ERA Network`ü açmış bulunmaktayız. (Türk Partnerliği)

Denemek için başvuru yaptım bakalım eğer güzel kazanırsak tüm hesaplar ile başvuru yaparız

Denemek için başvuru yaptım bakalım eğer güzel kazanırsak tüm hesaplar ile başvuru yaparız

Youtube işinden üçbeş bişey kazanan arkadaşlarımızın daha çok kazanmaları için partnerliği teşvik ediyoruz ve böyle bir işe kalkıştık. Umarım başvuran her arkadaşımız güzel gelirler elde ederler.

Nexus 4 cihazımdan gönderildi

Başvuru yaptım, partnerliği denemek istiyorum artık. Bu arada Rusya'da üniversitede dördüncü yılım el yazısında ufak tefek elim Rusçaya kaysa da Türkçemi bozucak bir durum yok, aman diyeyim..

Era Network'e başvuran tüm arkadaşlar hangi kanallarıyla başvurduklarını bana gönderirlerse sevinirim. Liste haline getirebilmek için. Teşekkürler

Haber kanalim kabul edildi. Dashbordu ebkliyorum simdide. Umarim %25 den islem görür kanalim.

Kaç gündür aşırı yoğunluklarımız sebebiyle forumda pek aktif olamıyoruz ve bize yöneltilen partnerlikle ilgili soruları cevaplandıramıyoruz. Bu vesileyle öncelikle herkese hayırlı bol kazançlar diler, soruları yanıtsız kalan arkadaşlarımızdan özür dileriz.

Forumu bugün dikkatle inceleme fırsatı bulmuşken gözümüze Forela Network'ün TR temsilcisi olan ERA Network ile ilgili bu konuyu farkettik ve dikkatle okuduk. Ülkemizde partnerlikle ilgili bu güzel gelişmeleri görünce haliyle çok seviniyoruz, çünkü Youtube'den para kazanmaya çalışan ve bu konuda emek sarfeden arkadaşlarımızın kanallarını partner yaparak çok daha iyi kazançlar elde edeceğini çok iyi biliyoruz. Bu sebeple ERA Network'ü paylaşım sektörüne kazandıran arkadaşlarımızı kutluyor ve başarılarının katlanarak devam etmesini diliyoruz.

Partnerlikle ilgili tecrübelerimize dayanarak ve tamamen kendi kayıtlarını paylaşan bir organizasyon olarak ERA Network'u de denemek ve edindiğimiz izlenimleri sizlerle paylaşmak için boşta duran bir kanalımız ile bugün biz de başvuru yaptık, iki tarafa da hayırlı olsun. Bildiğiniz gibi partnerlikte en iyi test sonuçlarını tamamen özgün kayıtlarını paylaşanlar alırlar. Başvurumuz kabul edilirse en kısa zamanda ERA ile ilgili olumlu veya olumsuz bütün görüşlerimizi sizlerle paylaşacağımızdan hiç kuşkunuz olmasın. Herkese bol kazançlar ve sevgiler.

.

Kaç gündür aşırı yoğunluklarımız sebebiyle forumda pek aktif olamıyoruz ve bize yöneltilen partnerlikle ilgili soruları cevaplandıramıyoruz. Bu vesileyle öncelikle herkese hayırlı bol kazançlar diler, soruları yanıtsız kalan arkadaşlarımızdan özür dileriz.

Forumu bugün dikkatle inceleme fırsatı bulmuşken gözümüze Forela Network'ün TR temsilcisi olan ERA Network ile ilgili bu konuyu farkettik ve dikkatle okuduk. Ülkemizde partnerlikle ilgili bu güzel gelişmeleri görünce haliyle çok seviniyoruz, çünkü Youtube'den para kazanmaya çalışan ve bu konuda emek sarfeden arkadaşlarımızın kanallarını partner yaparak çok daha iyi kazançlar elde edeceğini çok iyi biliyoruz. Bu sebeple ERA Network'ü paylaşım sektörüne kazandıran arkadaşlarımızı kutluyor ve başarılarının katlanarak devam etmesini diliyoruz.

Partnerlikle ilgili tecrübelerimize dayanarak ve tamamen kendi kayıtlarını paylaşan bir organizasyon olarak ERA Network'u de denemek ve edindiğimiz izlenimleri sizlerle paylaşmak için boşta duran bir kanalımız ile bugün biz de başvuru yaptık, iki tarafa da hayırlı olsun. Bildiğiniz gibi partnerlikte en iyi test sonuçlarını tamamen özgün kayıtlarını paylaşanlar alırlar. Başvurumuz kabul edilirse en kısa zamanda ERA ile ilgili olumlu veya olumsuz bütün görüşlerimizi sizlerle paylaşacağımızdan hiç kuşkunuz olmasın. Herkese bol kazançlar ve sevgiler.

.

Hayırlı olsun hocam. Her türlü yeğleme ve övgüye açığız:)

Link pm ile gönderildi. Tesekkürler.

hayırlı olsun hocam kanalın. Darısı diğerlerinin başına :) ama öle kanallarla basvuranlar varkı, 2 videosu var adamın o kanalla basvurmus.ben bakmadan dırek gondermıstım forelaya. yanı sıkıntı bu tur durumlar. daha cıddı calısmalar yapılıp basvurulması lazım.

Tesekküler kardes. Awso fıyaskosundan sonra birde burayı denemek istedim. Kanalım begenildi ki networka kabul edildi baksana.

bende başvurdum ama herhangi bir mail gelmedi forelaya gidip gitmediğini nasıl anlarız hocam .

Başvuruların büyük bir kısmına geri dönüş youtube mesaj kutusu aracılığıyla geri dönülmüştür. Kabul edilen arkadaşlara bol kazançlar, kabul edilemeyen arkadaşlar da kanallarına daha iyi izlenim almaları (para kazandıran görüntüleme en az 200) ve tekrar başvurmaları temennisiyle...

Hayırlı olsun hocam. Her türlü yeğleme ve övgüye açığız:)

Birlikte çalışmak ve network'u test etmek için başvurusunu yaptığımız kanalımız önceki gün kabul edildi. Dün itibariyle analiytics bilgileri de devreye alındı, şimdilik bir sıkıntı yok. Dashboard bağlantı linkimiz ve şifremiz de gelirse geriye sadece izlenimlere ödenen miktarları incelemek kalıyor.. ERA Network ile ilgili ilk izlenimlerimiz; hızlı ve kaliteli hizmet veren bir network'e benziyor. Bir kaç içinde gelişmelerle ilgili diğer görüşlerimizi de sizlerle paylaşmaya çalışacağız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri