasyon 2001=%68 ,2018=%10,5
değerlendirmelerde genelde enflasyon oranlarına bakmak gerek derler.
birilerini savunduğumdan deil elbette şuan işler pek yolunda deil ama 2001 yada 2002 ilede karşılaştırılamaz diye düşünüyorum

Biri twitterda paylaşmış

15 Mayıs 2018:

https://prnt.sc/ji7rum 2001*2002 yılı dolar endex i tüm dünyada tarihi zirve noktalarından biri şuan 93 seviyelerinde o yüzden dolar artmıyor bizim para birimimiz eriyor.
İnsanlar nasıl algılamak istiyorsa öyle algılasın tabi kısaca dolar, euro gerçekten artsa bu ekonomik şartlarla biz yerimizde duramayız =)

Dolar güçlenmiyor ama sıcak para dönemi bitti senin siyasi hamlelerin ile saglamıs gibi gösterdigin ortam ellerinden kayıyor kardeşim kısacası. Sıcak parayı tekrar ülkene çekemedigin gibi birde tümüyle kendini içerde ve dışarda bagımlı hale getirdin.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri