Efsane Steam'de (Knight Online)

• Kullanıcı Webci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Webci

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar,

Uzun süredir belliymiş fakat ben geçen gün öğrendim. Gençliğimizin efsanesi çoğumuzun belki lise, ortaokul zamanları hayatının %50 sini kaplayan Online MMORPG oyun olan Knight Online 26 Ocak'ta Steam'de başlıyor. Ben bu habere gerçekten çok sevindim, hep böyle bir istek geliyor başlasammı tekrar diyorum fakat o eski tadı hiç alamıyorum, en fazla bir hafta sonra daha girmez oluyorum nedeni İlgisiz ekip, Koxp, hile gibi 3. parti programların çokluğu v.s Eslanttaki tüm slotlarda trenler görmekten resmen soğudum oyundan fakat Steam gibi milyonlarca oyuncusu olan kaliteli bir platformda oyunda hile bug v.b şeylerin olmayacağı ya da anında fixleneceğinden şüphem yok. Bu yüzden 26 Ocak'ta bende başlamayı düşünüyorum. Steam gibi büyük bir platformda ne kadar ses getirir, buradaki devasa oyunların arasında ne derece yer bulur bilemem ama hala daha 512 mb ram, 2 gb depolama alanı gibi minimum sistem gereksinimleri ile o oyunların arasında yer alabilmesi bile kalitesini gösteriyor.

Sizlerin düşünceleri neler ? Başlamayı düşünürmüsünüz ya da ne derece doğru olmuş bu adım, yorumlarınızı görmek istedim.

Knight Online on Steam

aman uzak olsun. ne kadar güzel anısı varsa da zararı faydasından katkat fazladır.
hiç bulaşmam.

Hayatıma dair keşkelerimden biri de bu oyuna başlamamış olsaydım keşke. Yani zaman öldürmekten başka bir amacı yok ve bağımlısı oluyosun günde 1 saat oynayıp çıkayım diyemezsin. İstersen en iyi oyuncu ol en yüksek level ol boşa giden zamanın geri gelmeyecek. Bence oyun oynayacaksanız da bağımlılık yapmayacak şeyler oynayın.

Önemli olan oyunun steam da olması değil, nttgame de olması...

NTTGame kadar para düşgünü bir oyun yapımcısı görmedim, onemli olan sadece premium ve cash satmak, oyuncuların kalitesi yada oyun içi düzen zerre umurlarında değil...

Hiç oynamadım ama çok izledim, itemi çalınıp mahalle basanı vardı bu oyun için. Anlam veremedim, hala da veremiyorum

Son düzenleme:
Gençler uzak dursun. biz geç kaldık ama 1 nesli çürüttü bu oyun :)

Hiç oynamadım ama çok izledim, itemi çalınıp mahalle basanı vardı bu oyun için. Anlam veremezdim, hala da veremiyorum

anlam vermek istiyorsan bi başlaman lazım :) Başlarsan bağımlılık yapar azcık tadını aldımmı gece gündüz oynarsın önermem.

itemleri oyun açıklarıyla çinliler götürüyor cebine.Ellerinden hiçbir iş gelmiyor ko yapımcılarının.Database zaten Allahlık herkesin bilgileri adamların elinde.
+10 yıldır oynadım ama keşke oynamasaydım diyorum.
Uzak durun.

Koxp zamanında gına geldi bıraktım hocam hiç de hevesim yok, eskideki itemler daha güzeldi şimdi hiç çekici gelmiyor bana. Arada bi pvp girerim pk mı atarım çıkarım, hevesim geçer.

Önemli olan oyunun steam da olması değil, nttgame de olması...

NTTGame kadar para düşgünü bir oyun yapımcısı görmedim, onemli olan sadece premium ve cash satmak, oyuncuların kalitesi yada oyun içi düzen zerre umurlarında değil...

Güvenlik önlemi olarak bi kere sadece steam yetmez mi ? Koxp vs için dedim, ayrıca mesela pazar kurmak için bile 10 15 lira başlangıcta vermek lazımdı telefon doğrulama istediği için. Mesela Steam'de bu yokmuş steam hesabından oynayacağın için tabi PUS'a gelince illa işin ucu paraya bakıyor, dediğiniz gibi NTTGame oyun içine kendi Koxp'unu koydu Genie adında orası öyle :)

hayatımı f2p veremem,parasını ver adam akıllı oyna size tavsiyem hep sömürü sistemi bu oyunlar

Koxp zamanında gına geldi bıraktım hocam hiç de hevesim yok, eskideki itemler daha güzeldi şimdi hiç çekici gelmiyor bana. Arada bi pvp girerim pk mı atarım çıkarım, hevesim geçer.

O eskilerin yerini almaz tabi hiçbiri, 1299 der geçerim eski moradon eski itemler STR +9 set +8 raptor serverin kralıydı şimdi +10 raptor kesmiyor chaos lar bilmem neler dolu ortalıkta. Kanadıdır kuyruğudur cıvıttı :D Ama dile kolay 10 yıl geçmiş yerinde saymasını da bekleyemezdik illa bişeler değişecek.

Dur Joymax'a da mail atalım steame eklesin silkroad'ı :D

Jestko yi deneyebilirsiniz yarin aciliyor arkasinda güçlü bir ekip var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri