Efsane Steam'de (Knight Online)

• Kullanıcı Webci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Ben baslarim bu serverla yaklasik 4 senedir oynamadim bu oyunu. Ilk zamanlari baya oynadim :D

bi dönem bende steama geçince oyunun hilesiz olacağını steamın sisteminin sağlam olduğunu düşünüyodum fakat cs:go oynadığmda anladım ki sağlam bi sistemleri yada hile-bugları fixledikleri falan yok cs:go da hileli birsürü insan var artık ele ayağa düşmüş programlar knightında farklı olacağını sanmıyorum ki knight onlinede bot yapan adamlar öyle basit adamlar değil hack shield gibi bi koruma programının kopyasını yaptı adamlar, hack sheild den snra gelen koruma programınında kopyasını yaptılar tekrar yani onlar boş adam değil steam bence başına bela alıyor onları karşısına alarak, anka ve diğer bot ekiplerinin ancak onların sistemini geçmeleri 2-3 ay sürer sonra steamıda devirirler

salı günü gelecekmiş bi deneriz ama oraya da full premium isterler

o kadar özledimki su oyunun eski halini

krowazlar, jr ler , o dark knight silahları lanet gelsin..

ben elinde +9 clever olanların kral oldugu zamanları özledim bea..

ytden fırsat bulsam benımde aklım 55 tlye bir premium sonra ardreamde boss taşı kovalamak

2006 dan beri (yanlis hatirlamiyorsam) bagimliyim 1 senedir oynamiyorum sen ismini söylediginde içim cız etti :D

Oynamayin oynatmayin kamu spotu :)

Mobil Mesaj

Oynamalıyız aslında böyle efsane oyunları ayakta tutmak lazım maddi açıdan ki kapanmasın. Şu oyun piyasasında unutulmaya yüz tutuyor gibi onuda biz oyuncuları oyuna sahip çıkarak bunu yenmeliyiz bence.

Silkroad bir başkadır 2009 da mysro ile başlamıştım bu serivene hala da oynarım (o kadar bağımlılık yaptı ki babamı da başlattım)

serverı o kadar çok birleştirilerki sonunda steamdan user çekmeye çalışıyolar :) kolay gelsin

Merhaba arkadaslar,

Uzun süredir belliymiş fakat ben geçen gün öğrendim. Gençliğimizin efsanesi çoğumuzun belki lise, ortaokul zamanları hayatının %50 sini kaplayan Online MMORPG oyun olan Knight Online 26 Ocak'ta Steam'de başlıyor. Ben bu habere gerçekten çok sevindim, hep böyle bir istek geliyor başlasammı tekrar diyorum fakat o eski tadı hiç alamıyorum, en fazla bir hafta sonra daha girmez oluyorum nedeni İlgisiz ekip, Koxp, hile gibi 3. parti programların çokluğu v.s Eslanttaki tüm slotlarda trenler görmekten resmen soğudum oyundan fakat Steam gibi milyonlarca oyuncusu olan kaliteli bir platformda oyunda hile bug v.b şeylerin olmayacağı ya da anında fixleneceğinden şüphem yok. Bu yüzden 26 Ocak'ta bende başlamayı düşünüyorum. Steam gibi büyük bir platformda ne kadar ses getirir, buradaki devasa oyunların arasında ne derece yer bulur bilemem ama hala daha 512 mb ram, 2 gb depolama alanı gibi minimum sistem gereksinimleri ile o oyunların arasında yer alabilmesi bile kalitesini gösteriyor.

Sizlerin düşünceleri neler ? Başlamayı düşünürmüsünüz ya da ne derece doğru olmuş bu adım, yorumlarınızı görmek istedim.

Knight Online on Steam

yeni server açılıp herkes 0 dan mı başlıycak hocam

beyler biri öncülük atsın ytpara clanı fln bişey kursun başlayalım ya yt den olacak yok bari bişeyle vakit geçirelim

Aklima silkroad geldi omrumu yedi lanet olasica oyun

Mobilim yazim hatasi olabilir.

Nttgame kontrolünde mi olacak oyun yine yoksa firmada degismis mi?

Şuanda halihazırda yayında olan oyundan farkı ne olacak? Ayrı bir server mı açılacak? Yani sıfırdan başlancak ve hileye hurdaya önlem alıncak ilgilenilcek bir oyun olursa bende başlayabilirim. Arada sırada kafa dinleriz nostalji yapar az biraz worm keseriz. :D

Ahh Ahh :) Cypher yeni açıldı. Worm bandicot ardından mage halimle kecoon ve serverın ilk kekuri ringi bana düşmüştü. Ne günlerdi orta okul zamanlarımı bitirdi. Lisede sınav olurdu sınava çalışacam diye oturup gece bdw ye girerdim hey gidi günler hey

Başlamayı düşünüyorum ama para falan vermeden ilk 4-5 ay kazı falan sonra ticaret sonra kader kısmet :D Ha zor mu zor bir yerlere parasız gelmek ama bakalım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri