MarshallTeach
Yasaklanmış
Şimdiden hayırlı olsun 1 ay sonra başvuru yaparım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ilk ödeme istediğimizde kaç gün/ay sonra yatırılıyor?
peki hocam başka site üzerinden izlenimler geldiği zaman saymıyorsunuz değil mi ? Youtube.com üzerinden izlenme gelirse mi sayıyorsunuz ? Durum nedir ?
Dizi olan kanalın kabul edilmesi zor demişsiniz eğer kanalda hiç telif yada 3. taraf yoksa kabul olur mu 24 ağustos açmıştım diğer şartlar oluyor tek günü beklerim bir sorum daha olacak partnere geçtim mi önceki videolarımdan para kazanırmıyım yoksa sonraki yüklediklerimden mi kazanacağım sadece
bu soruları da cevaplar mısınız hocam?
Dizi olan kanalın kabul edilmesi zor demişsiniz eğer kanalda hiç telif yada 3. taraf yoksa kabul olur mu 24 ağustos açmıştım diğer şartlar oluyor tek günü beklerim bir sorum daha olacak partnere geçtim mi önceki videolarımdan para kazanırmıyım yoksa sonraki yüklediklerimden mi kazanacağım sadece
Biz Forelaya iletiyoruz onlar onaylıyor.Peki sizin üzerinizden yapılan başvurular sizin denetiminizden mi geçiyor yoksa yine Forelamı?
Partnerliğe kabul edildikten sonra kanalın konusunu değiştirmekte bir sakınca var mı ?
Mesele Telif değil hocam. Partnerlik aslında ozgun vıdeolar uzerıne calısır.Forela ( üst network) özgünlüğe daha cok dıkkat edıyor.bunun yanındada ıhtarları 24 saat ıcınde bıldırme ozellıgı mevcut.bu yuzden Awesomeness gibi degıl. Awesomeness herkesı kabul edıyor.ama bı telıf veya uyarı yıyorsun odeme yapmıyor. bizde uyarı yeme yok. O yuzden dizi film tarzı seyler aynen yapıstırdıysa ozgun bı vıdeo olmadıgı anlasılıyor. Sorun burda.
İkinci olarak evet partner olduktan sonra doları sonuk vıdeoların varsa bıle belkı bırgun gecıkebılır ama hepsı partner şekli olan c şeklini alır.
süreklı ıhtar uyarısı alman sıkıntı yapar tabı.nadır uyarılar bahsettıgımız seyIhtar geldiginde anlik haberimiz oluyorsa I'm definitely in![]()
bizde kayıtlı degılsın. tekrar dene ıstersenbaşvurdum az önce database'te kayıtlı diyor. daha önce başvuru yapmadım ben
Hocam sistemi açar mısınız ? Paralar sizin hesaba yatıyor sonra bize mi geliyor ?
hayır paraları forela network dagıtıyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.