Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Belkide ozel bir problemi olabilir, sonucta hepimiz insaniz ve basimiza heran hersey gelebiliyor.
Bu arada bana sattigi partnerlerden 4 tanesi patladi. Deyistirecegini soyledi.Bekliyorum bende.
Ne yapayim hocam baska alternatifim yokki. Aslinda cokta umrumda deyil,konuyu gorunce aklima geldi yazmak.Benimde konusmalarim oldu bu kisiyle, ama art niyetli kotu birisi gibi gelmedi bana.Yanilmista olabilirim tabiiki.kendisiyle skype üzerinde denk geldim durumu anlattım bana gülerek cevap verdi dalga geçer gibi tamam dedi ama ondan sonra skypeden de engelledi beni dalga geçer gibi daha neyi bekliyorsunuz siz anlıyamadım ben zaten unuttum o arakadaştan gelecekk olan parayı bekleyenlerde aksşni düşünmesin zatenn
bu kişiden kanal filan almayın 4 kanal alacaktım dahada vercek 4 hafta oldu 3 gün diyodu 4 hafta oldu daha vercek mesaj atıyom mesajlara cevap vermiyorrrrrrrrrr
[MENTION=12551]EricH[/MENTION] konuya davetlisiniz diyecektim fakat son mesajının ağustosda atıldıgını gördüm.
O yüzden konuya [MENTION=11620]era[/MENTION] 'ı davet ediyorum. Kendisine mağdur olan kisilerin mesajlarını ilettim.
oha [MENTION=14908]Samsung[/MENTION] neden banlandı ?
[MENTION=11620]era[/MENTION] ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.