............................
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bugün bir teknik analiz yöntemi ile kendime göre alış sinyalini verdiğini düşündüğüm Ethereum'u 589 Dolar'dan aldım. Eğer kısa sürede sistem sat verirse satacağım, Tekrar alış sinyali verene kadar bekleyeceğim. Eğer satış sinyali vermezse satmayacağım, 3 5 ay sonra eğer Allah ömür verirse ölmezsem konuya kullandığım stratejiyi ve yaptığım kârı yazacağım. Yüksek bir mebla ile aldım
Hakkımızda hayırlısı
Bu sinyal neden 90 dolarken vermiyor da 590 dolardan veriyor...
Elbette kar edebilirsin ama zarar etme olasılığı daha yüksek. Umarım zarar etmeden elden çıkarsın
Bu seviyeden kimse ihtiyacı olan parasını yatırmasın
btc 20 000 kırdı bence 50 000 yeni hedef ama b tc bu çok kişiyi tepetaklak yaptı bir bakmışsın 5 000 dolar
630$ satış için iyidir, YTD
Yuzde 7 stoploss girdim, en fazla yüzde 7 zararla sistem satar, ama yükselirse minimum yüzde 25 yükselir
640 + olduğu için stoploss'u güncellemeni tavsiye ederim hocam, örneğin 600'e güncellersin, en azından düşerse bile kar etmiş olursun. (rakam yüksek dediğin için böyle öneriyorum) Hatta sürekli yükseldikçe bu şekilde seviyeyi yükseltebilirsin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.