e-book'lar size ne kazandırdı?

• Kullanıcı emrekes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Latifesi bile iğrenç geliyor. :)

Kardeşim bak Ebook satıyorsun iyi hoşta parası olan var olmayan var neden ücretsiz dağıtmıyorsun herşey para değil bence madem birinin senin hakkını yediğininde iğreniyorsun bu tabi normal bir davranış ama forumda üye olan ve parayı veremiyecek dolu insan var ücretsiz dağıtamazmısın buda bence iyi bir davranış olur:)

Kardeşim bak Ebook satıyorsun iyi hoşta parası olan var olmayan var neden ücretsiz dağıtmıyorsun herşey para değil bence madem birinin senin hakkını yediğininde iğreniyorsun bu tabi normal bir davranış ama forumda üye olan ve parayı veremiyecek dolu insan var ücretsiz dağıtamazmısın buda bence iyi bir davranış olur:)
Bizim millette şu var; parasını vermediği şeyin kıymetini bilmiyor. Üstüne bir de hakaret ediyor. Bakın bu forum kaç kişiye yardımcı olurken, kaç kişiye olabildiğince elinden geleni verirken kendini bilmez bir çok insanın saçma sapan yorumlarına maruz kalıyor. Ücretsiz desteği, bilgiyi verirken bile birçok insan buna destek sağlamanın mecburi olduğunu düşünüyor. Satın alan 130 küsür kişiye yetişmenin zorluğunu ve verdiğim emeği bu satın alan arkadaşlar benden daha iyi bilir. Hal böyleyken bu kadar kişiye yardım etmek zorken, ücretsiz her şey gibi Gold E-Book'un da değerini düşürmek, kendimi küçültmek gibi olur. Kimsenin alma zorunluluğu olmadığıda bir ayrı konu. Yararlanmak isteyen kişiler forumdan yeterince ve iyi gelir elde edecek derecede bilgi paylaşımından yararlanır. Ekstra bilgilere sahip olmak isteyende ekstra ücreti öder, alır.

Bizim millette şu var; parasını vermediği şeyin kıymetini bilmiyor. Üstüne bir de hakaret ediyor. Bakın bu forum kaç kişiye yardımcı olurken, kaç kişiye olabildiğince elinden geleni verirken kendini bilmez bir çok insanın saçma sapan yorumlarına maruz kalıyor. Ücretsiz desteği, bilgiyi verirken bile birçok insan buna destek sağlamanın mecburi olduğunu düşünüyor. Satın alan 130 küsür kişiye yetişmenin zorluğunu ve verdiğim emeği bu satın alan arkadaşlar benden daha iyi bilir. Hal böyleyken bu kadar kişiye yardım etmek zorken, ücretsiz her şey gibi Gold E-Book'un da değerini düşürmek, kendimi küçültmek gibi olur. Kimsenin alma zorunluluğu olmadığıda bir ayrı konu. Yararlanmak isteyen kişiler forumdan yeterince ve iyi gelir elde edecek derecede bilgi paylaşımından yararlanır. Ekstra bilgilere sahip olmak isteyende ekstra ücreti öder, alır.

Kardeşim ben kendi fikrimi söyledim tabi ki yapmak ve yapmamak senin elinde dediğim gibi kendi görüşüm.Benim söylemek istediğim ebook iyi paralar kazandınız ücretsizde dağıtamazmısınız diye ama görüşünüze saygı duyuyorum.Tabi ki ücretli Ebook parayı veren alır

e-book lar sadece yol gösterir bize düşen ise o yolda illerlemektir. faydalı olanlar var ancak çoğunda hep ayni konular ele alınmış.

Soruma cevap alamadım.
Sorunuza cevaben yazmıştım zaten. Kitap sayfaları noter onaylıdır, istediğim siteler, kişiler dışında dağıtılması konusunda haklarımı sağladım. Sadece kültür bakanlığı onaylı kitaplarda (ISBN vb); bandrol dahilinde vergi verilmektedir. :)

Sorunuza cevaben yazmıştım zaten. Kitap sayfaları noter onaylıdır, istediğim siteler, kişiler dışında dağıtılması konusunda haklarımı sağladım. Sadece kültür bakanlığı onaylı kitaplarda (ISBN vb); bandrol dahilinde vergi verilmektedir. :)

Kitabı alanlara fatura kesiyor musunuz? Hayır. Yani vergi vermiyorsunuz. Olası durumda sizin başınız daha çok ağrır.

Kitabı alanlara fatura kesiyor musunuz? Hayır. Yani vergi vermiyorsunuz. Olası durumda sizin başınız daha çok ağrır.
Bandrol almak için yani Kültür Bakanlığı onayı için ISBN çıkartmak gerekiyor, maliyeye para vermek gerekiyor. 1 yıl önce 1 roman yayınladım bu şekilde. Bandrolsüz kitaplarda fatura kesemiyoruz.

Fakat noter onayı sayesinde satışa sunduğum kişiler, siteler haricide dağıtım yasak. Bu yüzden kitapları şifreleyip konuşma vb. metnini xml olarak, yazı olarak kayıtlarda tutuyor. Satın alanlarda bilir ki herkesin klasörü mevcut. Bir daha defa inşallah 100 küsür sayfalı e-book değilde kitap çıkartırsak bunu düşünebiliriz :) Diğer türlü matbaa vb. parasıyla karımız zararımızı karşılamaz.

Vergi vermediğiniz bir şeyde devlet güvencesine güvenmek saçma. Devlet diyecek ki sen benim payımı veriyor musun? Hayır. Gel bakayım şöyle banka hesaplarını inceleyelim. Adsense geliriniz olduğunu da düşünürsek vergi borcunuz çıkacak ki vergi borçları da geçmişe dönüktür.

o kadar youtube'den para kazanılıyor kimse vergi vermiyor. bir e-book için vergi vermek çok mantıklı değil sanki. hem gold book alanlar hep ilgili bir kişi olduğunu söylüyorlar. paranın karşılığını fazlasıyla verdiği belli. birde vergi mi versin. yok artık!

Hiçbir şey kazandırmadı diye bir şey yok en kötü '' Bir daha e-book almamanız gerektiği tecrübesini/bilgisini kazandırmıştır.''

Bizlere birsey kazandirmadi ama birileri koseyi dondu bu e-book palavrasindan, ona butun forum olarak sahit olduk.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri