Abone çok skıntı değil ama süre şart hocam
Nexus 4 cihazımdan gönderildi
30 gün 11 eylülde doluyor iyimi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Abone çok skıntı değil ama süre şart hocam
30 gün 11 eylülde doluyor iyimi![]()
Denemek için başvuru yaptım bakalım eğer güzel kazanırsak tüm hesaplar ile başvuru yaparız
Başvuru yaptım, partnerliği denemek istiyorum artık. Bu arada Rusya'da üniversitede dördüncü yılım el yazısında ufak tefek elim Rusçaya kaysa da Türkçemi bozucak bir durum yok, aman diyeyim..
neresındesın hocam rusyanın?
Haber kanalim kabul edildi. Dashbordu ebkliyorum simdide. Umarim %25 den islem görür kanalim.
Kaç gündür aşırı yoğunluklarımız sebebiyle forumda pek aktif olamıyoruz ve bize yöneltilen partnerlikle ilgili soruları cevaplandıramıyoruz. Bu vesileyle öncelikle herkese hayırlı bol kazançlar diler, soruları yanıtsız kalan arkadaşlarımızdan özür dileriz.
Forumu bugün dikkatle inceleme fırsatı bulmuşken gözümüze Forela Network'ün TR temsilcisi olan ERA Network ile ilgili bu konuyu farkettik ve dikkatle okuduk. Ülkemizde partnerlikle ilgili bu güzel gelişmeleri görünce haliyle çok seviniyoruz, çünkü Youtube'den para kazanmaya çalışan ve bu konuda emek sarfeden arkadaşlarımızın kanallarını partner yaparak çok daha iyi kazançlar elde edeceğini çok iyi biliyoruz. Bu sebeple ERA Network'ü paylaşım sektörüne kazandıran arkadaşlarımızı kutluyor ve başarılarının katlanarak devam etmesini diliyoruz.
Partnerlikle ilgili tecrübelerimize dayanarak ve tamamen kendi kayıtlarını paylaşan bir organizasyon olarak ERA Network'u de denemek ve edindiğimiz izlenimleri sizlerle paylaşmak için boşta duran bir kanalımız ile bugün biz de başvuru yaptık, iki tarafa da hayırlı olsun. Bildiğiniz gibi partnerlikte en iyi test sonuçlarını tamamen özgün kayıtlarını paylaşanlar alırlar. Başvurumuz kabul edilirse en kısa zamanda ERA ile ilgili olumlu veya olumsuz bütün görüşlerimizi sizlerle paylaşacağımızdan hiç kuşkunuz olmasın. Herkese bol kazançlar ve sevgiler.
.
Link pm ile gönderildi. Tesekkürler.
bende başvurdum ama herhangi bir mail gelmedi forelaya gidip gitmediğini nasıl anlarız hocam .
kanalını pm atarmısın kardeş.
Hayırlı olsun hocam. Her türlü yeğleme ve övgüye açığız![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.