Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kemal Ekşioğluna bu konuda sinir oluyorum,insan kaynak linki falan koyar.Resmen insanlar üzerinden hit alıyor.
arkadaşlar desteğiniz için teşekkürler .. ben edit konusunda vs cok acemıyım.. bir sonraki videolarda kesinlikle ekleyecegım, program ogrenmeye calısıyorum..
@pynrs 3k izlenimin 2.5 u kemalden gelmedi.. kemalden hiç gelen olmadı diyebilirim.. sadece Yt para hit i o ..
videoları paylaşılan yerlerdeki hitlerini topladım 3m i geçiyor ve adsense me baktıgımda 10tl görmem beni üzmüyor değil açıkcası ama sonraki videolar daha kaliteli olucak daha başındayım.. teşekkürler bu forumu seviyorummm
arkadaşlar sabah hürriyet i aradım.
bayanın birisi çıktı telefona . dedim böyle böyle durum var kaldırın video mu ya da youtube linkini paylaşın diye.. hangi video sizin dedi. taksimde kız ..... dedim şaşırdı güldü falan neyse
mahkeme kararı ile video yu kaldırabilirlermiş ancak ve istemiyorum editör e bağlayın mahkeme 3 yıldan aşşağı sonuclanmaz dememe rağmen şuan haber niteliği taşıyor videonuz onun için yayınlandı sadece mahkeme kararıyla silebiliriz biz yer sağlayıcıyız vs dediler..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.