ben de müracaat ettim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kaç gündür aşırı yoğunluklarımız sebebiyle forumda pek aktif olamıyoruz ve bize yöneltilen partnerlikle ilgili soruları cevaplandıramıyoruz. Bu vesileyle öncelikle herkese hayırlı bol kazançlar diler, soruları yanıtsız kalan arkadaşlarımızdan özür dileriz.
Forumu bugün dikkatle inceleme fırsatı bulmuşken gözümüze Forela Network'ün TR temsilcisi olan ERA Network ile ilgili bu konuyu farkettik ve dikkatle okuduk. Ülkemizde partnerlikle ilgili bu güzel gelişmeleri görünce haliyle çok seviniyoruz, çünkü Youtube'den para kazanmaya çalışan ve bu konuda emek sarfeden arkadaşlarımızın kanallarını partner yaparak çok daha iyi kazançlar elde edeceğini çok iyi biliyoruz. Bu sebeple ERA Network'ü paylaşım sektörüne kazandıran arkadaşlarımızı kutluyor ve başarılarının katlanarak devam etmesini diliyoruz.
Partnerlikle ilgili tecrübelerimize dayanarak ve tamamen kendi kayıtlarını paylaşan bir organizasyon olarak ERA Network'u de denemek ve edindiğimiz izlenimleri sizlerle paylaşmak için boşta duran bir kanalımız ile bugün biz de başvuru yaptık, iki tarafa da hayırlı olsun. Bildiğiniz gibi partnerlikte en iyi test sonuçlarını tamamen özgün kayıtlarını paylaşanlar alırlar. Başvurumuz kabul edilirse en kısa zamanda ERA ile ilgili olumlu veya olumsuz bütün görüşlerimizi sizlerle paylaşacağımızdan hiç kuşkunuz olmasın. Herkese bol kazançlar ve sevgiler.
.
Birlikte çalışmak ve network'u test etmek için başvurusunu yaptığımız kanalımız önceki gün kabul edildi. Dün itibariyle analiytics bilgileri de devreye alındı, şimdilik bir sıkıntı yok. Dashboard bağlantı linkimiz ve şifremiz de gelirse geriye sadece izlenimlere ödenen miktarları incelemek kalıyor.. ERA Network ile ilgili ilk izlenimlerimiz; hızlı ve kaliteli hizmet veren bir network'e benziyor. Bir kaç içinde gelişmelerle ilgili diğer görüşlerimizi de sizlerle paylaşmaya çalışacağız.
ben de müracaat ettim.
![]()
adsense kazançlarım bu era networke geçersem kaç olur
İçeriğine bağlı olarak yine en az bu kadar ile 5 katına kadar kazanç sağlayabilirsin.
https://www.youtube.com/analytics?o=U#dt=nm,fs=15988,fe=16017,fr=lw-001,r=adtype; bu linke tıkla oynatmaya göre bgbm ne kadar yüksekse o kadar çok kazanırsın. Yeni sistemle ödeme limiti düşürülmüştür.
Para kazanman aktifse her türlü olur hocam
Nexus 4 cihazımdan gönderildi
soru 1 : hocam,şuanki kazanç mı iyi yoksa partnere geçsek mi daha çok kazanıcaz bunu nasıl hesaplıycaz tam olarak?son mesajınızda demişsiniz ki bgbm kaç ise,1k para kazandıran izlenmelerin için onu kazanırsın.dogru mu anlamışım acaba?benim ingilizce teknoloji kanalım var bitane mesela,şuan bakıyorum son 30 günlük istatistigi şu şekilde ;
oynatmaya göre bgbm 20$,kazandıran oynatma 7.826.izlenmeler agırlıklı olarak usa üzerinden geliyor.kazancım 83$,partnerde olsa ne kadar kazandıracaktı bu kanal?
soru 2 : sizin aracılıgınız ile başvurmakla,direk başvurmak arasında ne fark var acaba?açıkcası bakmadım ama direk başvuru linki mutlaka vardır.sadece arada ne fark oldugunu merak ettigim için sormak istedim.
Kolay gelsin.
anladım hocam.benim pek şansım yok bu konularda,kesin adsense den daha düşük getirir.ben zarara girerim,kalsın böyle o zamanytpnetwork a basvuru yapmıssın yada daha once o kanalla basvuru yapmıssın buna cozum bulamıyoruz..
---------- Mesaj saat 14:28:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:24:40 civarında gönderildi. ----------
kardeş normalde bu networkler daha yuksek ozellıklere sahıp olan kanalları kabul edıyor ama alt networklara daha dusuk sevıyede tutuyorlar bu durumu.
partnerde kesın bırsey dıyemem ama adsenseye gore genelde yuksek opluyor.istisnalar oluyor tabıkı. kendımde denedıgım ıngılızce ıcerıkte adsenseye gore daha yuksek kazandım.sadece bunu soyleye bılırım. vine tarzı kısa vıdeo tarzı seylerde bu daha dusukte olabılır.
Benim de bir kanal onaylandı, bir kaç kanalla daha başvuracağım.İlginiz için tşk ederim.
hocam demin yeni bir kanal için başvuru yapmayı düşünerek sitenize girdim ve geçen sefer dikkat etmediğim bir çentik dikkatimi çekti. Kesinti miktarı bu çentiğe göre %30 olacağı belirtiliyor.sizede teşekkürler basvurdugunuz için.
Kanalın kabul edildiği takdirde onu degistrmek bizim elimizde. Sıkıntı yok hocam.
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.