fasofiso Adlı Dolandırıcıdan Şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla suha hocam bu tarz insanların gözünün yaşına bakmayacaksın, vereceksin dilekçeyi gör bakalım bir daha yapabiliyorlar mı.

[MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] senin başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmez ya :D forumda tüm dolandırıcıların elinden geçtin yaw.. neyse en azından küçükte olsa mutlu ettim seni skypten hediyeni gönderdim :D

konuyu yeni gördüm, konuyu açan arkadaş benden önce davranıp kanalı satın almıştı. Hatta kendisine de sormuştum ne kadara aldığını? Demekki eğer o kanalı bu arkadaş almasaymış. Kendini zeki sanan satıcı kanalı bana satacaktı belkide. O zaman bu konuyu ben açacaktım sanırım. İnsanlar kavun değil ki işte koklayıp iyisini seçesin. Her zaman diyorum bu kanal alış-satışları yada kazanç sistemi için ortak bir güvence oluşturulmalı her iki tarafta işlemi onayladıktan sonra ödemeler yapılmalı...

konuyu yeni gördüm, konuyu açan arkadaş benden önce davranıp kanalı satın almıştı. Hatta kendisine de sormuştum ne kadara aldığını? Demekki eğer o kanalı bu arkadaş almasaymış. Kendini zeki sanan satıcı kanalı bana satacaktı belkide. O zaman bu konuyu ben açacaktım sanırım. İnsanlar kavun değil ki işte koklayıp iyisini seçesin. Her zaman diyorum bu kanal alış-satışları yada kazanç sistemi için ortak bir güvence oluşturulmalı her iki tarafta işlemi onayladıktan sonra ödemeler yapılmalı...

Kanalalsat.com a öyle bir özellik geliyor hocam

hocam merak ettiğim suan arkadaş her türlü haklı ve ispatlar. yani banae kardeşim para iade edecen filan ayaklarından. avukatını tut dava acacam ona gore diye açtım bu konuyu dese ve ibretlik bir dava sonucunu bir kaç ay sonra burada paylaşşa. arkadaşlar da sabitlese konuu, dolandırıcılığın sanalı-gerçeği mikratın büyüğü-küçüğü olmadan "suç" olduğunu bu tarz arkdaşlara hatırlatsa. biz de rahat etsek. diyesim geliyor ama gaz vermiş gibi olmak istemediğim için susuyorum(!) İNş. adalet yerini bulur mağdur emanetini geri alır,sorumlusu da kefaretini öder.geçmiş olsun

[MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] senin başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmez ya :D forumda tüm dolandırıcıların elinden geçtin yaw.. neyse en azından küçükte olsa mutlu ettim seni skypten hediyeni gönderdim :D

Tek kelime ADAMSIN hocam ....

---------- Spam Engelliyici 01:01 ---------- Önceki Mesaj 00:55 ----------

Hocalar esimin dayisi avukat , teyzesi avukat ...

Arti cok sevdigim bir abim adamin disini sokecek sekilde bir avukat ...

Siz haklisiniz dolandiricilara , uckagitcilara goz actirmamak lazim ...

3 lira da olsa , 5 lira da olsa acimadan nasil canini yakiuorlarsa yakmak lazim ...
Ama iste insanlik var hocalar ya , belki de o dakika ibtiyaci vardi. Mecbur kaldi .
Hicbir sekilde etik olmadigini , bizzat yasayarak bliyirum ama gercekten.birdaha boyle birsey basima gelirse , ki kimseye gelmesin insallah tavrim hic boyle olmayacak ona emin olabilirsiniz...

Yarin oglen 12 de odeme bende olacakmis , bekliyoruz ...

[MENTION=13407]marcustanley[/MENTION] , [MENTION=9534]Rorschach[/MENTION] , [MENTION=16070]oktaykzlky[/MENTION] , [MENTION=14128]asperger25[/MENTION] , [MENTION=15171]Katip[/MENTION] , [MENTION=12306]fasofiso[/MENTION]

konu saat 10 da açılmış, şu an saat 1:15 ve bu dolandırıcı adam hala forumdan banlanmamış. yazık gerçekten. adam utanmadan " paranızın iadesini yapıcam quiz ödeme yapsın onu bekliyorum " demiş bi de. arkadaş benden sana tavsiye. asla ödeme falan bekleme hatta ben kendim karşıliyim senin zararını ziyanını ama git sana bu haysiyetsizliği yapan adamı ver mahkemeye it gibi sürünsün. bana dava açtığını, mahkemeden resmi bi kağıtla göster ben senin zararın neyse karşılıcam söz veriyorum. yeter ya yemin ediyorum yeter artık şu forumda sürekli bi dolandırıcılık yapıldığı ve bunlara göz göre göre göz yumulması, şu adamların forumdan uzaklaştırılmıyor oluşu. yeter.

Merak etme kardeşim kimsenin parası kalmaz cebimde 2 sinede iade yapıcam diğer arkadaşa yarın iadesini yapıyorum konuya cevap atar [MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] yada yapıcam.

---------- Spam Engelliyici 23:24 ---------- Önceki Mesaj 23:23 ----------

Hocam Quiz ödeme yapsın ilk işim paranızı yatırmak olacak diyorum

laflalara bak kimsenin parası kalmazmış lan olum sen adam olsan ilk önce yalan sölemezsin gelmiş bide burda kimsenin para kalmaz diyorsun kardeş ayağı çekiyorsun

yeni modada bu adam olmayan çoluk çocuk bize adamlığı öğretmeye çalışıyor

Arkadas odememi iade etmistir. Parayi almis oldugu hesap arkadasinin oldugunu belirtti. Konudan hesap isim sahibinin silinmesini istiyorum ve konunun kapatilmasini talep ediyorum. Umarim arkadas yaptigi hatadan ders almistir

[MENTION=12355]uniquehero[/MENTION] Konu basligindan isim silindi fakat diger arkadasinda odemesi yapilana kadar konu kilitlenmeyecek.

Merhabalar bu dolandırıcının satılık bir quiz kanalı vardı. Kendisi ile görüştüm kanalı satın almak için ücretini gönderdim fakat bu dolandırıcı bana başka bir kanal verdi ve kanalda 2 adet telif bulunmakta. Bunun dışında kanalın quize giriş şifresi de değiştirilmiş. Az önce konularına bakıyordum ve konusuda silinmiş. Ben gerekli kanıtları video kaydına aldım. Yarın ilk işim savcılığa gidip dilekçe vermektir. Gereken neyse yapacam. Karşılığında suçlu dahi olsam bunu onun yanına bırakmayacam.
@era @mNote @Incubus

Bana verdiği kanalın durumu. İsteyen yöneticiye kanalın giriş bilgilerini gönderebilirim. Kanal bilgileri mesaj kutumda duruyor gerekli resimleride gönderirim

ads1310z_zpsadf1211c.png

Hocam o kişiyi tanıyorum, ben ekleyin bulalım yardımcı olayım ben.

Hocam o kişiyi tanıyorum, ben ekleyin bulalım yardımcı olayım ben.

Hocam olay çözüldü şuanda sorun yok sanırım, 2 arkadaşa da ödemeleri yapıldı :)

---------- Spam Engelliyici 14:48 ---------- Önceki Mesaj 14:48 ----------

Hocam Konu Çözüldü sanırım Bi bakarsanız [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=12623]zack[/MENTION]

şikayet edilen kişi bilerek ve isteyerek forum kurallarını ihlal etmiştir.uyarı olarak uzaklaştırılması gerekir.

Hocam olay çözüldü şuanda sorun yok sanırım, 2 arkadaşa da ödemeleri yapıldı :)

---------- Spam Engelliyici 14:48 ---------- Önceki Mesaj 14:48 ----------

Hocam Konu Çözüldü sanırım Bi bakarsanız [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=12623]zack[/MENTION]

Evet konu cozulmus fakat senin bu konuyla ne gibi bi alakan var? Konu kilitlenecek fakat silinmeyecek.

[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] bilerek telifli kanal satmış. Bende uzaklaştırılması gerektiğini düşünüyorum birkaç gün. Son karar senindir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri