EmreYT Ünlü Oldu 2

• Kullanıcı Anıl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Beyler tamam doğru ama adam günde kaç tane video paylaşıyor hangisinin gerçek olduğunu veya gerçeğini nereden bulacak.

Teşvik amaçlı bir torpil geçmeliydi tabi ki...

Bundan sonra yanına koruma felanda lazım olacak emre tek gezme videoları çekerken :D

Niye şikayet ediyorsunuz anlamıyorum.Kemal zaten sayfasında destek ve tanıtım için videosunu yayınlamış.Youtube linkini verip vermemesi bir tartışma olabilir ama Kemal bilerek isteyerek paylaşmış ise bunu helal olsun kendisine.

[MENTION=15361]EmreYT[/MENTION] bugün hürriyeti arıycaktın ne oldu o iş

Arkadaşlar videosunu youtube da 3 bin kişi izlemiş. 2 bin 500 kişi kemal ekşioğlu sayesinde gelmiştir. Niye şikayet ediyorsunuz anlamıyorum

kemal ekşioğlu böyle bir insan değil bence şikayet edeceğinize özel mesaj atın gereğini yapacaktır emin olun.

arkadaşlar sabah hürriyet i aradım.

bayanın birisi çıktı telefona . dedim böyle böyle durum var kaldırın video mu ya da youtube linkini paylaşın diye.. hangi video sizin dedi. taksimde kız ..... dedim şaşırdı güldü falan neyse
mahkeme kararı ile video yu kaldırabilirlermiş ancak ve istemiyorum editör e bağlayın mahkeme 3 yıldan aşşağı sonuclanmaz dememe rağmen şuan haber niteliği taşıyor videonuz onun için yayınlandı sadece mahkeme kararıyla silebiliriz biz yer sağlayıcıyız vs dediler..

Arkadaşlar burada iyice uçmuş millet yok şikayetler falan :) Bir kişi paylaşılıyorsa zaten videoyu yapan tutmuş demektir illaki çatacaklar bir gün kanalına ve aaa şu cocuktu diyecekler. Bu şekilde reklam baskısı yaparsanız milletin paylaşacağı varsada paylaşmaz. Kemal Ekşioğlu paylaşmış daha ne yani. Ayrıca bu olayada hiç şaşırmadım, bu forumda bu işten en uzun soluklu para yiyecek kişidir bana kalırsa emreyt ve helal olsun diyorum. Eğerki kanal linkini paylaşmaması sorun oluyorsa bırakın bunu videonun sahibi yapsın.

Kemal Ekşioğluna bu konuda sinir oluyorum,insan kaynak linki falan koyar.Resmen insanlar üzerinden hit alıyor.

Kemal Ekşioğluna bu konuda sinir oluyorum,insan kaynak linki falan koyar.Resmen insanlar üzerinden hit alıyor.

koymak zorundamı kardeşim o videonun onun olmadığını herkez biliyor zaten kimse koymaz böle bişe reklamın iyisi kötüsü olmazmış reklam alıyo bi ton para verip reklam verdirenler var arkadaş sevilmişki reklam alıyo bi nevi illan faydası olucak

hakkaten boş boş yorum atıyorsunuzda senin amacın simdilik yt geliri olmamalı yüzün tanındıkdan sonra ona da gerek kalmıcak bak vine oyuncularına. saten bir kaç videon daha gündeme gelirse herkes yakın markaj takibe alır izler seni

arkadaşlar desteğiniz için teşekkürler .. ben edit konusunda vs cok acemıyım.. bir sonraki videolarda kesinlikle ekleyecegım, program ogrenmeye calısıyorum..
[MENTION=9270]pynrs[/MENTION] 3k izlenimin 2.5 u kemalden gelmedi.. kemalden hiç gelen olmadı diyebilirim.. sadece Yt para hit i o ..

kemalle irtibata geçtim bundan sonraki videoda paylaşır sanırım..

bu arada desteğiniz için teşekkürler bu konu açıldıgından beri destek için abone olanlarınız var.. teşekkürler

videoları paylaşılan yerlerdeki hitlerini topladım 3m i geçiyor ve adsense me baktıgımda 10tl görmem beni üzmüyor değil açıkcası ama sonraki videolar daha kaliteli olucak daha başındayım.. teşekkürler bu forumu seviyorummm

kemal eksioglu birde cezmi kalorifer ikiside ayni milletden caliyorlar utanmadan birde isimlerini ekliyorlar

Kimse istek üzerine reklamınızı yapmaz sizi çok sevecek sayacak ancak öyle, aylarca facebook sayfası yönettim ne videolar atıldı ne paylaşımlar bi kaynak belirtmedi ki belirtmeye de gerek yok reklam reklamdır. arkadaşın yapacağı video içine logosunu kaliteli, youtube adresini introsunu v.s atmaktır kimse videonun introsunu falan kesip yayınlamaz oldu gibi alır paylaşır ama gidipte oraya adamın linkinide atmaz zaten paylaşması yeterli bu adam ilk görsel yüz olarak tanınsın yeter. ilk 10- 15 video da ne gibi bir gelir bekleyebilir ki bırakın görsel tanınsın ilk önce milletinde paylaşımını yok şikayet yok yorum atalım gibi şeyler rahatsız eder ve bundan sonra yapacağı paylaşımda da 2 kere düşündürtüsünüz bi yararı olmaz ;)

[MENTION=7877]Cagdaser[/MENTION] yorumuna katılıyorum. benim hatam çok zaten logo vs hiçbirşeyim olmadan video paylaştım ama reklam diye bakıyorum şuan tabiki.. şuan paylaştıysa logolu haliyle de paylaşır çunku gelen yorumları falan okuyorum cogu olumlu.. ve irtibata da geçtim kemalle..

dipnot.. şuan hazır yapmış oldugum şakalar olmasına rağmen videoyu istediğim kalitede editliyemiyorum ve onun için paylaşmıyorum. öğreniyim öyle paylaşıcam

arkadaşlar desteğiniz için teşekkürler .. ben edit konusunda vs cok acemıyım.. bir sonraki videolarda kesinlikle ekleyecegım, program ogrenmeye calısıyorum..
@pynrs 3k izlenimin 2.5 u kemalden gelmedi.. kemalden hiç gelen olmadı diyebilirim.. sadece Yt para hit i o ..

videoları paylaşılan yerlerdeki hitlerini topladım 3m i geçiyor ve adsense me baktıgımda 10tl görmem beni üzmüyor değil açıkcası ama sonraki videolar daha kaliteli olucak daha başındayım.. teşekkürler bu forumu seviyorummm

Emre hiç üzülme hemde hiç.Bak güzel kardeşim her işin başlarında zorlukların acemiliklerin dünya kadar bu tarz kişilerle videomu kaldırın demekle vs uğraşabilirsin.Sen bildiğini yapmaya devam et.Hem sen hemde Ytpara olarak bizler elimizden gelen ne varsa yaparız.

Sen işini yaptıkca büyüdükce aynı o yabancı video paylaşımcıları gibi kendi içeriğini koruma takip etme vs gibi bir çok yetki zaten gelecekdir sana.Sen youtube un kapısını çalmasanda youtube senden önce snein kapını çalacakdır emin ol.

Şu an işin daha çok başındasın.İşini yapmaya devam et bak zamanla işlerindeki bu kafa bozucu sorunlar nasıl teker teker yok olacak.Bundan emin ol.
Saygılarımla.

teşekkürler [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION]

Youtube neymiş ben YTpara'nın kapısından girmiş, sofrasında oturuyorum o yeter =))

arkadaşlar sabah hürriyet i aradım.

bayanın birisi çıktı telefona . dedim böyle böyle durum var kaldırın video mu ya da youtube linkini paylaşın diye.. hangi video sizin dedi. taksimde kız ..... dedim şaşırdı güldü falan neyse
mahkeme kararı ile video yu kaldırabilirlermiş ancak ve istemiyorum editör e bağlayın mahkeme 3 yıldan aşşağı sonuclanmaz dememe rağmen şuan haber niteliği taşıyor videonuz onun için yayınlandı sadece mahkeme kararıyla silebiliriz biz yer sağlayıcıyız vs dediler..

Bir tekzip yayınlatmak istedim ne kadar uğraştıysam yayınlamadılar. Senin durumun farklı elleme yayınlasınlar bence reklamın oluyor çözümü forumdaki arkadaşlar söylemiş sende artık biliyorsun. Bence bi öncekinden daha çarpıcı bir paylaşım yapman ve onlar aramadan onlara link göndermen senin için daha faydalı olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri