Durum vahim gerçekten çok kötü

• Kullanıcı kubmarley
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
abi haklısın bende umudu kestim full özgün çalışmaya başladım artık. spam devri kapandı.

Önce eylül ayında bu robot geri çekilcekti.
Şimdi ekimde geri çekilecek diye umut ediyoruz.
Heralde önümüzdeki ayda kasımın bitmesini bekleyeceğiz.
Dediğim gibi bu istisnai bir durum değil. Öyle olsa tek defaya mahsus olurdu. Bir olay kendini tekrarlamaya başladıysa artık o olay istikrardır
Spama düşen adsenselerin kapatılmasını artık bir güncelleme sayabiliriz. Yani bu böyle devam edecektir artık.
Her güncellemenin başlangıçta hataları olur. Tıpkı özgün adsense lerin banlanması gibi. Ama sistemdeki hatalarda fiklendikten sonra bu güncellemeden zararı sadece spamcılar görür.
Bu yüzden google ın bu yeni sisteme son vereceğini sanmıyorum.

valla birşeyin bittiği yok. bence youtube bitti diyenler forumu takip etmeyi bıraksın. kimsenin de durduk yere canını sıkmasın. bittiğini düşünüyorsanız gidebilirsiniz. kimse zorla tutmuyor.

Hala nasıl render alırım diye soranlar var. Bunlar render almayı bilmeyen ama spam yapabilen insanlar. Bir de tam aksine renderla arası iyi olup, spam yapmayı bilmeyenler var. Bu ikisini buluştursanız çok güzel işler olur da, nerede o birlik ve beraberlik. Ben burada çok insanla tanıştım. Birkaçı dışında bana faydadan çok zararı oldu. Saatlerimi skype, özel mesajlara harcadım. El adamı kazandı da, bana şu şekilde güncelleme yapıldı sen de uygula bile demedi. Ben de diğer arkadaşlar gibi paylaşım yapmaktan vazgeçtim.Durumun özeti budur bence...

Adsenseler banlandı f.. çı kanı bozuklardan sıyrılmayı başaran kanallarıda partnerletin hiç biri almıyor İyi bir kanalla bir sürü partnere başvurdum Çoğu geri dönüş yapmadı gerı dönüş yapanlardan bazıları şartlarımızı karşılıyor ama almıyoruz gıbısınden mesaj attılar Birtanesıde kanalında tv içeriği var onları sil tekrar başvuru yap dediler Ben ne spam bitti diyorum ne de devam edıyor diyorum Kendı adıma umudumu yitirdım bu işten Bir iki yere iş başvuru yaptım görüşmeye de gıttım 1 senedır evden çalıstığım için unutmusum fabrıka bana çok acayıp geldi sudan çıkmış balığa döndüm Salığımız sıhhatımız yerınde olsun inşallah rızkımızı Allahın izni ile kazanırız

neden böyle düşünüyorsunuz hocam? nasıl çalışmak uygun olur "asıl yt" de size göre?

Arkadaş haklı asıl yt şimdi başlıyor.Youtube Türkiye spam konusunda devir atlamaya kararlı.Kısacası pastadan pay alan kişi sayısı azalacak sadece farklı ve başarılı olan sayılı kişiler pastadan dilim alabilecek.Tabi ki kişi azlığından dolayı ciddi manada kazançlar elde edecekler.

Arkadaş haklı asıl yt şimdi başlıyor.Youtube Türkiye spam konusunda devir atlamaya kararlı.Kısacası pastadan pay alan kişi sayısı azalacak sadece farklı ve başarılı olan sayılı kişiler pastadan dilim alabilecek.Tabi ki kişi azlığından dolayı ciddi manada kazançlar elde edecekler.
Google da oyle diyordu[emoji1] kimsenin gozunun yasima bakmiyor adamlar. Komple bitirmeye kararlilar. Hic pastadan pay artacak diye sevinmeyin bosa

arkadaslar bırseyın basldıgı yok,youtubedan kac cesıt para kazanma ımkanı var 2 degıl mı,
adsense ve partner,ikiside gumledı,eee nasıl kazanc elde edıceksınız,

Şu ''asıl yt şimdi başlıyor'' diyenlere de ayrı bi ayar olmaya başladım sanki spamın garantisi varmış gibi ukala ukala konuşmalar...spamı herkes yapıyor zaten adamlar ödeme alacak yer bırakmamış silmiş süpürmüş hala aynı hikayeler.kimse kendini kandırmasın bu işin uzatmalarını oynuyoruz artık.

Hala nasıl render alırım diye soranlar var. Bunlar render almayı bilmeyen ama spam yapabilen insanlar. Bir de tam aksine renderla arası iyi olup, spam yapmayı bilmeyenler var. Bu ikisini buluştursanız çok güzel işler olur da, nerede o birlik ve beraberlik. Ben burada çok insanla tanıştım. Birkaçı dışında bana faydadan çok zararı oldu. Saatlerimi skype, özel mesajlara harcadım. El adamı kazandı da, bana şu şekilde güncelleme yapıldı sen de uygula bile demedi. Ben de diğer arkadaşlar gibi paylaşım yapmaktan vazgeçtim.Durumun özeti budur bence...
Hocam Allah razı olsun senden sayende EDİUSU öğrendim

ulan ne güzel ayda düzenli gelir geliyordu sabitlemiştim kaç aydır ne olurdu sanki şimdi 2013 yılında olsaydık ya:S:S:S

Google da oyle diyordu[emoji1] kimsenin gozunun yasima bakmiyor adamlar. Komple bitirmeye kararlilar. Hic pastadan pay artacak diye sevinmeyin bosa

Benim yt gelirim yok yanlış anladınız.Spam bitmez bitemez.Spam ne zaman biter youtube bir televizyon platformu gibi profesyönelleştikçe biter.Ki yavaş yavaşta öyle oluyor ama hâla vakti o var kıvama gelmesine.

Ben bugün bir haber aldım %99 doğru deniliyor Vietnam'dan arkadaşla konuştum spam bitmiş.

Bitmiş yani.

Ben Sahsen youtube ile ilgili gelismeleri takip etmek ya da özgun calisanlarin fikirlerini ekipmanlarini gormek icin giriyorum forumda artik soru sorulmaz hale geldi pek konu acmiyorum sevdigim bi kac kisi var özelden onlara soruyorum. Su postta bile bi suru ytden vazgecen var bu saatten sonra zor olan isi basarip spam yapan olursa bunu kimseyle paylasmadan muthis para kazanir cunki isi bilen az olucsk asil spam simdi basladi. Eskiden forumda biri unlem gecme ses gecme olsun bi acik bulunca paylasiyodu millet 200 300 kanal acip hepsine ayni taktigi basiyodu bu resmen bak biz acik bulduk deyip 200 300 defa ytnin gozune sokmaktir bu yuzden artik paylasim beklemeyin bunlar yuzunden ozgun paylasanlar bile azaldi. Bunlarla beraber isi yapanin forumdan oldugunu bildigi halde millet birbirine flag atmaya basladi. Insanlara baljk tutmayi ogretmekle baligi vermek arasinda fark var. Cok sukur tam 1 sene once ozgune baslamaya karar verip spamj biraktim 4 haneleri goren biri olarak soyleyebilirimki spam hammalliktir 1000lerce kanali kapanacagni bldgn halde acip emek vermek mantiksiz eskisi gibi 3 4 ay idare etmiyo kanallar hemen gidiyor. Ama ozgun oyle degil biseyler yaptiginizi insanlara faydaniz oldugunu hissettryor unlem yok dolar yanmadi yok eslesen yok telif yok kapanma yok geriye donup baktiginizda tum emeklerinizi goreceksiniz spam gibi silinip gitmeyecek zamaninda serkan abi dedi herkez bi ozgun kanali bi kenarda tutsun bu isin garantisi yok diye nitekim oylede oldu vesselam...
tapatalktan takla atilarak yollandi

Son düzenleme:
Söylediklerine katılıyorum

Aynen dediğin gibi her harfine katılıyorum,
Ben 2-3 ay önce skype da burada birisine iyilik olsun diye yardım edeyim dedim videoda birşey yapamıyordu yaptım kendi kanalımdan link attım 3-4 gün telifiyle uğraştım farklı kanallara yüklenmiş, skypeda ekran görüntüsü atarken bile ss yapıp photoshopta yorum isimlerini bulanıklaştırır oldum artık :) İki tane özgün kanalımız var oda bu forumda işi bilmeyenler yüzünden heba olacak :)

---------- Spam Engelliyici 03:16 ---------- Önceki Mesaj 03:12 ----------

Milletin özgün videosunu indirip (Kamuya ait olan haber vs. hariç.) kendi kanalına yükleyenlerin kul hakkındaki kazanç payları artmasında gerisi hallolur :)

Son düzenleme:
O değil de muhteşem başarı hikayeleri de bitti artık :( Hiç kimse öyküsünü anlatmıyor. En çok ona üzülüyorum. :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri