Elimden tutacak bir babayiğit yok mu ?

• Kullanıcı radyoneu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

radyoneu

Kayıtlı Üye
1 yıla yaklaştı bu işle uğraşalı ilk bir kaç ay sonra bir ödeme aldım tam da deme eşiğindeki ödeme sonra bir gün kanalımın kapandığını gördüm ve sonra bir kaç deneme daha yaptım ama kanal falan ama yok tık yok ban bu konuda yardımcı olacak en baştan elimden tutacak uygulamalı gösterecek bir arkadaş arıyorum 50 100 biraz harçlığımda var ona da veririm yani son bir şans belki dönüm noktam olur. Bilmiyorum belki salakça bir yazı ama öğrenci olunca işte hiç bir şey salakça gelmiyor.

1 yıla yaklaştı bu işle uğraşalı ilk bir kaç ay sonra bir ödeme aldım tam da deme eşiğindeki ödeme sonra bir gün kanalımın kapandığını gördüm ve sonra bir kaç deneme daha yaptım ama kanal falan ama yok tık yok ban bu konuda yardımcı olacak en baştan elimden tutacak uygulamalı gösterecek bir arkadaş arıyorum 50 100 biraz harçlığımda var ona da veririm yani son bir şans belki dönüm noktam olur. Bilmiyorum belki salakça bir yazı ama öğrenci olunca işte hiç bir şey salakça gelmiyor.

yardımcı oluruz tabi pm attım .

[MENTION=13170]UgurSeyma[/MENTION] [MENTION=8951]Dean[/MENTION]

"1 yıla yaklaştı bu işle uğraşalı ilk bir kaç ay sonra bir ödeme aldım tam da deme eşiğindeki ödeme sonra bir gün kanalımın kapandığını gördüm"

bu nasıl bir cümledir yarabbim...

Bu işten önce başka konularda yardıma ihtiyacın var dostum...

"1 yıla yaklaştı bu işle uğraşalı ilk bir kaç ay sonra bir ödeme aldım tam da deme eşiğindeki ödeme sonra bir gün kanalımın kapandığını gördüm"

bu nasıl bir cümledir yarabbim...

Bu işten önce başka konularda yardıma ihtiyacın var dostum...

24 yaşında üniversite öğrensici bunu yazıyor :)

24 yaşında degildir ya. 13 en fazla . yanlış anlaşılmasın yani onu gösteriyor.

O bikaç kez başarısız olan denemelerinizin sayısını arttırırsanız başarısız ola ola başarıyı yakalarsınız...

Bu sitedeki arkadaşları anlamıyorum. Yazdığım klavye sorunlu kablosuz olduğu için bazı harfleri iyi basmıyor. Yani yazıya yaşıma ve vs. şeylere takmışsınız, yardım istediğim konuda bir kişi hricinde yazan olmadı. Canınız sağ olsun ama gidişatınız iyi değil burada insanlarla alay edip dalga geçmekse asıl niyetiniz onu bilemiycem. Yaş 32 yazıyormuş evet profilimde kayıt olurken sallayıp yazmıştım 32 değil 62 yazsa ne fark eder. Ayıp ettiniz hemnde çok

Hocam burda kimse kimsenin elinden tutup para kazandırtmıyor uğraşan emek veren kazanmak isteyen zaten az çok mutlaka bir şeyler kazanıyor.. Ben bu işe ilk girdiğimde günde 20 kuruş kazanıyordum 3-4 TL lere seviniyordum. 1 yıldır uğraşmadığınada eminim o kadar süre bişeyler denemiş olsan mutlaka kazanırdın. Armut piş ağzıma düş yok be keşke olsa.. Şimdi sana yardımcı olmak isteyen arkadaşlar bir sürü mesaj alıcak bizede bizede diye.. Bende öğrenci oldum bilirim parasızlığı :)

Olum bana el ayak uzatın kazanamıyom ben, pmleri bekliyom olum, beleş kanal falan verin bana şöyle kazanması iyi olan, haydi hayırları bekliyorum,

Nerden yazdım böyle bir konu bin pişman ettniz valla her mesajı okudukça moral sıfır sıfır sıfır oluyor biri kitlesin kapatsın. İnterneti bırakacam komple o pozisyondayım yani

Hangi konularda yardım istediğini detaylı bi şekilde PM atar mısın

yaşı büyük yazınca ne oluyor anlamıyorum en basit olarak bizi kandırdığın için yardımı haketmiyorsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri