ERA Network`ü açmış bulunmaktayız. (Türk Partnerliği)

Biz forelaya kesinti miktarımızın %30 olarak bildirdik. Ama rekabet kosullarından daha sonra kesinti miktarımızı %25'e indirdik. Basvurdugunuz kanallarınızı bna veya sacrifice959 arkadaşıma pm atarsanız, değişiklik yapılacaktr. İyi geceler

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam,10 gün önce 2 kanalım için başvuru yapmıştım forelaya.ne olumlu nede olumsuz bi cevap alamadım ikisi için de.yanlışlıkla telifli bi kanalı göndermişim,zaten onun kabul edilmeyecegi kesindi ama en azından olumsuz bi yanıt bekliyordum.o telifli kanal yüzünden digeridemi arada kaynadı,neden hiçbi mail gelmedi acaba bi fikriniz var mı?

not : mail spam klasöründe yok,biçok kişinin aklına gelen ilk şey budur lakin spamdada yok :)

Anlamadım hocam?
Yani aslında %30 iken %25 olarak mı ifade edilmiş oldu.Ki benim bir kanalım zaten kabul edilmişti.

kardeş yenı partner oldugun ıcın otomatık 100de 30 kabul edıyor ama bız son gun bıle onu 100de 25 e cekme hakkımız var.o sorun degıl hesabın tam oturunca her ayarlama yapılacaktır

kardeş yenı partner oldugun ıcın otomatık 100de 30 kabul edıyor ama bız son gun bıle onu 100de 25 e cekme hakkımız var.o sorun degıl hesabın tam oturunca her ayarlama yapılacaktır
Hocam açıkçası hesabın tam oturunca ifadesine bir anlam veremedim.
Era Networkten ödeme alan arkadaşlar sizde kesinti yüzde kaç yapılıyor? Sizdeki durum neyse bende de öyle olacaktır zaten?

Hocam açıkçası hesabın tam oturunca ifadesine bir anlam veremedim.
Era Networkten ödeme alan arkadaşlar sizde kesinti yüzde kaç yapılıyor? Sizdeki durum neyse bende de öyle olacaktır zaten?

kardeş daha mesajını okur okumaz ayarladım kesıntı oranını 100de 25 e neden bukadar problem ettınkı bunu anlamadım. sana az para gonderırlersekı ole bısey olmucak ben gondercem sana paranın kalanını merak etme.burda düzgün bi iş yapıyoruz hakkımızla. saygılar...

merhaba adsense hesabından daha pin gönderilmedi size geçince biriken toplam kazanca ne olacak? + size geçince adsense pin gönderimini iptal mi edecek? destek için ihtiyaç halinde karşımızda birini bulabileceğiz mi? skype dan vs...

merhaba adsense hesabından daha pin gönderilmedi size geçince biriken toplam kazanca ne olacak? + size geçince adsense pin gönderimini iptal mi edecek? destek için ihtiyaç halinde karşımızda birini bulabileceğiz mi? skype dan vs...

Adsense hesabında o kazancın kalacak, pible ilgili hiçbir sıkıntı olmaz. Destek için de sacrifice959 ve sifirdb (yani ben). Skype adreslerimiz konuda yazmaktadır.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kardeş daha mesajını okur okumaz ayarladım kesıntı oranını 100de 25 e neden bukadar problem ettınkı bunu anlamadım. sana az para gonderırlersekı ole bısey olmucak ben gondercem sana paranın kalanını merak etme.burda düzgün bi iş yapıyoruz hakkımızla. saygılar...
Tamamdır hocam o zaman sorun yok.

hocam partnerliğe giricem hiç bilgim yok yardıımcı olurmusunuz skypden ekledim

Bunun yanındada ıhtarları 24 saat ıcınde bıldırme ozellıgı mevcut.bu yuzden Awesomeness gibi degıl. Awesomeness herkesı kabul edıyor.ama bı telıf veya uyarı yıyorsun odeme yapmıyor. bizde uyarı yeme yok.

1'er gün arayla 2 telif yedim. Bunu nasıl açıklayacaksın hocam ?

---------- Mesaj saat 22:28:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:13:39 civarında gönderildi. ----------

Hani 24 saat içinde Forela tüm üyelerine gelen ihtarları bildiriyordu? Neden insanları yanlış yönlendiriyorsunuz ?

1'er gün arayla 2 telif yedim. Bunu nasıl açıklayacaksın hocam ?

---------- Mesaj saat 22:28:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:13:39 civarında gönderildi. ----------

Hani 24 saat içinde Forela tüm üyelerine gelen ihtarları bildiriyordu? Neden insanları yanlış yönlendiriyorsunuz ?

konuyla ilgili arkadaşla skype üzerinden konuşuldu ve hatamızdan dolayı af dilendi. Bol kazançlar

Kardeş %25 kesinti fazla değil mi?Diğerleri daha makul

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri