Flag Atan Karaktersiz Nasıl Bulunur (mNote)

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz düşmanı dışarda arıyoruz da, bilin ki Türkiyenin en büyük youtube form sitesi burası, hayinler aramızda.. Pasta büyük, bu pastadan herkes yer, flag atmak bencillikten, egoistlik başka hiç birşey değil.. Böylelerinin kazancı taş çatlasa 1 hafta olur..

Geçmiş olsun [MENTION=9224]mNote[/MENTION].. konun takibini yapıp burda ifşa etmeniz harika bir davranış.. Bunu görenler flag atarken bi kere daha düşünür herhalde.. Böylelerinin formda da işi yok banlayın gitsin..

Yaşının adamı olmak çok zor değil aslında...

6 farklı adsense de limitleri bile geçemedim bu ay ki muhtemelen önümüzdeki ayda para alamayacağım çünkü bütün kanallarım kapandı, ama şu varki bu yapılanı bırak yapmayı düşünmek bile benim karakterime ters.

Diyecek söz yok kanalı çektin anladık, niye flaglıyosun. Bide yüzsüzlük yapıyor insan biraz ayıbı utanmayı öğrenir. Yazdığı yaşının da doğru olduğuna inanmıyorum

Sahte telif ve flag atararak baskasının o kadar emegini 1 günde cöpe atan insan müsvetteleri insallah o paranını hayrını görmezler!!!

[MENTION=8284]himen32[/MENTION] şu an aktif ama cevap vermiyor banlayın böyle hainleri şu siteden be abi.

üstdat tebrik ederim...deşifre edilmesi çok iyi olmuş umarım devamı gelir,

Bu ş.refsiz 1 günlük kanala bile çöküyorsa sürekli bu şekilde leş gibi çalışıyordur kim bilir kaç kişinin canını yaktı

wB0ZrSC.png

1 Günlük kanalı çekip kapattır. 1 Günlük diyorum bak o kadar mı acizsin şu kanal eski olsa da şunu yapsan anlarım. 1 Gün önce açılmış kanalla bile yarışmayı göze alamayan karaktersizin tekisin. Allah ıslah etsin.

Bu konu kalkmasın hatta sabitlensin..
İlk başta inanasım gelmemişti ama helal olsun yani insanları nasıl hayal kırıklığına uğrattı. Kendi videosu olmadan flag atan, telif atan. Kendisi rant sağlamak için başkalarının kazançlarına göz diken herkesi Allah ıslah etsin. Başkada söylenecek bir şey yok

Benim tavsiyem, foruma üye alımının (yt 'nin flag politikası değişmedikçe) ilelebet kapatılması, ve hainlerin zamanla deşifre edilip kapı dışarı edilmesiyle nezih ve güvenilir bir forum ortamı yaratılmasıdır .

Benim tavsiyem, foruma üye alımının (yt 'nin flag politikası değişmedikçe) ilelebet kapatılması, ve hainlerin zamanla deşifre edilip kapı dışarı edilmesiyle nezih ve güvenilir bir forum ortamı yaratılmasıdır .

İşte konuda en doğru sözü söyleyen arkadaş sana tamami ile katılıyorum. Katılanlar beğenin arkadaşın yazıyı.

Merhaba Arkadaşlar

Dün oluşturmuş olduğum bir kanal bugün önce kopyalandıktan sonra ( Video önü resimlerden açıklama etiketine kadar) Benim kanalı Flaglayarak Uygunsuz içerikten kapattıran. ( Çizgi Film Kanalı ) Bu şeref yoksunu insan gece gece canımı sıktı. Benden çektiği kanalı kontrol ettiğimde Music Nation Network e bağlı oldunu gördüm. Kendileri ile görüşerek Adını Soyadını Mail adresini ve skype bilgilerini aldım.

Adının Hakan Becet olduğunu öğrendim. Skype adresinde kayıtlı idi. Skype den sorguladığımda tanıdık bir nick çıktı [MENTION=8284]himen32[/MENTION] tabi emin olmam gerekiyordu. Forumda kayıtlı web site adresine whois çektiğimde Hakan Becet adına kayıtlı olduğunu görünce hiç bir şüphe kalmadı.

Paraya ihtiyacın varsa ŞEREFSİZ lik yapma bana ulaş yardımcı olayım!

Kanal Bilgileri

M294iHP.png

Forum Bilgileri

qgnngX6.png

Buda son delil olsun

wB0ZrSC.png

Kırlangıcım, papatyam... Tamam iyi yapmışsın takibini fakat bunun önüne geçmek imkansız...

Olay sende bende değil, YT ta... Her flag a işlem yaptığı sürece piyasada böyle ergenlerde oldukça ne yazık ki bunları yaşamaya devam edicez!

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam Türkçe mi çalışıyorsunuz? Yabancı kanalıda bulduysa eğer helal olsun

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam Türkçe mi çalışıyorsunuz? Yabancı kanalıda bulduysa eğer helal olsun

Türkçe kanalım hiç yok. Böyle yapan yüzlerce ******** var. Bu sefer bana denk geldi sadece. Normalde üstüne düşmem hangi birine bakıcan. Ama 1 günlük kanala bunu yapmaları zoruma gitti.

Türkçe kanalım hiç yok. Böyle yapan yüzlerce ******** var. Bu sefer bana denk geldi sadece. Normalde üstüne düşmem hangi birine bakıcan. Ama 1 günlük kanala bunu yapmaları zoruma gitti.

Valla helal olsun. Biz böyle üzerlerine düşmeyip bir şey olmaz 1 kanal gitti sadece dedikçe daha çok kuduruyorlar. Umarım [MENTION=8284]himen32[/MENTION] değildir bir yanlışlık vardır. Forumdan birinin bunu yapması daha çok zoruma gider çünkü.

[MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam En iyisi bu. Ve Yakalananların forumdan banlanması böylece paylaşılan bilgileri göremezler ayrıca forum biraz da güvenilir olur.

[MENTION=9224]mNote[/MENTION]..hocam merak ettiğim ..şimdi geçen bu sitede bir youtube dilencisi vardı ilhanmert diye ..hemen hemen bütün site toplandı adamın kanalını flagladı...ama site dahada ayakta...1 günlük kanalı tek bir kişinin flaglamasıylada youtube nin kapatacağını pek zannetmiyorum...bu biraz da ekip işi gibi durmuyor mu ...daha sistemli birşey yada farklı bir yöntem var işin içinde....

Dille alakası yok yav en olmadık akla gelmeyecek içerikle çalış yine bi zaman sonra buluyor bu ş.refsizler ondan sonra tezek oluyor zaten kategori,çek içeriği adam gibi çalış ama yok illa 500 tane kanal açacak flag atacak saçma sapan etiket açıklamalarla içine edecek,işine gücüne harcasa pisliğe harcayacağı zamanı adam olacak.

Birde adilikte kansızlıkta artık o kadar level atlamışlarki flag çekerken bir pislik daha var onu yapıyorlar şimdi onu söylemeyim burda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri