EricH

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yönetici arkadaşlar görmediler herhalde konuyu yada gözlerinden kaçtı galibaa ama elaman hala bansız bir şekilde duruyorr burada

Belkide ozel bir problemi olabilir, sonucta hepimiz insaniz ve basimiza heran hersey gelebiliyor.
Bu arada bana sattigi partnerlerden 4 tanesi patladi. Deyistirecegini soyledi.Bekliyorum bende.

Belkide ozel bir problemi olabilir, sonucta hepimiz insaniz ve basimiza heran hersey gelebiliyor.
Bu arada bana sattigi partnerlerden 4 tanesi patladi. Deyistirecegini soyledi.Bekliyorum bende.

kendisiyle skype üzerinde denk geldim durumu anlattım bana gülerek cevap verdi dalga geçer gibi tamam dedi ama ondan sonra skypeden de engelledi beni dalga geçer gibi daha neyi bekliyorsunuz siz anlıyamadım ben zaten unuttum o arakadaştan gelecekk olan parayı bekleyenlerde aksşni düşünmesin zatenn

kendisiyle skype üzerinde denk geldim durumu anlattım bana gülerek cevap verdi dalga geçer gibi tamam dedi ama ondan sonra skypeden de engelledi beni dalga geçer gibi daha neyi bekliyorsunuz siz anlıyamadım ben zaten unuttum o arakadaştan gelecekk olan parayı bekleyenlerde aksşni düşünmesin zatenn
Ne yapayim hocam baska alternatifim yokki. Aslinda cokta umrumda deyil,konuyu gorunce aklima geldi yazmak.Benimde konusmalarim oldu bu kisiyle, ama art niyetli kotu birisi gibi gelmedi bana.Yanilmista olabilirim tabiiki.
Unutmamak lazim ki; bu dunyanin birde obur tarafi var. Hadi beni ve baskalarini kandirdi; yukardakinden kacis yok.Kendisi dusunsun yani :)

benimde kendisiyle az çok konuşmam oldu başlarda iyi birisine benziyordu konuşmaları felann ilk olarak 10 adet kanal almıştım sonradan güveninnce 25 kanal siparişi daha verdim kendisine eleman 10/15 izlenimli kanlları gştmiş partner yapmış 2 gün sonra dikkatimi çekti benimde tabiki kanların hepsi partnerlikten şutlanmış ondan sonrada zaten irtibat kesildi arkadaşla bunu ardında art niyet hırsızlık yokturda nedir üç kuruşş paranın peşinde oldugum içinnde yazmıyorum zaten konuya o zaman dan bu zaman a kadar bukadar yönetici arkadaşın gözünden nasıl kaçmış olur veya neyi bekliyorlarr onu merak ettigimm içinn yazıyorum konuya

bende kufur ettigi icin banlanmasini istiyorum , arkadasim kufur yuzunden banlandi bu forumdan

bu dolandırıcı şahısı forumdan hala neden banlamıyorlar acaba rica etsem yönetici arkadaşlardan bir bilgi verme şansları varmıdır acaba ?

[MENTION=11620]era[/MENTION] hadi bakalim tek tek devam edicez
[MENTION=12551]EricH[/MENTION] kufretti bunu Samsung gordu editledi , ikaz ettim banlanmadi bu EricH , hadi bununda banlanmasini bekliyoruz

---------- Spam Engelliyici 13:54 ---------- Önceki Mesaj 13:53 ----------

[/COLOR [MENTION=11620]era[/MENTION] hadi bakalim tek tek devam edicez
[MENTION=12551]EricH[/MENTION] kufretti bunu Samsung gordu editledi , ikaz ettim banlanmadi bu EricH , hadi bununda banlanmasini bekliyoruz

bu kişiden kanal filan almayın 4 kanal alacaktım dahada vercek 4 hafta oldu 3 gün diyodu 4 hafta oldu daha vercek mesaj atıyom mesajlara cevap vermiyorrrrrrrrrr

[MENTION=12551]EricH[/MENTION] den bende sırf partner kanalları denemek için partner kanal istedim. O an elinde yoktu.

Hatta bir defa ablasının olduğunu söylediği telefondan Viber üzerinden konuştuk, özgün kanalla nasıl başarılı olurum vs muhabbeti dilimin döndüğü kadar bildiklerimizi paylaştım.

Birgün bana YTP üzerinden mesaj attı ve 2 Quiz, 5 Life kanalı 100 TL'ye verebileceğini, kız arkadası geleceği için acil paraya ihtiyacını olduğunu söyledi. Oan Paypalımda 90 TL vardı, gönderdim bir kaç gün sonra bana 2 Quiz kanalını teslim etti.

Cuma günü de Life kanalları teslim edeceğini söyledi ama o cuma hiçbir zaman gelmedi.

ASIL OLAY: Quiz kanalları aldım ve kanalı kullanmaya başladım ama attığım her video aynı anda başka bir kanala kopyalanıyordu, bunu kendisine sordum bak açık konuş seninle alakası varmı diye, o dedi benle alakası yok. Kanıt olmadığı için açıkçası birşey yapamadım. Olay videonun kopyalanmasından ziyade giden emekleri.

2 Gün geçmedi ki ondan aldığım kanallar spamdan kapandı. Buda benim partner kanal konusunda yaşadığım acı bir tecrübe oldu.

Yazışmalarımız hala mesaj kutumda duruyor. Şikayetçi falan değilim, gittim 90 TL'lik bira içtim geldim derim problem değil ama yapılan insana üzücü geliyor. Bana 100 TL lazım abi dese seve seve gonderirdim.

Belki saglık sorunu vs vardır diye bugüne kadar yazmadım, şimdi konuyu görünce aklıma geldi.

Benim facebook hesabımda ekliydi . Çok uyardım dönüş yapıcam herkese tatildeyim dedi . Şimdi engellemiş olmalı bulamıyorum

3-5 kuruş için bu kadar düşmenin ne anlamı vardı ki, insan gibi açıklasaydı eminim bir çok müşterisi anlayışla karşılardı.

[MENTION=12551]EricH[/MENTION] konuya davetlisiniz diyecektim fakat son mesajının ağustosda atıldıgını gördüm.

O yüzden konuya [MENTION=11620]era[/MENTION] 'ı davet ediyorum. Kendisine mağdur olan kisilerin mesajlarını ilettim.

[MENTION=12551]EricH[/MENTION] konuya davetlisiniz diyecektim fakat son mesajının ağustosda atıldıgını gördüm.

O yüzden konuya [MENTION=11620]era[/MENTION] 'ı davet ediyorum. Kendisine mağdur olan kisilerin mesajlarını ilettim.

İlgilenildi.

oha [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] neden banlandı ?
[MENTION=11620]era[/MENTION] ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri