ERA Network`ü açmış bulunmaktayız. (Türk Partnerliği)

ilk ödeme istediğimizde kaç gün/ay sonra yatırılıyor?

Konuda yazıyordu aslında... İlk ay almazsın. adsense sistemi gibi. bir ay geriden gelirsin. kesıntılerden sonra 50 doları gecmıssen odemeyı alırsın. yanı eylulun herhangı bır vaktınde gırdıysen patrnerliğe 29 eylul dahil, eyluldekı kazancını ekımde ekımınkını kasımda...

peki hocam başka site üzerinden izlenimler geldiği zaman saymıyorsunuz değil mi ? Youtube.com üzerinden izlenme gelirse mi sayıyorsunuz ? Durum nedir ?

peki hocam başka site üzerinden izlenimler geldiği zaman saymıyorsunuz değil mi ? Youtube.com üzerinden izlenme gelirse mi sayıyorsunuz ? Durum nedir ?

Hocam Network işide reklama tıklamadan para getırır aslında. Sadece daha cok getırır. o yuzden reklam cıkıyosa baska yerde, sayılır.cıkmazsa sayılmaz. Mesele reklam tıklanması..

Dizi olan kanalın kabul edilmesi zor demişsiniz eğer kanalda hiç telif yada 3. taraf yoksa kabul olur mu 24 ağustos açmıştım diğer şartlar oluyor tek günü beklerim bir sorum daha olacak partnere geçtim mi önceki videolarımdan para kazanırmıyım yoksa sonraki yüklediklerimden mi kazanacağım sadece

bu soruları da cevaplar mısınız hocam?

bu soruları da cevaplar mısınız hocam?

Mesele Telif değil hocam. Partnerlik aslında ozgun vıdeolar uzerıne calısır.Forela ( üst network) özgünlüğe daha cok dıkkat edıyor.bunun yanındada ıhtarları 24 saat ıcınde bıldırme ozellıgı mevcut.bu yuzden Awesomeness gibi degıl. Awesomeness herkesı kabul edıyor.ama bı telıf veya uyarı yıyorsun odeme yapmıyor. bizde uyarı yeme yok. O yuzden dizi film tarzı seyler aynen yapıstırdıysa ozgun bı vıdeo olmadıgı anlasılıyor. Sorun burda.

İkinci olarak evet partner olduktan sonra doları sonuk vıdeoların varsa bıle belkı bırgun gecıkebılır ama hepsı partner şekli olan c şeklini alır.

Hayırlı olsun. fakat yazılanlar çok ufak olduğu için yazıları okuyamadım gözlerim ağrıdı göreceğim derken..

Dizi olan kanalın kabul edilmesi zor demişsiniz eğer kanalda hiç telif yada 3. taraf yoksa kabul olur mu 24 ağustos açmıştım diğer şartlar oluyor tek günü beklerim bir sorum daha olacak partnere geçtim mi önceki videolarımdan para kazanırmıyım yoksa sonraki yüklediklerimden mi kazanacağım sadece

Mesele Telif değil hocam. Partnerlik aslında ozgun vıdeolar uzerıne calısır.Forela ( üst network) özgünlüğe daha cok dıkkat edıyor.bunun yanındada ıhtarları 24 saat ıcınde bıldırme ozellıgı mevcut.bu yuzden Awesomeness gibi degıl. Awesomeness herkesı kabul edıyor.ama bı telıf veya uyarı yıyorsun odeme yapmıyor. bizde uyarı yeme yok. O yuzden dizi film tarzı seyler aynen yapıstırdıysa ozgun bı vıdeo olmadıgı anlasılıyor. Sorun burda.

İkinci olarak evet partner olduktan sonra doları sonuk vıdeoların varsa bıle belkı bırgun gecıkebılır ama hepsı partner şekli olan c şeklini alır.

"Kanal ihtar yediğinde ne olacak?
Kanalınız ihtar yediğinde sizden önce bize uyarı gelecektir ve size bilgilendirme vereceğiz. 24 saat içinde videoyu kaldırırsanız ihtar kanalınıza işlenmeyecektir. Daha geç olursa işlenecektir."

Bu özellik oldukça güzel hayırlı uğurlu olsun uygun bir kanalım olduğunda bende başvuracağım.

Partnerliğe kabul edildikten sonra kanalın konusunu değiştirmekte bir sakınca var mı ? Testler ve konu denemeleri açısından soruyorum

bende c şekli s şeklinde döndü ama kanaller halen partnerlik olarak gözüküyor

başvurdum az önce database'te kayıtlı diyor. daha önce başvuru yapmadım ben

Ihtar geldiginde anlik haberimiz oluyorsa I'm definitely in :D
süreklı ıhtar uyarısı alman sıkıntı yapar tabı.nadır uyarılar bahsettıgımız sey

---------- Mesaj saat 23:52:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:52:14 civarında gönderildi. ----------

başvurdum az önce database'te kayıtlı diyor. daha önce başvuru yapmadım ben
bizde kayıtlı degılsın. tekrar dene ıstersen

Hocam sistemi açar mısınız ? Paralar sizin hesaba yatıyor sonra bize mi geliyor ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri