Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bekliyorum ...
Alici : Süha TUNA
IBAN : TR78 0011 1000 0000 0046 0542 19
konuyu yeni gördüm, konuyu açan arkadaş benden önce davranıp kanalı satın almıştı. Hatta kendisine de sormuştum ne kadara aldığını? Demekki eğer o kanalı bu arkadaş almasaymış. Kendini zeki sanan satıcı kanalı bana satacaktı belkide. O zaman bu konuyu ben açacaktım sanırım. İnsanlar kavun değil ki işte koklayıp iyisini seçesin. Her zaman diyorum bu kanal alış-satışları yada kazanç sistemi için ortak bir güvence oluşturulmalı her iki tarafta işlemi onayladıktan sonra ödemeler yapılmalı...
[MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] senin başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmez yaforumda tüm dolandırıcıların elinden geçtin yaw.. neyse en azından küçükte olsa mutlu ettim seni skypten hediyeni gönderdim
![]()
Merak etme kardeşim kimsenin parası kalmaz cebimde 2 sinede iade yapıcam diğer arkadaşa yarın iadesini yapıyorum konuya cevap atar [MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] yada yapıcam.
---------- Spam Engelliyici 23:24 ---------- Önceki Mesaj 23:23 ----------
Hocam Quiz ödeme yapsın ilk işim paranızı yatırmak olacak diyorum
[MENTION=12355]uniquehero[/MENTION] Konu basligindan isim silindi fakat diger arkadasinda odemesi yapilana kadar konu kilitlenmeyecek.
[MENTION=12355]uniquehero[/MENTION] Konu basligindan isim silindi fakat diger arkadasinda odemesi yapilana kadar konu kilitlenmeyecek.
Merhabalar bu dolandırıcının satılık bir quiz kanalı vardı. Kendisi ile görüştüm kanalı satın almak için ücretini gönderdim fakat bu dolandırıcı bana başka bir kanal verdi ve kanalda 2 adet telif bulunmakta. Bunun dışında kanalın quize giriş şifresi de değiştirilmiş. Az önce konularına bakıyordum ve konusuda silinmiş. Ben gerekli kanıtları video kaydına aldım. Yarın ilk işim savcılığa gidip dilekçe vermektir. Gereken neyse yapacam. Karşılığında suçlu dahi olsam bunu onun yanına bırakmayacam.
@era @mNote @Incubus
Bana verdiği kanalın durumu. İsteyen yöneticiye kanalın giriş bilgilerini gönderebilirim. Kanal bilgileri mesaj kutumda duruyor gerekli resimleride gönderirim
![]()
Hocam o kişiyi tanıyorum, ben ekleyin bulalım yardımcı olayım ben.
Hocam olay çözüldü şuanda sorun yok sanırım, 2 arkadaşa da ödemeleri yapıldı
---------- Spam Engelliyici 14:48 ---------- Önceki Mesaj 14:48 ----------
Hocam Konu Çözüldü sanırım Bi bakarsanız [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=12623]zack[/MENTION]
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.