Elim de böyle bir taktik var

• Kullanıcı beratomur1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

beratomur1

Kayıtlı Üye
Selam dostlar elim de kimsenin bilmediği çok değerli bir bilgi var.

Bu bilgiyi parayla değil de eş değer bir bilgi ile değişmek istiyorum.

Fotoğraftan anlayan arkadaşlar ne demek istediğimi anlar

Fotoğraf : https://i.hizliresim.com/9b9qvN.png

Karşılıklı bilgi için dm veya skype : [email protected]

Fotoğraftan anladığım bir video patlama yapmış sonrasında ya silinmiş ya da başına bir şey gelmiş.

Gündeme dair bir konuyu işleyen video büyük ihtimalle.

Yeni açılmış bir kanal hocam bu. Yani zannetiğiniz gibi bir şey değil malesef ki.

Telifli bir içerik olduğuna eminim.

Peki telifli bir içerik olmadığını size burada kanıtlamamı ister misiniz?

videosu 1 an patlayan ben taktik buldum dio soruncada garip garip şeyler söylüyorlar :D komik

Düşündüğünüz gibi bir şey olmadığını kanıtlamak için her türlü teyiti gerçekleştirebiliriz hocam.

Kardesim biraz daha detay verirsen daha aciklayici olur yoksa boyle ithamlara maruz kalicaksin sürekli.

Şöyle anlatayım hocam sıfır yeni açılmış bir kanal düşünün 1 günde izlenme saatini 8 bin yapabilirsiniz. Günlük ortalam 50k 100k arası görüntülenme kasablirsiniz asla bot değildir. %100 Organik dediğim gibi bunu için istenilen teyiti gerçekleştirebilriz.

Şöyle anlatayım hocam sıfır yeni açılmış bir kanal düşünün 1 günde izlenme saatini 8 bin yapabilirsiniz. Günlük ortalam 50k 100k arası görüntülenme kasablirsiniz asla bot değildir. %100 Organik dediğim gibi bunu için istenilen teyiti gerçekleştirebilriz.

Dilersen ciddi ilgilenen arkadaslara ref ver veya kucuk bir odeme alarak test et. Taktigi satmak istiyosan patlayabilir bi sure sonra ama hizli izlenim satis uzerine ticarete dokmeni tavsiye ederim.

herhangi bir video ile öncesi ve sonrası yapıp ispat ederseniz daha inandırıcı olacaktır

Özgün oyun kanalı için geçerli taktik olursa ücretli satın alabilirim. Kolay gelsin

Eğerki bu programlarsa

https://codecanyon.net/item/usa-traffic-generator-organic-traffic/19961757

https://codecanyon.net/item/pc-and-mobile-traffic-pageview-generator-organic-suite/19909278

VBgXDr.png

Arkadaşın yöntemi canlı yayın oldugunu düşünüyoruz bu şekilde pk ya yansıtamazsınız.

Son düzenleme:
Açıklamanız için teşekkür ederim.

"Baska türlüsü olsa biz bilirdik zaten" Bu gibi cümleleri nasıl kurabiliyorsunuz anlamıyorum. Sanırım piyasaya çok hakimsiniz.

Şunu belirtmek isterim ki Fikirler özgür olduğunu düşünüyorum..

Açıklamanız için teşekkür ederim.

"Baska türlüsü olsa biz bilirdik zaten" Bu gibi cümleleri nasıl kurabiliyorsunuz anlamıyorum. Sanırım piyasaya çok hakimsiniz.

Şunu belirtmek isterim ki Fikirler özgür olduğunu düşünüyorum..

Sonuç ? Bizim ne yapmamızı istiyorsun.

Yepyeni bir taktik avcısı programında bugün....

taktiği alana kadar sizli bizli hocamlı mocamlı taktiği aldıktan sonra senin taktikle benim taktik bir mi pozisyonuna nasıl geçilir :D :D

iyi akşamlar...

Not: Taktik öğrenene kadar zamir yapan ''-ki'' nedir önce bi onu öğren.

Yepyeni bir taktik avcısı programında bugün....

taktiği alana kadar sizli bizli hocamlı mocamlı taktiği aldıktan sonra senin taktikle benim taktik bir mi pozisyonuna nasıl geçilir :D :D

iyi akşamlar...

Not: Taktik öğrenene kadar zamir yapan ''-ki'' nedir önce bi onu öğren.

[MENTION=78378]beratomur1[/MENTION] , derhal kellesi vurula

2-3 video tutturan kendini youtube un kralı zannediyor. hey allahım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri