Duygu Özaslan - Haftasonu Tatili (Makyaj Kanalı)

Her videosunda viral reklam olan birinin sırf hobi için video çekeceğini de düşünmüyorum

Her videosunda viral reklam olan birinin sırf hobi için video çekeceğini de düşünmüyorum

Elbette öyle zaten sona ekledim epey çok para da kazanıyor ama, kendi varlığının yanında bu sponsor reklamlarının getirisi biraz düşük kalıyordur. Yine de gelir gelirdir tabii ki. :)

Elbette öyle zaten sona ekledim epey çok para da kazanıyor ama, kendi varlığının yanında bu sponsor reklamlarının getirisi biraz düşük kalıyordur. Yine de gelir gelirdir tabii ki. :)

Düşük olur mu hocam sırf şu dove virali için bile 4-5K para almıştır ki onlarca videosu var öyle :D

para parayı çekiyor. Ah ulan bu parasızlığın gözü kör olsun. Youtubeye selam spama devam :D

Güzel kızların özgün videoları tutuyor Şöyle 20 yaşlarında genç olsam yakısıklı olsam benımde özgün videolarım tutar Yaş olmuş 36 Bu yaştan sonra özgün videonun tutmasını bırak youtube spam bıtınce b.... u yedım bu yaşa kadar bir baltaya sap olamadık bir sürü işe girip cıktım Zaten bu yaştan sonra benden ne köy olur ne kasaba :(

Konsept güzel , Özgün olarak çok başarılı ama kız itici :D takdir edersiniz ki biz sevmeyiz böyle bizden daha zengin olan kızları.. :D Kedi ciğer olayı.. İlk videosunu ne zaman attığını ve ne olduğunu merak ettim ama bakmaya üşendim..

Para ve oksijen israfı. Tek başarısı milyonlarin arasından birinci gelip zengin bir ailede doğmak kanımca.

ülkemin milyonlarca tripli itici kezbanından sadece birisi sanırsan dünya üzerinde tek dişi birey o bi de şöyle bi fark var ailesi zengin tek farkı o

Düşük olur mu hocam sırf şu dove virali için bile 4-5K para almıştır ki onlarca videosu var öyle :D

Bak yine yanlış yorumlamışsın, ben düşük reklam parası alıyordur demedim. Epey çok reklam alıyordur ama kendi gelirinin yanında düşüktür dedim. 4-5k almış bile olsa bu onun için çerez parasıdır. :)

Arkadaslar kanali ve kanal sahibini begenmemis olabilirsiniz ama bu size hakaret etme hakkini vermez. Yorum yaparken dikkat edelim. Bu hanimin yaptiklarina laf atmak icin oncelikle bu hanim kadar birseyler yapmaniz lazim. Hepiniz akli basinda insanlarsiniz, boyle laflar edip kendinizi zor duruma sokmayin.

Son düzenleme:
Videolarına baktım, erkek arkadaşının olduğu video var. Sanırım erkek arkadaş seçiminde dış görüşüne hiç bakmamış.

Gene saçma sapan yorumların olduğu bir konu ile karşı karşıyayız neyse beni bağlamaz. Kızı tebrik ediyorum, cesareti, duruşu ve tanıtımlarından dolayı kutluyorum. Kız zengin falan değil bilginiz olsun.

Videolarına baktım, erkek arkadaşının olduğu video var. Sanırım erkek arkadaş seçiminde dış görüşüne hiç bakmamış.

senin tipini çok merak ettim senin gibi inşanlar aşağılayan tipler genelde o tipleren daha acınası halde olurlar.İnsanlar dış görünüşlerini seçemezler bir tükenmediniz gitti.

Harika işler yapıyor çekimleride güzel ve kendiside güzel bir bayan ama zenginlik nedir hiçbirşeyi 2 ye 1 metrelik toprağa getirmeyecek :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri